English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών

καλής ποιότητας Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Menotrophin
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: Ανθρώπινη Menopausal γοναδοτροπίνη το (hMG)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 εξάρτηση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kits/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu Προδιαγραφή: 75iu/vial, 6 φιαλίδια/εξάρτηση, 450 iu/kit
Χρήση: Χρησιμοποιημένος για την επεξεργασία στα γοναδοτροπίνη-ανεπαρκή αρσενικά με το βλεννογόνο νανισμό Τιμή εγχύσεων HMG: Διαπραγματεύσιμο
Δόση εγχύσεων HMG: περίπου 75 IU -150 IU ανά ημέρα Ημιζωή εγχύσεων HMG: 32 ώρες
Τοπ χρώμα εγχύσεων HMG: πράσινες κορυφές hmg Παρενέργειες εγχύσεων HMG: δριμύς πυελικός πόνος διόγκωση των χεριών ή των ποδιών πόνος και διόγκωση στομαχιών συντομία της

Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα γοναδοτροπίνη-ανεπαρκή αρσενικά με το βλεννογόνο νανισμό

 

Η ανθρώπινη Menopausal γοναδοτροπίνη, ή hMG, είναι ένα εκχύσιμο φάρμακο γονιμότητας που περιέχει τα ίσα ποσά του FSH και του LH, που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα Menopur και Menotrophin.

Η ανθρώπινη Menopausal γοναδοτροπίνη, που είναι γνωστή επίσης ως hMG, είναι ένα εκχύσιμο φάρμακο γονιμότητας που περιέχει τα ίσα ποσά του FSH και του LH. Πωλούνται με τα εμπορικά σήματα Menopur και Repronex. Το LH και το FSH σε αυτά τα φάρμακα προέρχονται από τα ούρα των μετα menopausal γυναικών που παράγουν τις ορμόνες στα υπερβολικά ποσά. Τα ούρα εξάγονται και καθαρίζονται, και χρησιμοποιούνται έπειτα για να κάνουν τα εκχύσιμα φάρμακα. 

 

Τι είναι hMG;

hMG χρησιμοποιείται σαν άλλα εκχύσιμα φάρμακα γονιμότητας. Αυτά τα φάρμακα θα υποκινήσουν τις ωοθήκες σας για να προκαλέσουν την ωογένεση επίσης βοηθώντας τις ωοθήκες σας για να παραγάγουν ένα ή περισσότερα αυγά. Αυτές οι εγχύσεις αρχίζουν συνήθως την ημέρα δύο ή τρία της περιόδου σας, και συνεχίζονται μέσω των ημερών 8 έως 14. Μετά από αυτόν, κάτω από το προσεκτικό μάτι ενός γιατρού, μια γυναίκα θα ελεγχθεί έως ότου τα θυλάκιά της είναι έτοιμα και ώριμα. Κατόπιν, μια πρόσθετη έγχυση του hCG θα δοθεί για να προκαλέσει την ωογένεση και έπειτα είναι χρόνος να προσπαθήσει να πάρει έγκυο!

 

Τι hMG κάνει;

Οι ανθρώπινες Menopausal γοναδοτροπίνες χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν την ωογένεση στις γυναίκες με διάφορους όρους όπως PCOS, ενδομητρίωση, τα προβλήματά μας με το βλεννογόνο αδένα τους (ο αδένας που παράγει το LH και FSH). Οι εγχύσεις δίνονται ως ενδομυϊκές εγχύσεις, ή εγχύσεις άμεσα στο μυ. Ο γιατρός μπορεί να εκπαιδεύσει μια γυναίκα ή το συνεργάτη της για να είναι σε θέση να δώσει τις εγχύσεις στο σπίτι και όχι στη ρύθμιση γραφείων ενός γιατρού. Η πραγματική πράξη να συνηθίσει δίνοντας τις εγχύσεις είναι συνήθως το σκληρότερο μέρος των εκχύσιμων επεξεργασιών γονιμότητας.

 

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Μερικές γυναίκες πάσχουν από τις παρενέργειες των hMG. Η πιό κοινή παρενέργεια είναι υπερβολικός-ωοθηκική υποκίνηση. Αυτό είναι όπου πάρα πολλά θυλάκια διαμορφώνουν μέσα στις ωοθήκες, και μπορεί να προκαλέσει τον πόνο και την ταλαιπωρία στην κοιλιακή περιοχή. Επίσης κοινός με των hMG είναι ταλάντευση διάθεσης, πονοκέφαλος, αδύνατα ή achy συναισθήματα, και διεύρυνση ή τρυφερότητα στα στήθη. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι 40 τοις εκατό των γυναικών που παίρνουν έγκυες των hMG παίρνουν έγκυα με τα δίδυμα ή τα πολλαπλάσια.

 

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας του;

Περίπου 80 τοις εκατό των γυναικών που αρχίζουν hMG θα αρχίσουν στο ovulate μέσα σε τρεις κύκλους. Περίπου 60 τοις εκατό αυτών των γυναικών θα καταλήξουν έγκυο. Αυτό είναι ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, αν και φυσικά όχι όλες εκείνες οι εγκυμοσύνες θα έρθουν εις πέρας. Πρέπει επίσης να γνωρίσετε ότι το κόστος των hMG είναι αρκετά υψηλό: περίπου $2000-$5000 για κάθε κύκλο, και εσείς να χρειαστεί μέχρι έξι κύκλους. Αυτό το φάρμακο καλύπτεται όχι πάντα από την ασφάλεια, έτσι σιγουρεύεται ότι ελέγχετε με το γιατρό σας για αυτόν. Το κόστος του φαρμάκου δεν περιλαμβάνει άλλες επεξεργασίες που να απαιτηθούν από κοινού με το, όπως οι επεξεργασίες IVF ή IUI.

         Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών


Τι είναι γοναδοτροπίνες;

Οι γοναδοτροπίνες είναι εκχύσιμες ορμόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταχειριστούν τα προβλήματα γονιμότητας στις γυναίκες και τους άνδρες. Οι γοναδοτροπίνες βοηθούν τις γυναίκες στο ovulate και τους άνδρες για να βελτιώσουν το σπερματικό επίπεδό τους.
Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας των γοναδοτροπινών;

Μέχρι 85 τοις εκατό των γυναικών με ένα πρόβλημα ωογένεσης ovulate μετά από να χρησιμοποιήσουν τις γοναδοτροπίνες. Περίπου 23 τοις εκατό των γυναικών με clomifene-ανθεκτικό PCOS συλλαμβάνουν χρησιμοποιώντας τις γοναδοτροπίνες και περίπου 20 τοις εκατό έχουν μια γέννηση. 

Άλλοι παράγοντες που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στη σύλληψη είναι: 
ο χρόνος στον κύκλο σας εσείς έρχεται σε σεξουαλική επαφή
η ηλικία σας
η ταχύτητα και η δυνατότητα να κινηθεί (motility) του σπέρματος του συνεργάτη σας
Οι γοναδοτροπίνες χρησιμοποιούνται συχνά στις επεξεργασίες IVF επειδή ο έλεγχος της ανάπτυξης και της απελευθέρωσης των ώριμων αυγών από τις ωοθήκες σας αυξάνει τη πιθανότητα επιτυχίας σας.
Είναι οι γοναδοτροπίνες σωστές για με;

Σας είστε πλέον πιθανοί να προσφερθείτε αυτά τα φάρμακα εάν εσείς: 
Έχετε το polycystic σύνδρομο ωοθηκών και δεν έχει σε απάντηση στο κιτρικό άλας clomifene.
Έχει τις επεξεργασίες βοηθώ-σύλληψης, όπως η σε σωλήνα γονιμοποίηση το (IVF) ή η intracytoplasmic έγχυση σπέρματος (ICSI).

Εάν ο συνεργάτης σας έχει μια ορμονική δυσαναλογία που συνδέονται με ένα χαμηλό σπερματικό επίπεδο, ή την κακό ποιότητα ή motility σπέρματος, μπορούν να του προσφερθούν οι γοναδοτροπίνες. 

Συζήτηση στο γιατρό σας για τις πιθανότητες επιτυχίας σας που χρησιμοποιούν αυτά τα φάρμακα. Εάν πληρώνετε για την επεξεργασία σας, να είστε σαφής για πόσα αυτά τα φάρμακα θα κοστίσει. Αυτός ο τρόπος εσείς μπορεί να ζυγίσει επάνω τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα δεδομένου ότι το καλύτερο που μπορείτε πρίν αρχίζετε την επεξεργασία.
Πώς οι γοναδοτροπίνες λειτουργούν;

Οι δύο ορμόνες το σώμα σας παράγουν που είναι κρίσιμες για την ωογένεση να πραγματοποιηθεί η ορμόνη το (LH) και η θυλάκιο-υποκινώντας ορμόνη το (FSH). 

Οι γοναδοτροπίνες είναι εκχύσιμες μορφές αυτών των ορμονών. Υποκινούν άμεσα τις ωοθήκες σας για να παραγάγουν και να ωριμάσουν τα αυγά. 

Ο τύπος γοναδοτροπινών που ήταν σε λειτουργία για τον πιό μακροχρόνιο χρόνο περιέχει και FSH και το LH. Αυτοί καλούνται ανθρώπινες menopausal γοναδοτροπίνες το (hMG). 

Μερικά φάρμακα, αποκαλούμενα follitropins, περιέχουν τώρα μόνο καθαρισμένο FSH. Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για να προταθεί ότι ένας τύπος γοναδοτροπίνης είναι καλύτερος από άλλος στην υποκίνηση των ωοθηκών για να παραγάγει τα ώριμα αυγά, αν και μπορούν να υπάρξουν διαφορές στο κόστος ή τη διαθεσιμότητα μερικών τύπων. 

Θα έχετε τις γοναδοτροπίνες από κοινού με μια άλλη ορμόνη αποκαλούμενη ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη το (hCG). Αυτή η ορμόνη ολοκληρώνει τη τελική φάση της ωρίμανσης αυγών και μπορεί να προκαλέσει την ωογένεση, επίσης.
Πόσο καιρό θα πρέπει να θεραπευθώ με τις γοναδοτροπίνες;

Μπορείτε να αρχίσετε την επεξεργασία οποτεδήποτε όταν. Η πορεία εγχύσεών σας θα συνεχιστεί καθημερινά για περίπου 12 ημέρες κάθε μήνας, ανάλογα με πόσο καιρό παίρνει για τα αυγά σας για να ωριμάσει. 

Ο γιατρός σας να σας διδάξει πώς να δοθεί τις εγχύσεις έτσι δεν ειναι απαραίτητο να ταξιδεψετε στην κλινική κάθε ημέρα. Μπορείτε να θελήσετε το γιατρό σας για να παρουσιάσετε συνεργάτη σας πώς να κάνετε τις εγχύσεις, εάν δεν θέλετε να το κάνετε οι ίδιοι. 

Ενώ έχετε τις εγχύσεις, ο γιατρός σας θα σας ελέγξει για να δει όταν είστε πιθανοί στο ovulate. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τις συχνές ανιχνεύσεις υπερήχου για να ελέγξετε τις ωοθήκες σας. Οι ανιχνεύσεις θα πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο που παρεμβάλλεται στον κόλπο σας και δεν πρέπει να σας προκαλέσουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Μπορεί να πρέπει να έχετε τις εξετάσεις αίματος για να ελέγξετε τα επίπεδα ορμονών σας, επίσης. 

Όταν η ανίχνευση δείχνει ότι τα αυγά σας είναι ώριμα, θα σας δοθεί μια έγχυση του hCG για να προκαλέσετε την ωογένεση. Η ωογένεση εμφανίζεται συνήθως μεταξύ 24 ωρών και 36 ωρών μετά από την έγχυση hCG. 

Εσείς και ο συνεργάτης σας θα χρειαστείτε στο χρονικό φύλο σύντομα μετά από την έγχυσή σας. Εάν έχετε IVF, η διαδικασία συλλογής αυγών θα σχεδιαστεί για περίπου 36 ώρες μετά από την έγχυσή σας. 

Εάν θεραπεύεστε για μια αναταραχή ωογένεσης, είναι πιθανό να έχετε ένα μέγιστο τριών έως έξι κύκλων φαρμάκων. Τα ποσοστά επιτυχίας δεν βελτιώνονται εάν παίρνετε τα φάρμακα για έναν πιό μακροχρόνιο χρόνο. Εάν προσπαθείτε τρεις φορές ή περισσότεροι και δεν παίρνετε έγκυοι, ο γιατρός σας μπορεί να αυξήσει τη δόση ή να προτείνει ένα άλλο είδος επεξεργασίας.
Οι γοναδοτροπίνες έχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Είναι δυνατό ότι μπορείτε να δοκιμάσετε οποιων δήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα: 
μια αλλεργική αντίδραση στο φάρμακο
ανατρέψτε tummy
πονοκέφαλος
κοινός πόνος
πυρετός
soreness ή αντίδραση επί του τόπου εγχύσεων
Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μια έγχυση άμεσα στο μυ σας, πιθανώς ο μηρός σας, είναι δύσκολος δεδομένου ότι απαιτεί μια μακριά βελόνα. Οι νεώτερες, καθαρότερες γοναδοτροπίνες προκαλούν λιγότερες παρενέργειες και μπορούν να εγχθούν χρησιμοποιώντας τις μικρότερες βελόνες κάτω από το δέρμα σας. 

Η λήψη αυτών των φαρμάκων γονιμότητας μπορεί να είναι μια συναισθηματικά έντονη διαδικασία. Όπως και όλες τις εγχύσεις, θα πρέπει να έχετε το συχνό έλεγχο. 

Υπάρχει ένας κίνδυνος με την επεξεργασία που περιλαμβάνει τις γοναδοτροπίνες, και hCG in particular, της ανάπτυξης του ωοθηκικού συνδρόμου hyperstimulation (OHSS). Τότε είναι που οι ωοθήκες σας πρήζονται γρήγορα αρκετές φορές στο συνηθισμένο μέγεθός τους. Οι ωοθήκες σας μπορούν επίσης να διαρρεύσουν το ρευστό στην κοιλιακή κοιλότητά σας. 

Οι περισσότερες περιπτώσεις OHSS είναι ήπιες. Οδηγούν σε: 
bloating
ήπιος κοιλιακός πόνος
ναυτία
Αυστηρό OHSS επισημαίνεται από: 
ξαφνικός, δριμύς πόνος στην κοιλιά σας
εμετός
δίψα και άλλα συμπτώματα της αφυδάτωσης
Εάν μια ανίχνευση δείξει ότι οι ωοθήκες σας αναπτύσσουν πάρα πολλά αυγά, θα ενθαρρυνθείτε για να μην πραγματοποιήσετε το φύλο ή την άσκηση επίπονα. Αυτό πρόκειται να αποφύγει τον κίνδυνο τραυματισμού για τις πρησμένες ωοθήκες σας. 

Εάν προσπαθείτε να πάρετε έγκυοι χωρίς βοηθημένη σύλληψη, μπορεί να είναι απογοητευτικό για να πρέπει να εγκαταλείψει έναν κύκλο της επεξεργασίας. Αξίζει προσεκτικό, εν τούτοις, όπως διακινδυνεύετε επίσης μια πολλαπλάσια εγκυμοσύνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στις περιπλοκές για σας και τα μωρά σας.
Ποιο άλλο θα έπρεπε να ξέρω για τις γοναδοτροπίνες;

Θα θελήσετε να σκεφτείτε προσεκτικά για τους κινδύνους πρίν αρχίζετε αυτές τις επεξεργασίες. Ακόμη και με τον καλύτερο έλεγχο, OHSS μπορεί να συμβεί. 

Ένα περίπου τρίτο των κύκλων IVF επηρεάζεται από ήπιο OHSS. Μεταξύ τριών τοις εκατό και οκτώ τοις εκατό των κύκλων επηρεάζεται από μέτριο ή αυστηρό OHSS. Τα ακριβή ποσοστά εξαρτώνται από τους τύπους και τις δόσεις των φαρμάκων γονιμότητας χρησιμοποιούμενων. 

Εάν έχετε PCOS, έχετε ένα ένα στην πιθανότητα τρία μιας πολλαπλάσιας εγκυμοσύνης μετά από να πάρετε τα φάρμακα γονιμότητας όπως οι γοναδοτροπίνες. 

Τα φάρμακα γονιμότητας όπως το hMG δεν φαίνονται να αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνό σας τον καρκίνο αργότερα στη ζωή. Έχει σκεφτεί ότι οι υποκείμενες αιτίες των προβλημάτων γονιμότητας (όπως η ενδομητρίωση), είναι μεγαλύτεροι παράγοντες κινδύνου για μερικά μακροπρόθεσμα προβλήματα, παρά τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να τους μεταχειριστούν. Δεν υπάρχουν κανένα στοιχείο ότι η χρησιμοποίηση των φαρμάκων γονιμότητας έχει επιπτώσεις στην ανάπτυξη των παιδιών γεννημένων μετά από τη χρήση τους καθεμία. 

Συνιστάται πάντα να σας δίνεται η χαμηλότερη αποτελεσματική δόση των φαρμάκων γονιμότητας κατά την πιό σύντομη διάρκεια πιθανή. Αυτό βοηθά να μειώσει τον κίνδυνο παρενεργειών, όπως OHSS, και τις περιπλοκές, όπως η πολλαπλάσια εγκυμοσύνη.
Ποια εμπορικά σήματα οι γοναδοτροπίνες πηγαίνουν κάτω;

Οι ανθρώπινες menopausal γοναδοτροπίνες το (hMG) που περιέχουν το LH και FSH πηγαίνουν με αυτά τα εμπορικά σήματα: 
Merional
Menopur
Το Follitropins ή ανασυνδυαζόμενο FSH (καθαρό FSH) πηγαίνει με αυτά τα εμπορικά σήματα: 
Gonal Φ
Menotrophin
Puregon
Η ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη το (hCG) πηγαίνει με αυτά τα εμπορικά σήματα: 
Choragon
Pregnyl
Μπορείτε να μιλήσετε σε άλλες γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβετε με τη βοήθεια της επεξεργασίας γονιμότητας στην κοινότητα BabyCentre. 

        Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών

 


Το Menotropin (επίσης αποκαλούμενο ανθρώπινη menopausal γοναδοτροπίνη ή hMG) είναι ένα ορμονικά ενεργό φάρμακο για την επεξεργασία των διαταραχών γονιμότητας. Συχνά ο πληθυντικός χρησιμοποιείται δεδομένου ότι το φάρμακο είναι ένα μίγμα γοναδοτροπινών. Το Menotropins εξάγεται από τα ούρα των μετεμμηνοπαυστικών γυναικών.

 

Τα ούρα των μετεμμηνοπαυστικών γυναικών απεικονίζουν τη hypergonadotropic κατάσταση της εμμηνόπαυσης - επίπεδα θυλακίου η παρακινητική ορμόνη το (FSH) και η luteinizing ορμόνη το (LH) είναι υψηλές - και περιέχουν ένα μίγμα αυτών των γοναδοτροπινών. [2] [3] [4] Άλλες πρωτεϊνικές ουσίες μπορούν να είναι παρούσες, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης το (hCG) μικρών ποσοτήτων. [1] το 1949 ο Piero Donini βρήκε μια σχετικά απλή μέθοδο για να εξαγάγει τις γοναδοτροπίνες από τα ούρα των μετεμμηνοπαυστικών γυναικών. [4] [5] Menotropins εισήχθη επιτυχώς στην κλινική χρήση από το Bruno Lunenfeld το 1961. [4] ενώ τα προηγούμενα φάρμακα menotropin περιείχαν FSH και το LH στο Α1: 1 αναλογία, η αναγνώριση ότι είναι FSH που είναι κρίσιμο για την υποκίνηση θυλακίου έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των νεώτερων προετοιμασιών που περιέχουν μια πολύ υψηλότερη αναλογία FSH/LH, Fertinex που είναι ένα παράδειγμα. [4]

Οι προετοιμασίες Menotropin σχεδιάζονται για τη χρήση στις επιλεγμένες γυναίκες όπου υποκινούν τις ωοθήκες για να ωριμάσουν τα θυλάκια, καθιστώντας κατά συνέπεια τις πιό εύφορες. Αντιμετωπίζονται από τη χαρακτηριστικά καθημερινή έγχυση, ενδομυϊκά ή υποδόρια, για περίπου δέκα ημέρες κάτω από τη στενή επίβλεψη για να ρυθμίσουν τη δόση και τη διάρκεια της θεραπείας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στα hypogonadal άτομα για να υποκινήσουν την παραγωγή σπέρματος.

Οι ανθρώπινες ουρικός-παραγόμενες menotropin προετοιμασίες εκτίθενται στο θεωρητικό κίνδυνο μόλυνσης από τους menopausal χορηγούς ούρων. Εντούτοις, η αποτυχία να καταδειχθεί αδειάσειστα η μολυσματικότητα μετά από τον ενδοεγκεφαικό εμβολιασμό με τα ούρα από τη διαβιβάσιμη σπογγοειδή εγκεφαλοπάθεια (TSE) - οι μολυσμένοι οικοδεσπότες προτείνουν ότι ο κίνδυνος που συνδέεται με τα προϊόντα που παράγονται από τα ούρα είναι μόνο θεωρητικός. [6]

 

Οι ανασυνδυαζόμενες γοναδοτροπίνες σε μια μεγάλη έκταση έχουν αντικαταστήσει hMG στις επεξεργασίες γονιμότητας. Η ανασυνδυαζόμενη διαδικασία επιτρέπει την παραγωγή καθαρού FSH ή του LH «που δεν μολύνεται» από άλλες πρωτεΐνες που μπορούν να είναι παρούσες μετά από την ουρική εξαγωγή. Ενώ μερικές μετωπικές μελέτες φαίνονται να μην προτείνουν ότι «καθαρό FSH» δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα από hMG., [7] άλλοι υποστηρίζουν ότι ανασυνδυαζόμενο FSH είναι αποδοτικότερο και μειώνει τις δαπάνες. [8] μια ανάλυση συνεργασίας Cochrane δεν αποκάλυψε μεγαλύτερες διαφορές στις κλινικές εκβάσεις κατά τη σύγκριση ουρικού εναντίον ανασυνδυαζόμενου FSH. [9]

 

Η Επιτροπή πρακτικής της αμερικανικής κοινωνίας για την αναπαραγωγική ιατρική υπέβαλε έκθεση: [10] «έναντι των νωρίτερα ακατέργαστων ζωικών αποσπασμάτων, της σύγχρονης ιδιαίτερα καθαρισμένης ουρικής και ανασυνδυαζόμενης γοναδοτροπίνης τα προϊόντα αναπτύσσουν τη σαφώς ανώτερη ποιότητα, τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, και την απόδοση. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη διαφορά στην ασφάλεια, την αγνότητα, ή την κλινική αποτελεσματικότητα μεταξύ των διάφορων διαθέσιμων ουρικών ή ανασυνδυαζόμενων προϊόντων γοναδοτροπινών.»

 

Ποιοτικός βαθμός  φαρμακείο hmg
hmg πλήρες όνομα ανθρώπινη menopausal γοναδοτροπίνη
hmg ημιζωή 32 ώρες
hmg δόση

75iu -150iu καθημερινό

 
Ανθρώπινο Menopausal φιαλίδιο γοναδοτροπινών hMG 75iu για την επεξεργασία στα ανεπαρκή αρσενικά γοναδοτροπινών

Οι αναθεωρήσεις εγχύσεων HMG από τα φόρουμόπως τα eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, φόρουμ UK-μυών, συμπεριλαμβανομένων των αναθεωρήσεων το 2011, αναθεωρήσεις το 2012, αναθεωρήσεις το 2013, αναθεωρήσεις το 2014, έγχυση εγχύσεων HMG εγχύσεων HMG εγχύσεων HMG εγχύσεων HMG HMG αναθεωρούν το 2015.

.cn, www.hygetropin.

Ποια άλλα HGH & στεροειδή & πεπτίδια πωλούμε;

 

Ανθρώπινος κατάλογος ορμονών αύξησης:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Μπλε τοπ HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit OEB 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Κόκκινη κορυφή HGH 100iu/kit Κίτρινο τοπ HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
PolyPeptides κατάλογος ορμονών: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 με DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL ΑΜ-2 10mg/vial ΑΜ-1 10mg/vial
Γόμφος-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Γόμφος-MGF 2mg/vial FAG 176-191 5mg/vial HGH  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Το Thymosin μειώνει 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
Κατάλογος Injectables εργαστηρίων Centrino: 
 
Testoviron 250mg/ml Στήριγμα 100 100mg/ml Λίρα Κύπρου 250 250mg/ml αποθηκών Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Ισορροπιες 200mg/ml Τολμηρά 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)