English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

καλής ποιότητας Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Saizen / Gensci
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: Jintropin 10iu

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 εξάρτηση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kits/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: jintropin δόση, παρενέργειες Προδιαγραφή: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Χρήση: αντι απομίμηση jintropin Τιμή Jintropin: Διαπραγματεύσιμο
Δόση Jintropin: 4-5iu ανά ημέρα Ημιζωή Jintropin: 2-3hours
Ακολουθία αμινοξέος Jintropin: 191 AA Τοπ χρώμα Jintropin: Πράσινες κορυφές HGH
Αγνότητα Jintropin: 99% Σχετικά προϊόντα: Μπλε κορυφή hgh, jintropin, ansomone, igtropin, igf lr3, riptropin, angtropin, γκρίζα κορυφή hgh
Σκάφος Jintropin: UK, Μεξικό, Καναδάς, Αυστραλία, ΗΠΑ, Γαλλία και ο παγκόσμιος

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

 

 

 

Εμπορικό σήμα Gensci Jintropin/Saizen Jintropin
Μορφή προϊόντων Σκόνη HGH
Προδιαγραφή 10iu/vial, 100iu/kit
Άλλο όνομα Η Jin hgh, hgh, genscis hgh

 

 

Το Jintropin® παράγεται από κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη GenScis τεχνολογία έκφρασης έκκρισης E.coli. Το Jintropin® έχει την ίδια ακολουθία αμινοξέος με 191 υπολείμματα με την εγγενή ανθρώπινη ορμόνη αύξησης που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα. Το Jintropin® είναι μια ιδιαίτερα καθαρισμένη προετοιμασία της πρωτεΐνης hGH.

Σημείωση: Το προϊόν Jintropin® έχει καταχωρηθεί αυτήν την περίοδο και έχει εγκριθεί στην αγορά στις χώρες (κρότος εδώ για τον κατάλογο χωρών). 
Όλα τα άλλα προϊόντα Jintropin® που πωλούνται σε άλλες χώρες ή περιοχές είναι πλαστά. Για περισσότερες πληροφορίες αγορών για Jintropin® AQ και τα προϊόντα σκονών στις εγκεκριμένες αγορές, παρακαλώ χτυπήστε εδώ.

 

Δυνάμεις:
          * 4.0 IU/1.0ml/vial
          * 10 IU/1.0ml/vial
          * 12 IU/1.0ml/vial

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
          * Ο 1$ος rhGH στην κινεζική αγορά, που προωθείται το 1998
          * Η μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής και η καλύτερη ποιότητα στην Ασία
          * Κυρίαρχο εμπορικό σήμα του rhGH στην Κίνα με 70% του μεριδίου αγοράς
          * Μοναδική τεχνολογία παραγωγής με ένα σύστημα έκφρασης έκκρισης E.coli
          * Τα μόνα 191 AA hGH που γίνονται από την τεχνολογία έκκρισης που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Κίνα
          * Η αποδεδειγμένες ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα για περισσότερο από 12 έτη, πάνω από 25.000 ασθενείς στην Κίνα
          * Εσωτερικά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου υψηλότερα από αυτό του υπηκόου
          * Η 1$η έγκριση στον κόσμο για να μεταχειριστεί τα εγκαύματα
          * Ο 1$ος στον κόσμο για να αναπτύξει την επίκαιρη διατύπωση, την προφορική διατύπωση και να μακρύς-ενεργήσει τη διατύπωση

Ενδείξεις:
          * Παιδιατρική ανεπάρκεια ορμονών αύξησης
          * Σοβαρά εγκαύματα
          * Ενήλικη ανεπάρκεια ορμονών αύξησης

Οδηγός χρηστών για Jintropin®:

- Πώς να χρησιμοποιήσει
          * Ενώπιον της διοίκησης, προσθέστε 1ml WFI στο φιαλίδιο rhGH της λυοφιλοποιημένης σκόνης, και κάνετε το διαλύτη να μειώσει αργά την πλευρά του φιαλιδίου. Στροβιλιστείτε το φιαλίδιο με μια ευγενή περιστροφική κίνηση έως ότου διαλύεται εντελώς το περιεχόμενο. Μην τινάξτε σθεναρά.
          * Η δόση της διοίκησης πρέπει να είναι μεμονωμένη για κάθε ασθενή. Για το σκοπό αύξηση-προώθησης στα παιδιά, η συνιστώμενη δόση είναι 0.1-0.15 IU/kg/day, μιά φορά ανά ημέρα, υποδόρια έγχυση. Η περίοδος επεξεργασίας είναι από 3 μήνες σε 3 έτη. Ή ακολουθήστε τη συνταγή παθολόγων σας.
          * Για τους αυστηρούς ασθενείς εγκαυμάτων, μια καθημερινή δόση της υποδόριας έγχυσης 0.2-0.4I U/kg συστήνεται. Η περίοδος επεξεργασίας είναι περίπου 2 εβδομάδες.
          * Η δόση να απαιτήσει τη ρύθμιση χωριστά για την ανθρώπινη θεραπεία αντικατάστασης της GH. Το Pls ακολουθεί τις οδηγίες παθολόγων σας.


- 191AA hGH εναντίον 192AA hGH
Το φυσικό hGH έχει 191 υπολείμματα αμινοξέος. hGH καμένος από τη γενετική εφαρμοσμένη μηχανική έχει δύο τύπους: εκείνοι με 191 αμινοξέα και εκείνοι με 192 αμινοξέα. Το Jintropin® είναι το μόνο εμπορικό σήμα 191AA hGH στην Κίνα. Το Jintropin® είναι το μόνο που εγκρίνεται επίσημα hGH στην Κίνα που παράγεται από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία έκκρισής του για να την κάνει το αμινοξύ καθαρώς 191 hGH. Ο μεγαλύτερος μέρος των άλλων κινέζικων 
εμπορικά σήματα, αν και η αξίωση για να είναι αμινοξύ 191 hGH, στην πραγματικότητα περιέχει ακόμα τη μικρή ποσότητα 192 αμινοξύ hGH μέσα εκεί λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. (Δείτε το δημοσιευμένο έγγραφο, τα πολλά πρόσωπα της ορμόνης αύξησης, του καλοκαιριού 2005, του σώματος της επιστήμης)
 
- Ποιο είναι το πλεονέκτημα του αμινοξέος 191 hGH;
Αυξάνει τα πολύ λιγότερα αντισώματα. Οι 191 πρωτεΐνες αμινοξέος hGH είναι ίδιες με το φυσικό hGH, επομένως καθαρό hGH 191 που προκαλεί πολύ λίγο σχηματισμό αντισωμάτων στο σώμα. Εντούτοις το αμινοξύ 192 hGH είναι διαφορετικό από το φυσικό hGH, 
προκαλώντας κατά συνέπεια τους ισχυρότερους σχηματισμούς αντισωμάτων σε μια πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτά τα αντισώματα θα κάνουν το hGH να σταματήσει.
 
- Ποιο είναι το πλεονέκτημα της τεχνολογίας έκκρισης Jintropin®;
          * Καθαρό 191AA hGH 
Το Jintropin® είναι το μόνο hGH εμπορικό σήμα στην Κίνα που είναι αμινοξύ καθαρώς 191. Λόγω αυτής της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας έκκρισης. 
Τα περισσότερα άλλα κινεζικά εμπορικά σήματα hGH, αν και αξιώσεις υπάρχει επίσης αμινοξύ 191 hGH, είναι είτε αμινοξύ 192 hGH είτε περιέχουν ακόμα τη μικρή ποσότητα 192 αμινοξύ με τη δοκιμή. 
          * Το λιγότερο ποσό σχηματισμού αντισωμάτων προκαλούμενο
Το Jintropin® για την έγχυση προκαλεί το λιγότερο ποσό σχηματισμού αντισωμάτων (περίπου 3%, όπως Genotropin® και Humatrope®) μετά από την έγχυση ενός μήνα (Jintropin® AQ δεν αυξάνει καθόλου καθόλου). Ενώ τα περισσότερα άλλα κινεζικά εμπορικά σήματα προκαλούν χαρακτηριστικά το σχηματισμό αντισωμάτων σε περίπου 25-50% των ανθρώπων. Αυτά τα αντισώματα θα σταματήσουν βαθμιαία του σώματός σας hGH από τη λειτουργία. Επομένως να είστε πάντα προσεκτικός για να μην χρησιμοποιήσει ένα φτηνό, χαμηλής ποιότητας εμπορικό σήμα του hGH. 

                         Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin


Το Jintropin είναι μια από τις πιό ισχυρές ανασυνδυαζόμενες ανθρώπινες ορμόνες αύξησης στην αγορά σήμερα. Είναι μια κατάλληλη ακολουθία Somatropin (φυσικό αμινοξέος 191 στο ανθρώπινο σώμα) και παράγεται από GeneScience το Pharmaceutical κοβάλτιο, ΕΠΕ.

 

Σύμφωνα με το IMS, διεθνώς - η αναγνωρισμένη εμπορική εταιρία, Jintropin είναι ο απόλυτος πρωτοπόρος στην αγορά στην Κίνα με μόλις πάνω από 75% του μεριδίου αγοράς. Εισήχθη αρχικά το 1997 όταν ήταν το πρώτο somatropin εμπορικό σήμα που παρήχθη στην Κίνα.

 

Το Jintropin υποκινεί τη γραμμική αύξηση κυττάρων και αυξάνει το ποσοστό αύξησης στα παιδιά που στερούνται την επαρκή ενδογενή ορμόνη αύξησης. Στους ενηλίκους με την ανεπάρκεια ορμονών αύξησης, JINTROPIN βελτιώνει το μεταβολισμό που μειώνει ουσιαστικά την αποθήκευση λίπους του σώματος, βελτιώνει τα ενεργειακά επίπεδα, αυξάνει τη μάζα μυών, τη ζωτικότητα και τη γενική ευημερία.

 

Το Jintropin είναι υποδειγμένο για τους ασθενείς που πάσχουν από τα σοβαρά εγκαύματα, ή που ανακτούν μετά από σημαντική λειτουργία. Δίνεται στους ασθενείς του AIDS για να αποτρέψει τη σπατάλη μυών. Τα παιδιά με τη σταματημένη αύξηση, που προκαλείται από τις διάφορες ασθένειες θα ωφεληθούν από την ορμόνη αύξησης πιό πολύ.

 

Η ψυχαγωγική χρήση της ορμόνης αύξησης έχει βρεθεί σε άνοδο από τότε που ήρθε αρχικά η συνθετική παραλλαγή τις 2 δεκαετίες πριν. Το Bodybuilders έφερε πολλή δημοσιότητα σε JINTROPIN δεδομένου ότι ήταν το αγαπημένο εμπορικό σήμα τους λόγω της χαμηλής τιμής, υψηλής - ποιότητα και διαθεσιμότητα στη μαύρη αγορά. Το 2007, όταν πιάστηκε ο δράστης Sylvester Stallone με Jintropin από το αυστραλιανό τελωνείο, η προσοχή μέσων έφερε τελικά το πρόβλημα στα φαρμακευτικά είδη Genescience κατασκευαστών. Η κινεζική κυβέρνηση ανακάλεσε προσωρινά την άδεια Gensci ενώ οι δαπάνες ενάντια CEO της επιχείρησης, ο κ. Jin Lei παρουσιάστηκαν επάνω στο δικαστήριο (πρόνοια, Ηνωμένες Πολιτείες). Οι διαδικασίες του Gensci έχουν επιστρέψει από τότε σε κανονικό, εντούτοις Jintropin εξαφανίστηκε από τη μαύρη αγορά από το διάδοχό του Hypertropin. Σήμερα η πλειοψηφία Jintropin στη μαύρη αγορά θεωρείται πλαστή.

 

Το Jintropin δημιουργείται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία έκκρισης. Τα γενετικά τροποποιημένα βακτηρίδια E.coli εκκρίνουν το ίδιο somatropin του ανθρώπινου σώματος που είναι έπειτα απομονωμένο και πάγωμα - ξηρό. Αυτή η μέθοδος παράγει μια πολύ σταθερή μορφή ενός μορίου, το οποίο είναι ειδάλλως πάρα πολύ εύθραυστο για να επιζήσει των θερμοκρασιών δωματίου ή του τινάγματος. Όταν πάγωμα - ξηρό παραμένει σταθερό 37C (98F βαθμοί) για πάνω από 30 ημέρες ή 45C βαθμοί για κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

 

Παρενέργειες Jintropin
Ανάλογα με τη δόση και την απάντηση κάθε ατόμου στην επεξεργασία ορμονών αύξησης Jintropin παράγει τις χαρακτηριστικές παρενέργειες που συνδέονται με την υψηλή αγνότητα somatropin. Αυτές οι παρενέργειες κυμαίνονται από την απαίτηση να ληφθούν τα NAP «μωρών» απογεύματος, το καρπικό σύνδρομο σηράγγων, η διατήρηση νερού, οι πόνοι πρωινού και η υπογλυκαιμία.

 

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin


 

Η ανθρώπινη ορμόνη αύξησης, hGH (rDNA προέλευση) έρχεται σε μια άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη. JINTROPIN υποκινεί τη γραμμική αύξηση και αυξάνει το ποσοστό αύξησης στα παιδιά που στερούνται την επαρκή ενδογενή ορμόνη αύξησης. Στους ενηλίκους με την ανεπάρκεια ορμονών αύξησης, JINTROPIN μειώνει την παχιά μάζα, αυξήσεις, μάζα μυών και βελτιώνει την ενέργεια, τη ζωτικότητα και την υποκειμενική ευημερία. Στους ασθενείς που πάσχουν από τα σοβαρά εγκαύματα, το AIDS σύνδεσε το μυ που σπαταλά, ή που υποβάλλεται σε σημαντικές διαδικασίες, JINTROPIN προωθεί τη θεραπεία πληγών, μειώνει την πρωτεϊνικός-καταβολική απάντηση και βελτιώνει τον ολόσωμο όρο αζώτου μετά από τη λειτουργία. Το Jintropin προωθεί τη θεραπεία πληγών και μειώνει τις καταβολικές απαντήσεις στα σοβαρά εγκαύματα, τη σηψαιμία, πολλαπλάσιο τραύμα, σημαντικές διαδικασίες, οξύ pancreatitis και το εντερικό συρίγγιο. Τοπική εφαρμογή να προαχθεί η πληγή που θεραπεύει στην οξεία πληγή ή το χρόνιο έλκος, όπως τα εγκαύματα, το διαβητικό έλκος ποδιών, το χρόνιο φλεβικό έλκος και το decubital έλκος.

 

JINTROPIN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

*The πρώτα rhGH στην κινεζική αγορά, που προωθείται το 1998
στη μεγαλύτερες ικανότητα και την ποιότητα παραγωγής στην Ασία
*The μόνο 191AA hGH που γίνεται από την τεχνολογία έκκρισης στην Κίνα
η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα για περισσότερο από 12 έτη, πάνω από 25.000 ασθενείς στην Κίνα
*Unique τεχνολογία παραγωγής με ένα σύστημα έκφρασης έκκρισης E.coli
*Dominant εμπορικό σήμα του rhGH στην Κίνα με 70% του μεριδίου αγοράς

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ JINTROPIN

 

Η δόση είναι μεμονωμένη και βασισμένη στο βάρος σωμάτων ή την περιοχή επιφανειών σωμάτων και πρέπει να καθοριστεί από τον παθολόγο σας. Μια αρχική δόση για περίπου τέσσερις εβδομάδες 0.125 IU/kg/wk, συστήνεται. Η καθημερινή δόση πρέπει έπειτα να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις παρενέργειες των ασθενών καθώς επίσης και του προσδιορισμού της ινσουλίνης όπως την αύξηση παράγοντας-1 (igf-1) του ορού ως καθοδήγηση. Η περιοχή εγχύσεων πρέπει να ποικληθεί για να αποτρέψει lipoathrophy. Εάν η επεξεργασία έχει ξεχαστεί μια ημέρα μην πάρτε τις διπλές δόσεις η επόμενη ημέρα αλλά συνεχίστε την επεξεργασία σύμφωνα με τις κατευθύνσεις. Για τα σοβαρά εγκαύματα ή τους πολλαπλάσιους τραυματισμούς, συστήνεται μια αρχική δόση 10IU/day που ακολουθείται από 16IU/day αφότου σταθεροποιείται το επίπεδο γλυκόζης αίματος ασθενών. Η χαρακτηριστική επεξεργασία αρχίζει σε 6 ημέρες αφότου τα εγκαύματα ή οι τραυματισμοί και το μήκος επεξεργασίας είναι περίπου 15-20 ημέρες. Για σημαντικές διαδικασίες, 10IU/day για μια περίοδο 10 ημερών είναι συνιστώμενες, χαρακτηριστικές ενάρξεις επεξεργασίας σε 2-3 ημέρες μετά από τις διαδικασίες. Για την τοπική εφαρμογή να πληγώσει ή την επιφάνεια ελκών, μια δόση 0.2IU/cm2 συστήνεται τρεις φορές ημερησίως. Το μήκος της επεξεργασίας εξαρτάται από το θεραπεύοντας χρόνο.

 

JINTROPIN ΑΚΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

*Before η διοίκηση, προσθέτει 1ml WFI στο φιαλίδιο rhGH της λυοφιλοποιημένης σκόνης, και κάνει το διαλύτη να μειώσει αργά την πλευρά του φιαλιδίου. Στροβιλιστείτε το φιαλίδιο με μια ευγενή περιστροφική κίνηση έως ότου διαλύεται εντελώς το περιεχόμενο. Μην τινάξτε σθεναρά.
*The η δόση της διοίκησης πρέπει να είναι μεμονωμένη για κάθε ασθενή. Για το σκοπό αύξηση-προώθησης στα παιδιά, η συνιστώμενη δόση είναι 0.1-0.15 IU/kg/day, μιά φορά ανά ημέρα, υποδόρια έγχυση. Η περίοδος επεξεργασίας είναι από 3 μήνες σε 3 έτη. Ή ακολουθήστε τη συνταγή παθολόγων σας.
*For οι αυστηροί ασθενείς εγκαυμάτων, μια καθημερινή δόση της υποδόριας έγχυσης 0.2-0.4I U/kg συστήνονται. Η περίοδος επεξεργασίας είναι περίπου 2 εβδομάδες.
*The η δόση να απαιτήσει τη ρύθμιση χωριστά για την ανθρώπινη θεραπεία αντικατάστασης της GH. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες παθολόγων σας.

 

JINTROPIN ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Το Jintropin μπορεί να προκαλέσει το προσωρινό hyperglycaemia, το οποίο επιστρέφει συνήθως σε κανονικό και αφότου το σώμα συνηθίζει την κανονική δόση ή μετά από τη χρήση διακόπτεται. 

 

Στις κλινικές δοκιμές στα παιδιά με το σύντομο ανάστημα, οι παρενέργειες έχουν σημειωθεί σε περίπου 1% των θεμάτων. Η πιό κοινή παρενέργεια είναι προσωρινή τοπική απάντηση επί του τόπου της έγχυσης - όπως ο πόνος, μούδιασμα, ερυθρότητα και διόγκωση ή συμπτώματα της ρευστής διατήρησης - όπως το οίδημα, η αρθραλγία και το myosalgia περιφέρειας. Αυτές οι παρενέργειες έχουν μια πρόωρη αρχή μετά από την έναρξη της θεραπείας, αλλά με μια μείωση της επίπτωσης και της επικράτησης με την πάροδο του χρόνου, η οποία επηρεάζει σπάνια την καθημερινή δραστηριότητα. 

 

Κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης θεραπείας Jintropin μερικοί ασθενείς μπορούν να αναπτύξουν τα αντισώματα στην πρωτεΐνη. Η συγγένεια των αντισωμάτων είναι συνήθως χαμηλή, και δεν έχει καμία κλινική σημασία. Εντούτοις εάν η αναμενόμενη επίδραση αύξησης δεν παρατηρείται, υπάρχει μια δυνατότητα ότι ο σχηματισμός των αντισωμάτων πραγματοποιείται στο σώμα. Εάν η συγγένεια υπερβαίνει 2mg/L, να παρεμποδίσει την επεξεργασία. 

 

Το Jintropin δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση αύξησης στα παιδιά με κλειστός epiphyses. Το Jintropin δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους οξείς ασθενείς κλονισμού με τις βαριάς μορφής γενικευμένες μολύνσεις.

 

Η επιβεβαίωση διαγνώσεων απαιτείται πριν από την έναρξη της θεραπείας. Η θεραπεία με Jintropin πρέπει να οριστεί άμεσα από τους καταρτισμένους παθολόγους. Στους mellitus ασθενείς διαβήτη, η δόση της ινσουλίνης να απαιτήσει τις ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια και μετά από της θεραπείας με Jintropin. Η ταυτόχρονη glucocorticoid θεραπεία αντικατάστασης εμποδίζει τη growth-promoting επίδραση Jintropin. Οι ασθενείς με την ανεπάρκεια ACTH πρέπει τη glucocorticoid δόση αντικατάστασής τους να ρυθμίσουν προσεκτικά για να αποφύγουν μια ανασταλτική επίδραση στην αύξηση.

 

Hypothyroidism μπορεί να αναπτύξει κατά τη διάρκεια της θεραπείας Jintropin πολύ λίγους ασθενείς - οπότε σ'αυτή την περίπτωση διορθωθεί αμέσως για να αποφύγει τη συμβιβασμένη θεραπευτική επίδραση Jintropin. Επομένως, η λειτουργία θυροειδή πρέπει να ελεγχθεί περιοδικά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης JIntropin, και η αντικατάσταση ορμονών θυροειδή πρέπει να αρχίσει εάν είναι απαραίτητο. Το γλιστρημένο κύριο μηριαίο epiphysis μπορεί να εμφανιστεί στους ασθενείς με τις ενδοκρινείς αναταραχές (συμπεριλαμβανομένου GHD). Η αξιολόγηση πρέπει να γίνει προσεκτικά εάν limp προκύπτει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας Jintropin. Μερικές φορές Jintropin μπορεί να μειώσει την ευαισθησία ινσουλίνης. Οι ασθενείς πρέπει να ελεγχθούν με προσοχή για τα στοιχεία της αδιαλλαξίας γλυκόζης. Η επεξεργασία ινσουλίνης να απαιτηθεί εάν το BG υπερβαίνει 10mmol/L κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. εάν το BG δεν μπορεί να ελεγχθεί με μια δόση της ινσουλίνης που υπερβαίνει 150 IU/day, διακόψτε την επεξεργασία Jintropin.


ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ JINTROPIN

Πρησμένες, επίπονες ενώσεις
Ναυτία
Υπέρταση
Διατήρηση νερού
Μικρό τσούξιμο των δάχτυλων ή των χεριών (παρόμοιων με τα συμπτώματα του καρπικού συνδρόμου σηράγγων)

 

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

 


Οι αναθεωρήσεις Jintropin από τα φόρουμ, συμπεριλαμβανομένων των αναθεωρήσεων το 2011, αναθεωρήσεις το 2012, αναθεωρήσεις το 2013, αναθεωρήσεις το 2014, Jintropin Jintropin Jintropin Jintropin Jintropin αναθεωρούν το 2015:

 

WJB2013: είμαι μεγάλος ανεμιστήρας του jintropin. χρησιμοποίησα αρκετές φορές, και το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό. αυτό είναι το καλύτερο HGH στην Κίνα, ακόμα και διάσημη στον κόσμο, δεν έχω οποιοι δήποτε να παραπονεθούν για αυτό το προϊόν, bravo.

 

bigwilly: Αγαπώ πώς εκείνα τα trolls ταχυδρομούν τις εικόνες jintropins.heres σύντροφοι της Lil πληροφοριών, θα μπορούσατε να αγοράσετε το πλουτώνιο είστε για σας θα μπορούσατε να αγοράσετε τα πραγματικά jins. Αυτός είναι στα σίγουρα!

 

ramons: χρησιμοποιώ πραγματικά αυτό το εμπορικό σήμα για prep μου… και είμαι πολύ. παρά την πτώση των θερμίδων μου, κρατώ τη δύναμή μου, άριστη συμφόρηση και αρχίζω να βελτιώνω το def μου σε μόνο 2 εβδομάδα
2ui πριν από τα breakfats
2ui 1h πρίν εκπαιδεύει
2ui 1h μετά από το γεύμα της θέσης workout
αγοράζω το hgh μου με το sino hgh….

 

X83: Η Jin hgh είναι η καλύτερη GH που βγαίνει από την Κίνα εάν μπορείτε να βρείτε την πραγματική ουσία.

 

qbert: Legit Jintropin εάν μπορείτε να πάρετε αυτό είστε το καλύτερο είναι εκεί για την αύξηση. Το πρόβλημα είναι είναι εκεί σε πολλούς ανθρώπους έξω εκεί που προσπαθεί να πωλήσει της πλαστής Jin. Οι πραγματικοί είναι η καλύτερη GH στην αγορά ..... Υπάρχει ένας λόγος είναι ο αριθμός που το ένα ορμόνη αύξησης που πωλείται καλύτερο στην Κίνα ...... αυτό είναι επειδή είναι το…

 

wofl615: Πήρα ακριβώς γίνονταυ τοποθετώντας τη δεύτερη διαταγή μου με το prosource και η Jin του και Kigtropin είναι legit. Η Jin είναι πολύ καθαρή, αλλά ακριβώς όπως το prosource αναφερθε'ν, το Kig έχει τα ποικίλα επίπεδα της καθαρότητας. Πήρα το ορυχείο πέρα από μια εβδομάδα πριν και έχω πυροβολήσει 5 φορές και έχω παρατηρήσει σίγουρα μια διαφορά. Επίσης ακριβώς αγόρασα μια εξάρτηση για έναν φίλο του ορυχείου ΠΕΡΙΠΟΥ. Τώρα με HGH χρειάζεστε 3-6 μήνες σε το για να δείτε πραγματικά τα μόνιμα κέρδη, έτσι η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω, αλλά συστήνω ότι μιλάτε στο prosource πέρα από το skype επειδή είναι επαγγελματικός, άμεσος και σκέφτομαι η ουσία ότι του θα λειτουργήσει τελικά.

 

Ξυράφι: έχω χρησιμοποιήσει την γ-επιστήμη γ -γ-tropn που είναι ακριβώς η ίδια όπως jintropin και το κιβώτιο φαίνεται επίσης ακριβώς το ίδιο, αυτό είναι καλή ουσία, καίει το παχύ δικαίωμα του στομαχιού και μοιάζω με εγώ είμαι 25 χρονών πάλι, πολύ καλό προϊόν για κάποιο που παίρνει ελάχιστα έναν παλαιότερο, φυλλομετρεί επάνω.

 


 

Η αναθεώρηση της καλύτερης ανθρώπινης ορμόνης αύξησης somatropin hgh jintropin η δόση, παρενέργειες στην αντι απομίμηση jintropin

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Γενικό όνομα: Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη ηντερφερόνη άλφα 2b για την έγχυση

Εμπορικό φίρμα: Jintropin®

Σύνθεση ουσιαστικά: Ανασυνδυαζόμενη ανθρώπινη ηντερφερόνη άλφα 2b.

Εμπορικό σήμα: ανθρώπινες ορμόνες αύξησης
Θέση προέλευσης: Κίνα
Αγνότητα: 99.5% 

Χρώμα: άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη

Πρότυπα: 10iu/vial, 100iu/box

 

 

Περιγραφή:

 

 

Μεγαλύτερη καρδιακή παραγωγή, αυξανόμενη μάζα μυών, πιό υψηλά ενεργειακά επίπεδα. Η κιτρινωπή ή άσπρη χαλαρή σκόνη, όταν διαλύεται με το νερό για την έγχυση, η ανασυγκροτημένη λύση πρέπει να είναι σαφής, διαφανής και δεν έχει καμία αδιάλυτη ουσία ορατή στα γυμνά μάτια.

 

 

Εφαρμογές:

 

· Απώλεια Cellulite και ρυτίδες

· Κέρδος του μυός/του λίπους απώλειας/της απώλειας βάρους

· Επιστροφή της σεξουαλικών δύναμης, της κίνησης και της ευχαρίστησης

· Αναπαυτικός ύπνος (ακόμη και για τα insomniacs)

· Βελτιωμένες διάθεση και αίσθηση καλά - όντας

· Αποκατάσταση και αύξηση χρώματος τρίχας

· Επιστροφή της ζωτικότητας, ενέργεια, δύναμη

· Βελτιωμένες μνήμη, επαγρύπνηση & συγκέντρωση

· Ουσιαστική αύξηση στην πυκνότητα κόκκαλων

· Βελτιωμένο όραμα, χοληστερόλη & πίεση του αίματος

· Γρηγορότερη αποκατάσταση από τους τραυματισμούς

 

 

Προδιαγραφές:

 

 

το τυποποιημένο σχέδιο χορήγησης της δόσης στην αρχή του προγράμματος HGH είναι το ακόλουθο.

- 4IU ανά ημέρα (2IU το πρωί και 2IU σε αργά το απόγευμα) για bodybuilding λόγους

- 2IU ανά ημέρα για αντι λόγους γήρανσης

- 8IU ανά ημέρα για να μεταχειριστεί τα σοβαρά εγκαύματα, περικοπές, ζημία κόκκαλων (λίγο χρονικό διάστημα)

- ο γιατρός και οι εξετάσεις αίματος καθορίζουν τη δόση για οποιοδήποτε άλλοδήποτε σκοπό

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Η ανθρώπινη ορμόνη αύξησης το (HGH) έχει κληθεί φάρμακο αντι-γήρανσης θαύματος -- χρησιμοποιείται ευρέως στις εναλλακτικές κλινικές για τους ηλικιωμένους ως μέσο αναζωογόνησης. Η ανθρώπινη ορμόνη αύξησης είναι ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό φάρμακο λόγω της δυνατότητάς της να επιστρέψει τα επίπεδα ορμονών ενός ενηλίκου σε εκείνοι της νεολαίας τους

Είμαστε ειδικοί και οδηγώντας να αναπτυχθούμε, κατασκευαστικοί και εμπορικοί τα φαρμακευτικά είδη και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.

Βρισκόμαστε στην Κίνα. Όπως βασίζεται στην υψηλός-αποδοτικά έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο.

Είμαστε η μεγαλύτερη ορμόνη αύξησης της Κίνας rHGH/Somatropin/Recombinant ανθρώπινη

Ανάπτυξη απόφασης εμπιστοσύνης, πίστη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη, η δυνατότητα να δημιουργηθεί η αξία, ο εργατικός και οι επιστροφές και ανταγωνισμός στον ανταγωνισμό

 

Ποια άλλα HGH & στεροειδή & πεπτίδια πωλούμε;

 

Ανθρώπινος κατάλογος ορμονών αύξησης:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Μπλε τοπ HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit OEB 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Κόκκινη κορυφή HGH 100iu/kit Κίτρινο τοπ HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
PolyPeptides κατάλογος ορμονών: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 με DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL ΑΜ-2 10mg/vial ΑΜ-1 10mg/vial
Γόμφος-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Γόμφος-MGF 2mg/vial FAG 176-191 5mg/vial HGH  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Το Thymosin μειώνει 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
Κατάλογος Injectables εργαστηρίων Centrino: 
 
Testoviron 250mg/ml Στήριγμα 100 100mg/ml Λίρα Κύπρου 250 250mg/ml αποθηκών Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Ισορροπιες 200mg/ml Τολμηρά 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)