English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜαζικές στεροειδείς σκόνες

Στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων

καλής ποιότητας Στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

προμηθευτής της Κίνας

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: προμηθευτής της Κίνας
Μάρκα: MARVEL PHARMA
Πιστοποίηση: USP,BP,GP
Αριθμό μοντέλου: 472-61-145

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100g (αυτό μπορεί να χαμηλώσουν 10g για τη διαταγή δειγμάτων)
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Στείλετε το δέμα μέσα 48, 5 -8 ημέρες εργασίας για την παράδοση
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/week
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Άλλο όνομα: Masteron Enanthate, Masterone Enanthate, DHT CAS Όχι.: 472-61-145
Χρώμα: Λευκή κρυσταλλική σκόνη Μορφή: Τροφοδοτημένα στεροειδή
Λειτουργία: διατροφή οικοδόμησης μυών Υλικό: Σκόνη στεροειδών Masteron
Σκάφος: ΗΠΑ, UK, Δανία, Τζιμπουτί, Δομίνικα, Δομινικανή Δημοκρατία, Δημοκρατία της Τσεχίας, και παγκοσμίως Σχετικές προϊόντος: Propionate Drostanolone, Superdrol, Methyldrostanolone 17a-μεθυλικός-Drostanolone
Κατηγορία: Σκόνη στεροειδών ανδρόγυνων Καθαρότητας: +98%

Αγοράστε τις στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate Masteron υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων

 

Προηγουμένως έχει αναφερθεί ότι οι δύο αρχικές λειτουργίες Masteron είναι οι ακόλουθες:

1. Το Masteron παρέχει μια αισθητική επίδραση αυξήσεων (πρώτιστα μια οπτικά παρακαλώντας επίδραση παρά μια από τη δύναμη, την απόδοση, και το μέγεθος). Το Masteron είναι αρμόδιο για αυτό μέσω των ενεργειών του ως ανασταλτικό παράγοντα aromatase και αντι-οιστρογόνο των ειδών, το οποίο χρησιμεύει να μειώσει οποιαδήποτε πιθανή υποδόρια διατήρηση νερού που μπορεί να κρύψει την άποψη της μάζας μυών κάτω από. Το αποτέλεσμα είναι τι αναφέρεται συνήθως ως «σκλήρυνση» ή επίδραση «σμίλευσης» στη διάπλαση. Το γεγονός του θέματος είναι ότι αυτό είναι ο μηχανισμός από τον οποίο Masteron παρουσιάζει αυτήν την «σκληραίνοντας» επίδραση. Εντούτοις, πρέπει να διαπιστωθεί ότι για αυτή η επίδραση βιώνεται της σε πληρέστερο, ένα χαμηλό ποσοστό λίπους σωμάτων πρέπει η επίδραση του Masteron χρηστών ειδάλλως σε ένα άτομο που κατέχει ένα ποσοστό λίπους σωμάτων υψηλότερο από ένα συγκεκριμένο ποσό θα είναι άχρηστο.

 

2. Το Masteron ενδυναμώνει τα αποτελέσματα (ως ένα βαθμό) οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε αναβολικών στεροειδών που συσσωρεύεται με σε οποιαδήποτε ποικιλία των κύκλων Masteron. Προηγουμένως έχει αναφερθεί ότι Masteron κρατά μια μέτρια αναβολική εκτίμηση δύναμης, που καθιστά την μόνο πάντα τόσο ελαφρώς ισχυρότερη από την τεστοστερόνη, και μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να είναι πιό αδύνατο. Το κυριώτερο σημείο του Masteron βρίσκεται στη δυνατότητά του να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τη δραστηριότητα και τα αποτελέσματα άλλων ενώσεων που συσσωρεύονται με το. Ουσιαστικά, επιτρέπει στα άλλα συσσωρευμένα αναβολικά στεροειδή παράλληλα με το για να παρουσιάσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό εμφανίζεται όχι μόνο μέσω των αποτελεσμάτων του αντι-οιστρογόνου και αντι-aromatase, αλλά μέσω της δυνατότητάς του να αποτρέψει ένα μετρήσιμο ποσό του SHBG (δεσμευτική σφαιρίνη ορμονών φύλων) από τη δέσμευση σε άλλα αναβολικά στεροειδή και να καταστήσει τα ανενεργά. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό κοινό στις ποικιλίες βαθμών μεταξύ όλων των DHT-παράγωγων ενώσεων (Winstrol, Anavar, Primobolan, κ.λπ.).

Επομένως, Masteron χρησιμοποιείται καλύτερα συσσωρευμένος παράλληλα με άλλες ενώσεις σε οποιουσδήποτε κύκλους Masteron. Είναι χρήσιμο μόνο κατά αυτόν τον τρόπο ότι Masteron μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε μια συσσώρευση ή έναν αδύνατο μαζικό κύκλο, των οποίων θα παρουσίαζε κανονικά τα αποτελέσματα υπο--ισοτιμίας εάν τρέξιμο ως αρχικό αναβολικό στεροειδές σε τέτοιους κύκλους (στην απογοήτευση του χρήστη). Οι τέλειοι κύκλοι Masteron, εντούτοις, συμβαίνουν να είναι προ-διαγωνισμός και τέμνοντες κύκλοι όπου η παχιά απώλεια και η οπτικοί σαφήνεια και ο καθορισμός musculature είναι ύψιστης σημασίας και ο πρωταρχικός στόχος.

 

Κύκλος Masteron αρχαρίων

 

Παράδειγμα κύκλων Masteron αρχαρίων (12 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 12:
– Τεστοστερόνη Enanthate σε 300 – 500mg/week
– Masteron (Drostanolone Enanthate) σε 400mg/week

 

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα βασικό παράδειγμα αρχαρίων ενός κύκλου Masteron στον οποίο η παραλλαγή Enanthate Masteron χρησιμοποιείται. Η παραλλαγή Enanthate Masteron σε αυτήν την ειδική περίπτωση επιλέγεται για την πτυχή ευκολίας που αναζητιέται συχνά από τους αναβολικούς στεροειδείς χρήστες αρχαρίων. Η παραλλαγή Enanthate επιτρέπει τα σπάνια προγράμματα εγχύσεων και συνδυάζει τέλεια με την παραλλαγή Enanthate της τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιείται στη bodybuilding σειρά 300 – 500mg εβδομαδιαία (μέχρι την προτίμηση του χρήστη εξαιτίας του γεγονότος ότι η εμπειρία του ατόμου με την τεστοστερόνη πρέπει να επιτρέψει στο χρήστη τη δυνατότητα να καταλάβει ποιες δόσεις τεστοστερόνης είναι κατάλληλες). Η γενική ιδέα των κύκλων Masteron όπως αυτός είναι να παρασχεθεί μια εισαγωγή σε Masteron και τα αποτελέσματά της έμπειρα. Λόγω της εμποδίζοντας επίδρασης aromatase Masteron, πρέπει κατά ένα μεγάλο μέρος να είναι περιττό για το χρήστη να χρησιμοποιήσει έναν πρόσθετο ανασταλτικό παράγοντα aromatase προκειμένου να εξεταστεί οποιοδήποτε πιθανό aromatization της τεστοστερόνης σε αυτήν την περίπτωση. Είναι σημαντικό να καταλάβει, εντούτοις, ότι Masteron δεν είναι τόσο ισχυρό ενός ανασταλτικού παράγοντα aromatase όσο οι ισχυροί ανασταλτικοί παράγοντες βοηθητικού aromatase όπως Aromasin, Arimidex, ή Letrozole. Εάν γίνουν οι δόσεις των aromatizable ενώσεων σε έναν σωρό πάρα πολύ μεγάλες, η εμποδίζοντας επίδραση aromatase Masteron θα είναι ανίκανη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παρεμπόδισης aromatase σε αυτή την περίπτωση. Πολλά άτομα έχουν εκθέσει την ανάπτυξη gynecomastia κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στον οποίο Masteron χρησιμοποιήθηκε παράλληλα με τις aromatizable ενώσεις όπως Dianabol και η τεστοστερόνη.

 

Ενδιάμεσος κύκλος Masteron

 

Ενδιάμεσο παράδειγμα κύκλων Masteron (10 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 10:
– Propionate τεστοστερόνης σε 100mg/week (25mg κάθε άλλη ημέρα)
– Masteron (Propionate Drostanolone) σε 400mg/week (100mg κάθε άλλη ημέρα)
Εβδομάδες 1 – 8:
– Anavar σε 50 – 70mg/day

Το Anvarox 15This είναι ενδιάμεσος κύκλος Masteron που είναι μια αδύνατη μάζα ή κεντροθετημένος ένας κοπή κύκλος, με σκοπό «να σκληρύνει» τη διάπλαση όσο το δυνατόν περισσότερο παρέχοντας είτε στην παχιά απώλεια είτε το αδύνατο μαζικό κέρδος το ελάχιστο παχύ κέρδος και μηά διατήρηση νερού (παρεχόμενη η διατροφή του ατόμου ρυθμίζεται για να διευκολύνει οποιων δήποτε από αυτούς τους επιθυμητούς στόχους. Η τεστοστερόνη στέλνεται σε μια θέση υποστήριξης σε μια δόση TRT (θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης) 100mg εβδομαδιαία. Η τεστοστερόνη σε αυτόν τον κύκλο είναι παρούσα μόνο για να διατηρήσει τις κανονικές και κατάλληλες φυσιολογικές λειτουργίες που κυβερνώνται από την τεστοστερόνη ελλείψει της φυσικής ενδογενούς παραγωγής της τεστοστερόνης λόγω της χρήσης των αναβολικών στεροειδών σε αυτόν τον κύκλο. Η χρησιμοποίηση της τεστοστερόνης σε μια τέτοια χαμηλή δόση πρέπει επίσης να αρνηθεί οποιοδήποτε πιθανό ποσό aromatization χωρίς την ανάγκη για έναν ανασταλτικό παράγοντα aromatase. Σε αυτόν τον κύκλο, Masteron θα διευκόλυνε περαιτέρω αυτό με τη δράση ως ο ίδιος ανασταλτικός παράγοντας aromatase. Η χρήση Masteron και Anavar ως αρχικές ενώσεις θα χρησιμεύσει να παρέχει μια αδύνατη σκληρή διάπλαση είτε στο θερμιδικό έλλειμμα ενός τέμνοντος κύκλου, είτε την προσθήκη της αδύνατης μάζας σε έναν αδύνατο μαζικό κύκλο χωρίς το προστιθέμενο βάρος νερού είτε την παχιά διατήρηση/το κέρδος.

 

Προηγμένος κύκλος Masteron

 

Προηγμένο παράδειγμα κύκλων Masteron (10 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 10:
– Propionate τεστοστερόνης σε 100mg/week (25mg κάθε άλλη ημέρα)
– Masteron (Propionate Drostanolone) σε 400mg/week (100mg κάθε άλλη ημέρα)
– Οξικό άλας Trenbolone σε 400mg/week (100mg κάθε άλλη ημέρα)

 

Αυτό είναι το ισχυρότερο των κύκλων με σκοπό να σκληρύνουν τη διάπλαση για έναν προ-διαγωνισμό ή μια τέμνουσα φάση επίσης δανείζοντας αρκετή αναβολική δύναμη για να διευκολύνει την αδύνατη μαζική προσθήκη ή ακόμα και πλήρης-έξω έναν μαζικό. Όλος έχει παραμείνει ο ίδιος με τον ενδιάμεσο κύκλο Masteron που απαριθμείται ανωτέρω με εξαίρεση την προσθήκη Trenbolone. Πολύς καιρός από τότε έχει θεωρηθεί ότι ο συνδυασμός τεστοστερόνης, Trenbolone, και Masteron είναι ένας σωρός που θα παράσχει μερικών από τις πιό ξεχωριστές και δραματικές αλλαγές διάπλασης (υπό τον όρο ότι η διατροφή του χρήστη και η κατάρτιση ρυθμίζονται για να ευνοήσουν τέτοιες εκβάσεις). Τοд Trenbolone το ίδιο είναι εξαιρετικά ισχυρό και δεν μπορεί να μετατρέψει στο οιστρογόνο. Σε σχέση με με Masteron σε έναν τέτοιο κύκλο, και την παρεχόμενη διατροφή και την κατάρτιση είναι impeccable, η πλειοψηφία των ατόμων πρέπει να είναι σε θέση να επιτύχει μια ανταγωνισμός-αντάξια διάπλαση.

 

Εισαγωγή:

 

Το Masteron (Drostanolone) είναι ένα μοναδικό αναβολικό στεροειδές λόγω του τρόπου που προέρχεται από DHT (dihydrotestosterone). Το από η προσθήκη αλλάζει μιας μεθυλικής ομάδας στον άνθρακα 2 τη θέση. Αυτή η δομική αλλαγή είναι τι κάνει masteron αναβολικός, και τι την κάνει να λειτουργήσει ο τρόπος που κάνει.

Το Masteron είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιήσει στην κοπή, που σκληραίνει, και ακόμη και ως ανασταλτικός παράγοντας το (AI) aromatase. Αυτό το κάνει μια μεγάλη επιλογή ως τελειωτή κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αν και, πρέπει πάντα να συσσωρευθεί με άλλα στεροειδή για να πάρει τα περισσότερα οφέλη από το. Είναι ειδικά μια καλή επιλογή με το αρωμάτισμα των ενώσεων όπως την τεστοστερόνη και το dianabol επειδή λειτουργεί στη σύμπραξη για να αντιδράσει βασισμένο στο στο οιστρογόνο βάρος νερού.

 

Αναβολικός-αρρενογόνος αναλογία

Η αναβολική/αρρενογόνος αναλογία Masteron είναι μόνο 62:25 η τεστοστερόνη είναι η βασική γραμμή 100:100. Μην αφήστε τον ανόητο αυτών των αριθμών εσείς στη σκέψη ότι masteron είναι αδύνατος. Δεν υπάρχει καλύτερο hardener έξω εκεί, αλλά είναι αλήθεια ότι εάν έτρεξε μόνο, masteron θα είναι αξιοθρήνητα ανεπαρκής για τα κέρδη.

 

Ιατρικές χρήσεις

Το Masteron χρησιμοποιήθηκε για πολλά έτη για να καταπολεμήσει τον προχωρημένο μη επιδεχόμενο χειρουργική επέμβαση καρκίνο του μαστού στις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες. Το FDA εγκρίνει ακόμα το drostanolone για αυτόν το λόγο, αλλά χρησιμοποιείται σπάνια σήμερα λόγω των άλλων επιλογών διαθέσιμων στις γυναίκες.

 

Τι είναι DHT;

Το Dihydrotestosterone το (DHT) είναι μια ορμόνη στεροειδών και ανδρόγυνων φύλων. Στο σώμα, το ένζυμο 5a-reductase συνθέτει DHT στους επινεφρίδιους αδένες, testes, θυλάκια τρίχας και προστάτης, που δίνει στα αρσενικά τα ανδρικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Στα αρσενικά, 5% της τεστοστερόνης που παράγεται παίρνει σε DHT, έτσι οποτεδήποτε αυξάνεται η τεστοστερόνη, εσείς θα αυξήσει επίσης DHT. DHT δεν μετατρέπει στο οιστρογόνο. Δεδομένου ότι Masteron είναι μια παραγόμενη από το DHT ένωση, μπορείτε να αναμείνετε πολύ περισσότερο αυξανόμενο DHT στο σώμα, χωρίς αύξηση οιστρογόνου.

 

Τι είναι SHBG;

SHBG (δεσμευτική σφαιρίνη ορμονών φύλων) είναι μια πρωτεΐνη που δεσμεύει στα στεροειδή φύλων, και τους καθιστά ανενεργούς για όσο χρονικό διάστημα δεσμεύεται SHBG σε τους.

 

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της «ελεύθερης» τεστοστερόνης και της «συνδεδεμένης» τεστοστερόνης. Η ελεύθερη τεστοστερόνη είναι τι πειράζει, έτσι ο υψηλότερος εσείς μπορεί να πάρει αυτήν σχετικά με τη συνολική τεστοστερόνη τα περισσότερα οφέλη που μπορείτε να αναμείνετε. Το Masteron, όντας ένα παράγωγο DHT, θα δεσμεύσει έντονα σε SHBG, αυτό θα αυξήσει την ελεύθερη τεστοστερόνη αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί τόσο καλά ως τμήμα ενός στεροειδούς σωρού αντί μόνο.

Τα πιό υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνουν χαρακτηριστικά:

Ισχυρότερο λίμπιντο
Καλύτερες ανεγέρσεις
Κέρδη δύναμης και μυών
Καλύτερη διάθεση
Αυξανόμενο συναίσθημα συνολικά καλά - όντας


Enanthate εναντίον Propionate

 

Υπάρχουν διάφορα εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή που φέρνουν τους διαφορετικούς εστέρες: η τεστοστερόνη, το trenbolone και το nandrolone είναι τα δημοφιλέστερα παραδείγματα. Οι μακρύτεροι εστέρες όπως το enanthate (enan) μπορούν να εγχθούν λιγότερο συχνά, συνήθως μιά φορά (1) ή δύο φορές (2) την εβδομάδα. Αφ' ετέρου, οι κοντύτεροι εστέρες όπως propionate (στήριγμα) εγχέονται συνήθως κάθε ημέρα ή κάθε άλλη ημέρα (ΕΔ και EOD). Για εκείνους που θα ενέχεαν μάλλον δύο φορές την εβδομάδα, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση enanthate.

 

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν masteron propionate τείνουν να το συσσωρεύσουν με έναν άλλο κοντύτερο εστέρα όπως το οξικό άλας trenbolone, propionate τεστοστερόνης, ή ο πυρηνικός σταθμός (nandrolone phenylpropionate). Η συσσώρευση κρατά τους εστέρες σύμφωνους ο ένας με τον άλλον. Αφ' ετέρου, εκείνοι που πηγαίνουν με την έκδοση enanthate του masteron τείνουν να συσσωρεύσουν την τεστοστερόνη enanthate ή cypionate, το trenbolone enanthate, ή το durabolin Deca (nandrolone decanoate).

 

Propionate ο εστέρας θα φθάσει στα μέγιστα επίπεδα στο σώμα γρηγορότερα από τον εστέρα enanthate. Κατά συνέπεια, θα είναι από το σύστημα γρηγορότερα, έτσι η αποκατάσταση θα είναι γρηγορότερη. Είναι σημαντικό να θυμηθεί ότι το HPTA του σώματος δεν θα ανακτήσει έως ότου είναι εντελώς οι στεροειδείς εστέρες από το σύστημά σας.

Η καλύτερη σύσταση είναι εάν τρέχετε έναν κύκλο 8 εβδομάδες ή λιγότεροι, κατόπιν Propionate Masteron σωρών εντούτοις, εάν τρέχετε έναν πιό μακροχρόνιο κύκλο, κατόπιν είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιηθεί Masteron Enanthate. Στο τέλος, μπορεί να έρθει κάτω στην προσωπική προτίμηση, μερικοί χρήστες ορκίζονται τις εργασίες στηριγμάτων καλύτερα για τους, και άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά.

 

Χρήση και δόσεις

Το Masteron πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως τμήμα ενός στεροειδούς σωρού, έτσι ώστε ο χρήστης μπορεί να ωφεληθεί από τη σύνδεση SHBG. Η μέση δόση είναι 400-500mg την εβδομάδα, μερικοί πεπειραμένοι χρήστες θα πάνε επάνω σε ένα γραμμάριο (1000mgs) την εβδομάδα.

 

Το Masteron λειτουργεί καλύτερα για εκείνους με το χαμηλότερο λίπος σωμάτων που κοιτάζουν για να σκληρύνουν επάνω τους μυς, έτσι χρησιμοποιείται κυρίως ως τελειωτής σε έναν τέμνοντα κύκλο, μπροστά από έναν ανταγωνισμό, ή πριν από έναν βλαστό φωτογραφιών. Είναι μια επικρατούσα πεποίθηση που masteron είναι πρώτιστα μια καλλυντική ένωση, έτσι ένα πρόσωπο πρέπει να έχει μια συμπαθητική διάπλαση πρίν σπαταλά το χρόνο τους αναμένοντας τεράστια αποτέλεσμα από να χρησιμοποιήσει το μόνο.

Γενικά δεν συστήνω εκείνων που έχουν τις υψηλότερες ποσότητες του λίπους σωμάτων (πάνω από 10-13%), ή που δεν έχουν τη μάζα μυών στο πλαίσιό τους, για να χρησιμοποιήσει Masteron. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να πάρουν τα οφέλη της αυξανόμενης ελεύθερης τεστοστερόνης, των χαμηλών παρενεργειών, και του νερού που ρίχνει εάν αυτός είναι ο στόχος τους.

Χρόνοι ανίχνευσης και ημιζωή

 

Ο χρόνος ανίχνευσης για propionate masteron είναι 3 εβδομάδες με μια ημιζωή ημέρας 3-4. Για το masteron enanthate, η ημιζωή είναι περίπου 8-10 ημέρες, και ο χρόνος ανίχνευσης είναι μέχρι επιβλητικούς 3 μήνες. Εκείνοι που θα εξεταστούν πρέπει πάντα να επιλέξουν propionate και να σταματήσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες πρίν εξετάζουν. Πρόσφατα, καλά - ο γνωστός αθλητής MMA, Άντερσον Silva, ήταν χρεωκοπημένος για το masteron.

 

Παρενέργειες

Οι παρενέργειες με το masteron είναι χαμηλές από την άποψη των estrogenic αποτελεσμάτων στην πραγματικότητα, μπορεί να χαμηλώσει το οιστρογόνο κατά τη διάρκεια ενός κύκλου λόγω του AI του όπως τις ιδιότητες. Εντούτοις, αυτό δεν προστατεύει κάποιο από τις αρνητικές παρενέργειες DHT, όπως η επικεφαλής απώλεια τρίχας, η οποία είναι πολύ κοινή με αυτήν την ένωση. Το Masteron, όπως όλα τα αναβολικά στεροειδή είναι suppressive, έτσι μια μετα θεραπεία το (PCT) κύκλων απαιτείται.

Δεδομένου ότι masteron είναι ένα παράγωγο DHT, οι γυναίκες είναι αποθαρρυνμένες από τη χρησιμοποίηση του, ακόμη και στις μέτριες δόσεις, λόγω του κινδύνου virilization (διευρυμένη κλειτορίδα, του προσώπου τρίχα, φωνή εμβάθυνσης). Εάν χρησιμοποιείται, πρέπει να είναι μια μικροσκοπική δόση και για τις σύντομες περιόδους.

 

Ετικέττες: Propionate Masteron enanthate Masteron Drostanolone στεροειδές Drostanolone Enanthate

 

Όνομα προϊόντων

Drostanolone Enanthate

Μοριακός τύπος

Γ27H44O3

Μοριακό βάρος

416.64

Αριθμός ληξιαρχείων CAS

472-61-1

Δοκιμή

98%

Εμφάνιση

Άσπρη σκόνη

 

 

 

Δοκιμή

 

Πρότυπα ανάλυσης

 

Αποτελέσματα

 

Σημείο τήξης

≥62.0℃

62~65.0℃

 

Συγκεκριμένη περιστροφή

+28°~ +32° (C=1, μεθανόλη)

+30.2°

 

Απώλεια στην ξήρανση

≤0.50%

0.30%

 

Δοκιμή

≥98%

98.2%

 

Στεροειδείς σκόνες DHT Masteron Enanthate υψηλής αγνότητας για την οικοδόμηση των κύκλων μυών μόσχων

 


Οι πληροφορίες εσείς μπορούν να ενδιαφερθούν για:

 

Δεδομένου ότι οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι φροντίζουν για τους αριθμούς τους και προκειμένου να πάρουν την καλύτερη εμπιστοσύνη, τα μέρη τους κάνουν την ικανότητα, καθημερινή διατροφή, αλλά even more κάνουν, εργάζονται σκληρά στη γυμναστική, ιδρώνοντας πολλής, θελήστε μερικοί απ' αυτούς να πάτε παρουσιάζει. Αυτό είναι ένα πολύ καλό φαινόμενο, εντούτοις, όχι όλοι οι άνθρωποι μπορεί να πάρει τα τέλεια mucles. 

Τόσο πώς μπορεί ο μυς κέρδους να μαζεψει σε έναν σχετικά λίγος χρόνο και να πάρει περισσότερα αποτελέσματα; Τέλος, peple βρείτε τα buidling στεροειδή μυών. Μπορεί να κάνει την αύξηση μυών repadily και να κερδίσει το μυ γρήγορο. Το περισσότερο σημαντικό σημείο είναι αυτό κάνει το μυ φαίνεται τέλειο, αλλά μη εύκολός του να πάρει τα νομικά συμπληρώματα κτηρίου μυών στα μέρη της χώρας, επειδή οι νόμοι είναι διαφορετικοί από μια χώρα σε άλλη.

Έτσι πού να αποκτηθούν τα συμπληρώματα κέρδους μυών και να βρεθούν τα καλύτερα στεροειδή οικοδόμησης μυών ο προμηθευτής είναι πολύ σημαντικός.

Το θαύμα Pharma είναι επαγγελματικός προμηθευτής σκονών στεροειδών μυών χτίζοντας από την Κίνα, έχουμε τον υψηλό - ποιοτικές σκόνες αλλά σε λογική τιμή, ξέρω ότι τα μέρη του εσωτερικού προμηθευτή σας ζητούν συχνά την πολύ υψηλή τιμή, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτούς στη καθημερινή ζωή. Έτσι έχουμε τα στεροειδή μυών για την πώληση και συντηρούμε σε όλους τους ανθρώπους τον κόσμο, όχι θέμα από το οποίο η χώρα εσείς είναι.

Η οικοδόμηση των μυών δεν είναι εύκολη εργασία, σας χρειάζεται επίσης για να πάρει την άσκηση κάθε ημέρα εκτός από τη χρήση τα στεροειδή κέρδους μυών. Εφ' όσον παρέχουμε πάντα τα καλύτερα συμπληρώματα στεροειδών ποιοτικών μυών και ξοδεύετε πάντα το χρόνο να κάνετε τον αθλητισμό, είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε καλύτερος gainer μυών.
Μην ανησυχήστε για τα χρήματα, εάν συνεργάζεστε με μας και μας εισαγάγετε στους φίλους σας, εμείς θα κάνει τα μέρη των εκπτώσεων για σας εάν φθάσουμε στην επιχείρηση με τους. Και θα είστε το ΥΦΑΣΜΑ μας στο διαδίκτυο, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τη μεγάλη έκπτωση για τα καλύτερα συμπληρώματα για την οικοδόμηση του μυός και να σας δώσουμε μερικά gits για να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Τα καλύτερα bodybuilding στεροειδή Α.Ε. Pharma θαύματος παρέχουν:
Οξικό άλας τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Cypionate
Τεστοστερόνη Decanoate
Τεστοστερόνη Enanthate
Propionate τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Isocaproate
Τεστοστερόνη phenylacetate
Τεστοστερόνη Undecanoate
Isobutyrate τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Phenylpropionate


Ανωτέρω είναι μόνο το μικρό μέρος του bodybuilding στεροειδούς καταλόγου σκονών μας, έχουμε ακόμα πολύ άλλου για την πώληση, θα επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας ή θα μας στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για inquriy στο marvelpharma@yahoo.com

 

Πρόσωπο επαφών:   Κα Michelle

Ταυτότητα Skype:                Ζήστε: marvelpharma

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:     Το MarvelPharma@yahoo.com

Ιστοχώρος:                RawSteroid-Powders.com

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)