English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜαζικές στεροειδείς σκόνες

Θετική αναβολική προφορική στεροειδής πηγή 58-20-8 σκονών στεροειδών κύκλων συσσώρευσης βάσεων τεστοστερόνης

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Θετική αναβολική προφορική στεροειδής πηγή 58-20-8 σκονών στεροειδών κύκλων συσσώρευσης βάσεων τεστοστερόνης

καλής ποιότητας Θετική αναβολική προφορική στεροειδής πηγή 58-20-8 σκονών στεροειδών κύκλων συσσώρευσης βάσεων τεστοστερόνης πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Θετική αναβολική προφορική στεροειδής πηγή 58-20-8 σκονών στεροειδών κύκλων συσσώρευσης βάσεων τεστοστερόνης

zhuhai TianJian Chemical Co.,Ltd.

Verified Supplier

Zhuhai

Business type: Manufacturer

Telephone : 86--18928065686

Rm. 804, 1st Building, No. 101, Guofang Road, Gongbei, Zhuhai, Guangdong, China

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuhai
Μάρκα: TJ STEROIDS
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: TJ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία κάλυψης
Χρόνος παράδοσης: Υπαγόρευση μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Μαζικό απόθεμα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Βάση τεστοστερόνης Άλλο όνομα: Τεστοστερόνη
CAS ΟΧΙ: 58-20-8 MF: C27H40O3

Λεπτομερής περιγραφή προϊόντων
Όνομα:ΤεστοστερόνηΆλλο όνομα:Βάση τεστοστερόνης
CAS ΑΡΙΘ.:58-20-8MF:C19H28O2
Αγνότητα:98%Εμφάνιση:Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

 
Θετικές αναβολικές στεροειδείς μαζικές στεροειδείς σκόνες CAS 58-20-8 βάσεων τεστοστερόνης
Γρήγορη λεπτομέρεια:
Βάση τεστοστερόνης
1.Assay: 98%
2.CAS 58-20-8
3.Molecular βάρος: 412.6
4.Molecular τύπος: C27H40O3
5.Package: 1kg/bag
6.Appearance: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη 
 
Περιγραφή:
Η τεστοστερόνη ανήκει σε μια κατηγορία ορμονών γνωστή ως ανδρόγυνα στην πραγματικότητα αυτό είναι η αρχική αρρενογόνος ορμόνη. Μια πολύ ισχυρή ορμόνη στο δικαίωμα της, τεστοστερόνη είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αρμόδια για την ορχική και προστατική ανάπτυξη, καθώς επίσης και την ανάπτυξη του ιστού μυών, της πυκνότητας κόκκαλων και της δύναμης. Πέρα από αυτές τις βασικές λειτουργίες, η τεστοστερόνη είναι από--μεγάλη προστακτική για τη γενικές γενικές υγεία και την ευημερία μας τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν όχι μόνο να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη δύναμη μυών και κόκκαλων αλλά μπορούν να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη ψυχική διάθεση μας.
Ενώ ένα μέλος της αρρενογόνου κατηγορίας steroidal ορμονών, τεστοστερόνη είναι επίσης ιδιαίτερα αναβολικό. Και όπως αρρενογόνος και αναβολικός, όπως όλες τις steroidal ορμόνες η τεστοστερόνη προέρχεται από τη χοληστερόλη και ρυθμίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος από την άποψη της παραγωγής με οι ορμόνες το (LH) και οι παρακινητικές ορμόνες το (FSH) θυλακίου. Ρυθμιμένος από το LH και FSH, για αυτές οι ορμόνες απελευθερώνονται ο βλεννογόνος αδένας πρέπει πρώτα να υποκινηθεί προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός μόλις πραγματοποιημένο και απελευθερωθούν το LH και FSH, η ορχική υποκίνηση επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο προκαλώντας την παραγωγή της τεστοστερόνης. Όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, τόσο σημαντικός όπως οι όρχεις είναι στην παραγωγή τεστοστερόνης, ο βλεννογόνος αδένας είναι ίσης σπουδαιότητας χωρίς επαρκή βλεννογόνο λειτουργία η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης δεν μπορεί να εμφανιστεί.
 
Εφαρμογές:
Υπάρχουν πολλά οφέλη στη χρήση τεστοστερόνης και ενώ είναι γενικά το ίδιο πράγμα για καθένα που χρησιμοποιεί μπορούν να είναι κατά ένα μεγάλο μέρος ανάλογα της δόσης από την άποψη της γενικής επίδρασης. Πολλά άτομα που χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη κάνουν απλά έτσι ως τμήμα ενός σχεδίου θεραπείας αντικατάστασης ορμονών η ιδέα είναι να βελτιωθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης σε μια κανονική σειρά αφότου έχουν πέσει απότομα. Πολλά άλλα άτομα χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη για έναν εξ ολοκλήρου διαφορετικό σκοπό για να αυξήσει τα επίπεδα αρκετά πέρα από κανονικό προκειμένου να ενισχυθεί η απόδοση. Ανεξάρτητα από το σκοπό σας μπορείτε να αναμείνετε να λάβετε τα ακόλουθα οφέλη σε κάποιο βαθμό:

  • Αυξανόμενες δυνατότητες αποκατάστασης: Το ικανώτερο παράδειγμα περιστρέφεται γύρω από την κατάρτιση/την άσκηση. Η πράξη της κατάρτισης δεν είναι πότε ο μυς χτίζεται αλλά μάλλον σχίζεται κάτω είναι μέσω της διαδικασίας ανάκαμψης in-which ο ιστός μυών χτίζεται. Η τεστοστερόνη θα αυξήσει το ποσοστό αποκατάστασης, να βελτιώσει την αποδοτικότητα της αποκατάστασης που οδηγεί στη συνέχεια σε μια αποδοτικότερη και ικανή διάπλαση.
  • Ισχυρότερη αντι-καταβολική προστασία: μερικές ορμόνες έχουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον ιστό μυών και μπορούν να προαγάγουν το λίπος σωμάτων πιό ξεχωριστό είναι cortisol ορμονών. Η τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσει στο φράξιμο και η μείωση αυτής της αρνητικής αντίδρασης ορμονών που εξασφαλίζει τον ιστό μυών σας προστατεύεται και το λίπος σωμάτων δεν συσσωρεύεται.
  • Κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος αύξησης: Η τεστοστερόνη μπορεί πολύ να αυξήσει την αντοχή σας όσο ψηλότεη η αντοχή θα οδηγήσει στη δυνατότητα να γίνει περισσότερη εργασία, δηλ. τραίνο. Από αυτήν την αύξηση στα κόκκινα κύτταρα αίματος είμαστε σε θέση να αυξήσουμε το ποσό οξυγόνου που εισάγει το αίμα που αυξάνει τις ικανότητες εργασίας και μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα ιστού μυών.
  • Αυξανόμενη πρωτεϊνική αποδοτικότητα: Με τη συμπλήρωση με την τεστοστερόνη αυξάνουμε την πρωτεϊνική σύνθεση, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας το επίπεδο και το ποσοστό in-which χτίζουμε τον ιστό μυών ή τον προστατεύουμε σε μια περιορισμένη θερμίδα διατροφή. Περαιτέρω, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε έναν υψηλότερου επιπέδου της πρωτεϊνικής αποθήκευσης in-part λόγω μιας αύξησης στην παραγωγή αζώτου λόγω των πιό υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης.

Αυτές είναι όλοι θετικές ιδιότητες στη συμπληρωματική ή εξωγενή χρήση τεστοστερόνης και τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν ανεξάρτητα από τη μορφή τεστοστερόνης που χρησιμοποιούμε. Ενώ αυτά δεν είναι τα μόνα θετικά γνωρίσματα αυτά είναι τα πιό θεμελιώδη στη διαδικασία μας και ουσιαστικά στους στόχους μας που περιστρέφονται γύρω από τη χρήση τεστοστερόνης.
                                        
Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντων

Βάση τεστοστερόνης

Άλλο όνομα

Βάση τεστοστερόνης

Αριθμός καταλόγων CAS

58-22-0

Δοκιμή

99%

Εμφάνιση

Άσπρη σκόνη

Συσκευασία

τσάντα φύλλων αλουμινίου 1kg/aluminium ή όπως απαιτείται

Χρήση

μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής

100g

Ναυτιλία

Από το σαφή αγγελιαφόρο

Κύριος χρόνος ναυτιλίας

Μέσα σε 12 ώρες μετά από να λάβει την πληρωμή

Επιλογές πληρωμής

Δυτική Ένωση, MoneyGram, T/T, Bitcoin

Τιμή

Συζητημένος


ADWANTAGE ΜΑΣ: 
1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή: 
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Και το Purity≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων. 
2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας. 
3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά. 
3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. 
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους. 
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας. 
3) Υψηλός - η ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως υπηρεσία κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

Θετική αναβολική προφορική στεροειδής πηγή 58-20-8 σκονών στεροειδών κύκλων συσσώρευσης βάσεων τεστοστερόνης

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)