English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU

καλής ποιότητας Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sihuan EPO
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: OEB 3000iu/σύριγγα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 εξάρτηση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kits/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: γεμισμένη εγχύσεων OEB ερυθροποιητινών προ σύριγγα Προδιαγραφή: 3000iu/syringe, 5 σύριγγες/εξάρτηση, 15000 iu/kit
Χρήση: χρησιμοποιημένος για Τιμή εγχύσεων OEB: Διαπραγματεύσιμο
Δόση εγχύσεων OEB: περίπου 50 έως 100 Units/kg ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων Ημιζωή εγχύσεων OEB: 4-13 ώρες
Παρενέργειες εγχύσεων OEB: δριμύς πυελικός πόνος διόγκωση των χεριών ή των ποδιών πόνος και διόγκωση στομαχιών συντομία της

Η ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη έγχυση OEB ερυθροποιητινών γέμισε προ τη σύριγγα συρίγγων 3000iu για την πώληση

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Εμπορικό σήμα: Πρότυπος αριθμός OEB (ερυθροποιητίνη): 3000iu/vial*5vials

 

Περιγραφή:

 

Έχει επίσης άλλες γνωστές βιολογικές λειτουργίες. Παραδείγματος χάριν, η ερυθροποιητίνη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην απάντηση του εγκεφάλου στο νευρωνικό τραυματισμό. Η ερυθροποιητίνη, ή το εναλλακτικό erythropoetin ή το OEB της, είναι μια glycoprotein ορμόνη που ελέγχει την ερυθροποίηση, ή την κόκκινη παραγωγή κυττάρων αίματος. Είναι ένα cytokine για τους προδρόμους ερυθροκυττάρων (κόκκινο κύτταρο αίματος) στο μυελό των οστών.

 

Εφαρμογές:

 

Το επίσης αποκαλούμενο hematopoietin ή το hemopoietin, αυτό παράγεται από τα peritubular τριχοειδή endothelial κύτταρα στο νεφρό, και είναι η ορμόνη που ρυθμίζει την κόκκινη παραγωγή κυττάρων αίματος. Έχει επίσης άλλες γνωστές βιολογικές λειτουργίες. Παραδείγματος χάριν, η ερυθροποιητίνη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην απάντηση του εγκεφάλου στο νευρωνικό τραυματισμό. Το OEB περιλαμβάνεται επίσης στη θεραπεύοντας διαδικασία πληγών.

 

Προδιαγραφές:

 

Όταν το εξωγενές OEB χρησιμοποιείται ως φάρμακο απόδοση-ενίσχυσης, είναι ταξινομημένο ως ερυθροποίηση-υποκινώντας πράκτορας το (ESA). Το εξωγενές OEB μπορεί συχνά να ανιχνευθεί στο αίμα, λόγω της μικρής διαφοράς από την ενδογενή πρωτεΐνη, παραδείγματος χάριν στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τροποποίησης posttranslational.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Είμαστε ειδικοί και οδηγώντας να αναπτυχθούμε, κατασκευαστικοί και εμπορικοί τα φαρμακευτικά είδη και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.

Βρισκόμαστε στην Κίνα Taizhou νέο και περιοχή ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας. Όπως βασίζεται στην υψηλός-αποδοτικά έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο.

Είμαστε η μεγαλύτερη ορμόνη αύξησης της Κίνας rHGH/Somatropin/Recombinant ανθρώπινη.

HGH είναι επίσης γνωστό ως ανθρώπινη ορμόνη αύξησης. Η μελέτη διαπίστωσε ότι η ανθρώπινη έκκριση ορμονών αύξησης με την ηλικία και τείνει να μειώσει το ποσό. 12 χρονών -30 χρονών μειώθηκε κατά περίπου 15%, ενώ 60χρονος όχι στο μισό πριν. Η έκκριση HGH καθημερινά 20 year-olds όξυνε περίπου 500 μικρογραμμάρια σε 300 μικρογραμμάρια μόνο 60 χρονών, 80 χρονών, μόνο 25 μικρογραμμάρια. Γενικά θεωρημένο για να αρχίσει αφότου γερνά η ηλικία 30, HGH αυξάνεται με την ηλικία και την αποσύνθεση, και επομένως είναι συμπληρώματα ανθρώπινα αύξησης ορμονών μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία ανοσοποιητικών συστημάτων για να επιτύχει το σκοπό μιας βασικής μακροζωίας.
 

Είμαστε ειδικοί και οδηγώντας να αναπτυχθούμε, κατασκευαστικοί και εμπορικοί τα φαρμακευτικά είδη και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.

Βρισκόμαστε στην Κίνα Taizhou νέο και περιοχή ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας. Όπως βασίζεται στην υψηλός-αποδοτικά έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο.

Είμαστε η μεγαλύτερη ορμόνη αύξησης της Κίνας rHGH/Somatropin/Recombinant ανθρώπινη

Ανάπτυξη απόφασης εμπιστοσύνης, πίστη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη, η δυνατότητα να δημιουργηθεί η αξία, ο εργατικός και οι επιστροφές και ανταγωνισμός στον ανταγωνισμό

Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU

 

Τι είναι ερυθροποιητίνη;

Η ερυθροποιητίνη (επίσης γνωστή ως OEB) είναι ένας παράγοντας αύξησης που υποκινεί την παραγωγή των κόκκινων κυττάρων αίματος. Τα περισσότερα από τα κύτταρα στο αίμα είναι κόκκινα κύτταρα αίματος, η των οποίων κύρια λειτουργία είναι να φερθεί το οξυγόνο σε όλο το σώμα.

Η ερυθροποιητίνη χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την αναιμία ως αποτέλεσμα της αποτυχίας ή της θεραπείας του καρκίνου νεφρών. Θεωρείται μια εναλλακτική λύση στις μεταγγίσεις αίματος.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι ερυθροποιητινών. Το Procrit® και Epogen® είναι δύο εμπορικά σήματα του άλφα epoetin. Το Aranesp® (το άλφα darbepoetin) είναι ένας άλλος τύπος ερυθροποιητίνης. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Procrit/Epogen και Aranesp είναι ότι Aranesp δίνεται λιγότερο συχνά από Procrit. Διαφορετικά, και οι τρεις πράκτορες εργάζονται εξίσου καλά στην επεξεργασία της αναιμίας.

Πώς η αναιμία αντιμετωπίζεται στο πολλαπλάσιο μυέλωμα;

Η αναιμία ορίζεται χαρακτηριστικά ως έχοντας ένα επίπεδο του (Hb) αιμογλοβίνης κάτω από κανονικό. Η αιμογλοβίνη είναι η ουσία που βρίσκεται μέσα στα κόκκινα κύτταρα αίματος που φέρνει το οξυγόνο από τους πνεύμονες στους ιστούς στο σώμα. Τα κανονικά επίπεδα αιμογλοβίνης είναι:

 • 12 έως 16 g/dL για τις γυναίκες
 • 14 έως 18 g/dL για τα άτομα

Δριμύτητα του επιπέδου αιμογλοβίνης αναιμίας (g/dL)

 • Ήπιος (10 ή περισσότεροι)
 • Συγκρατήστε (8-9.9)
 • Αυστηρός (6.5-7.9)
 • Απειλητικός για τη ζωή (λιγότερο από 6.5)

Η θεραπεία της αναιμίας στους ασθενείς με το μυέλωμα είναι σύνθετη, επειδή και η ίδια η ασθένεια και οι θεραπείες για το μυέλωμα μπορούν να προκαλέσουν την αναιμία. Για αυτόν τον λόγο, μια σταδιακή προσέγγιση συστήνεται:

 • Θεραπεία με τα φάρμακα μυελωμάτων για να ελέγξει τον ελλοχεύοντα καρκίνο. Οι ασθενείς που αποκρίνονται στην επεξεργασία μυελωμάτων, ειδικά εκείνοι που επιτυγχάνουν μια πλήρη απαλλαγή, μπορούν να έχουν μια βελτίωση στην αναιμία τους.
 • Ελέγξτε και μεταχειριστείτε άλλες αιτίες της αναιμίας όπως τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου ή άλλων θρεπτικών ουσιών (folate, βιταμίνη B12), εσωτερικών αιμορραγίας ή προβλημάτων νεφρών.
 • Εάν η αναιμία είναι ακόμα μέτρια (αλλά προκαλώντας τα συμπτώματα) ή αυστηρή έπειτα οι μεταγγίσεις αίματος ή η θεραπεία ερυθροποιητινών πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Η ερυθροποιητίνη είναι μια εναλλακτική λύση στις μεταγγίσεις αίματος στους ασθενείς με τη μέτρια έως αυστηρή αναιμία, ως αποτέλεσμα της θεραπείας μυελωμάτων τους. Εάν η αναιμία είναι αυστηρή και απαιτεί την άμεση επεξεργασία, οι ασθενείς πρέπει να λάβουν μια μετάγγιση αίματος. Μια μετάγγιση αίματος μπορεί επίσης να είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις όπου ένας ασθενής δεν αποκρίνεται στη θεραπεία ερυθροποιητινών.

Σε μερικές περιπτώσεις, η θεραπεία ερυθροποιητινών μπορεί επίσης να εξεταστεί για την ήπια αναιμία (HB = 10-11 g/dL), όπως:

 • Ηλικιωμένοι ασθενείς με τα προβλήματα καρδιών και πνευμόνων
 • Ασθενείς με το arthrosclerosis
 • Ασθενείς που έχουν τους πόνους στηθάγχης ή στηθών

Σημαντικά συμπτώματα που προσκρούουν στη ποιότητα ζωής του ασθενή όπως: ουσιαστικά μειωμένη δυνατότητα να φροντιστεί, τη μειωμένες ενέργεια και τη δυνατότητα να ασκήσει (π.χ., περπάτημα, που αναρριχείται στα σκαλοπάτια).
Η μεταχείρηση της αναιμίας επιτρέπει σε περισσότερο οξυγόνο για να κυκλοφορήσει σε όλο το σώμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην περισσότερη ενέργεια, μειωμένη κούραση, και την αποκατεστημένη δυνατότητα να είναι ενεργό. Διάφορες κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι μεταχειριμένος την αναιμία που συνδέεται με τη θεραπεία του καρκίνου με την ερυθροποιητίνη:

Σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα ζωής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εκτελεσθούν οι συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητες και να εργαστεί. Μείωσε την ανάγκη για τις μεταγγίσεις στους ασθενείς που λαμβάνουν τη χημειοθεραπεία από περίπου το μισό. Μπορέστε να μειώσετε τον αριθμό ασθενών με καρκίνο ημερών με την αναιμία ξοδεύει στο νοσοκομείο.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;

Οι πράκτορες Erythropoietic γενικά καλά ανέχονται. Εντούτοις, οι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα φάρμακα έχουν συνδεθεί με έναν αυξανόμενο κίνδυνο θρόμβων αίματος. Οι παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο τους θρόμβους αίματος περιλαμβάνουν:

 • Μια ιστορία των θρόμβων αίματος
 • Πρόσφατη χειρουργική επέμβαση
 • Παρατεταμένες περίοδοι ανάπαυσης κρεβατιών ή περιορισμένης δραστηριότητας
 • Επεξεργασία με μερικά κοινά φάρμακα μυελωμάτων συμπεριλαμβανομένου Revlimid, Thalomid, dexamethasone, Adriamycin και Doxil.

Η προληπτική θεραπεία με thinner αίματος (όπως η ηπαρίνη) μπορεί να εξεταστεί για τους υψηλού κινδύνου ασθενείς.

Ανησυχία ασφάλειας ερυθροποιητινών: Οι ερυθροποιητίνες μειώνουν την επιβίωση καρκίνου;

Διάφορες μελέτες σε διάφορους τύπους καρκίνων έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που παίρνουν την ερυθροποιητίνη δεν έζησαν εφ' όσον άλλοι ασθενείς. Οι περισσότερες από αυτές τις μελέτες δεν πραγματοποιήθηκαν στο πολλαπλάσιο μυέλωμα. Περαιτέρω, η ερυθροποιητίνη χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε που είναι διαφορετική από το πώς χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά στην πράξη σήμερα. Αντίθετα, μια ανάλυση των μελετών όπου η ερυθροποιητίνη χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα δεν παρουσίασε οποιοδήποτε αντίκτυπο στην επιβίωση.

Λόγω αυτών των πιθανών προβλημάτων ασφάλειας, τα φάρμακα ερυθροποιητινών χρησιμοποιούνται τώρα πιό προσεκτικά.

Εσείς και ο γιατρός σας θα συζητήσετε τα οφέλη και τους κινδύνους θεραπείας ερυθροποιητινών στη μεμονωμένη περίπτωσή σας.

Πώς τα φάρμακα ερυθροποιητινών δίνονται;

Η θεραπεία ερυθροποιητινών δίνεται ως έγχυση κάτω από το δέρμα στο σπίτι από τους ασθενείς ή τα caregivers.

Τα πιό κοινά αρχικά προγράμματα χορήγησης της δόσης για τους διάφορους τύπους ερυθροποιητινών παρατίθενται κατωτέρω:

 • Procrit/Epogen: 150 units/kg τρεις φορές εβδομαδιαίως ή 40.000 units/kg μιά φορά εβδομαδιαία
 • Aranesp: 2.25mcg/kg μία φορά την εβδομάδα ή 500mcg κάθε τρεις 3 εβδομάδες

Τη δόση σας μπορεί να αλλάξουν βασισμένος στο πώς αποκρίνεστε στη θεραπεία. Επιπλέον, ανάλογα με τη μεμονωμένη κατάστασή σας, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ένα εναλλάσσομαι πρόγραμμα χορήγησης της δόσης.

Ο συμπληρωματικός σίδηρος μπορεί να δοθεί εκτός από τη θεραπεία ερυθροποιητινών.

Πώς η αποτελεσματικότητα της ερυθροποιητίνης καθορίζεται;

Οι εξετάσεις αίματος χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν τη θεραπεία ερυθροποιητινών. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας μετριέται από την αύξηση στην αιμογλοβίνη και έναν σχετικό αποκαλούμενο δοκιμή αιματοκρίτη (ο αριθμός και το μέγεθος των κόκκινων κυττάρων αίματος) μετά από τη θεραπεία.

Παίρνει κάποιο χρόνο για το σώμα να παραγάγει τα νέα κύτταρα αίματος, έτσι η επίδραση των erythropoietic πρακτόρων δεν μπορεί να δει για 2 έως 6 εβδομάδες. Το χρονικό διάστημα αυτό παίρνει, και η δόση που απαιτείται ποικίλλει από τον ασθενή στον ασθενή.

Συνολικά, περίπου 60% 70% των ασθενών με καρκίνο που λαμβάνουν τη θεραπεία του καρκίνου αποκρίνονται στους erythropoietic πράκτορες. Μια πρόωρη απάντηση αιμογλοβίνης στη θεραπεία (≥1 άνοδος g/dL μετά από 4 εβδομάδες της θεραπείας) στους ασθενείς με την επεξεργασία-σχετική με τον αναιμία συνδέεται συχνά με τις μειωμένες απαιτήσεις μετάγγισης, τα υψηλότερα ποσοστά απάντησης αιμογλοβίνης, και τη βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Η κατοχή των επαρκών επιπέδων σιδήρου μπορεί επίσης να βελτιώσει τις απαντήσεις στη θεραπεία ερυθροποιητινών.

Οι ασθενείς λιγότερο πιθανοί να αποκριθούν στη erythropoietic θεραπεία περιλαμβάνουν εκείνων με τη μειωμένη λειτουργία μυελών των οστών στην έναρξη της erythropoietic θεραπείας, εκείνων με τις βαριές ανάγκες μετάγγισης καθώς επίσης και τους ασθενείς με τις επίμονες μολύνσεις.

Πώς τα φάρμακα ερυθροποιητινών χρησιμοποιούνται με τη χημειοθεραπεία υψηλών δόσεων και την αυτόλογη μεταμόσχευση κυττάρων μίσχων;

Η αναιμία είναι μια κοινή παρενέργεια της χημειοθεραπείας υψηλός-δόσεων και της αυτόλογης μεταμόσχευσης κυττάρων μίσχων λόγω της επίδρασης της χημειοθεραπείας στα αίμα-παράγοντας κύτταρα στο μυελό των οστών. Η διοίκηση της ερυθροποιητίνης αμέσως μετά από τη μεταμόσχευση είναι λιγότερο αποτελεσματική στη μεταχείρηση αυτού του τύπου αναιμίας. Εντούτοις, με τον αυξανόμενο χρόνο, η ερυθροποιητίνη επανακτά την αποτελεσματικότητά της.

 

Ποιοτικός βαθμός  φαρμακείο OEB 
πλήρες όνομα OEB ερυθροποιητίνη
ημιζωή OEB 4-13 ώρες
δόση OEB

περίπου 50 έως 100 Units/kg ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων

 
 

Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη γεμισμένη εκ των προτέρων OEB σύριγγα εγχύσεων ερυθροποιητινών 3000 IU


 

Οι αναθεωρήσεις εγχύσεων OEB από τα φόρουμόπως τα eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, φόρουμ UK-μυών, συμπεριλαμβανομένων των αναθεωρήσεων το 2011, αναθεωρήσεις το 2012, αναθεωρήσεις το 2013, αναθεωρήσεις το 2014, έγχυση εγχύσεων HMG εγχύσεων OEB εγχύσεων OEB εγχύσεων OEB OEB αναθεωρούν το 2015.

.cn, www.hygetropin.

Ποια άλλα HGH & στεροειδή & πεπτίδια πωλούμε;

 

Ανθρώπινος κατάλογος ορμονών αύξησης:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Μπλε τοπ HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit OEB 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Κόκκινη κορυφή HGH 100iu/kit Κίτρινο τοπ HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
PolyPeptides κατάλογος ορμονών: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 με DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL ΑΜ-2 10mg/vial ΑΜ-1 10mg/vial
Γόμφος-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Γόμφος-MGF 2mg/vial FAG 176-191 5mg/vial HGH  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Το Thymosin μειώνει 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
Κατάλογος Injectables εργαστηρίων Centrino: 
 
Testoviron 250mg/ml Στήριγμα 100 100mg/ml Λίρα Κύπρου 250 250mg/ml αποθηκών Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Ισορροπιες 200mg/ml Τολμηρά 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)