English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding

καλής ποιότητας Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Generic hgh
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: μπλε κορυφή hgh

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 εξάρτηση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kits/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: κανένα γνήσιο μπλε τοπ hgh 100iu ετικετών Προδιαγραφή: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Χρήση: χρησιμοποιημένος για Μπλε τοπ τιμή hgh: Διαπραγματεύσιμο
Μπλε τοπ δόση hgh: 4-5iu ανά ημέρα Μπλε τοπ ημιζωή hgh: 2-3hours
Μπλε τοπ ακολουθία αμινοξέος hgh: 191 AA Μπλε τοπ χρώμα τοπ hgh: Μπλε κορυφές
Μπλε παρενέργειες τοπ hgh: Κοινή διόγκωση, κοινός πόνος, καρπικό σύνδρομο σηράγγων, διατήρηση νερού

πού να μην αγοραστεί κανένα γνήσιο μπλε τοπ hgh 100iu με τις καλές αναθεωρήσεις, δόση, αποτελέσματα, οφέλη, παρενέργειες ετικετών

 

Γιατί είναι τόσο σκληρά εύρημα μια αξιόπιστη πηγή ορμονών αύξησης;

Σύντομη απάντηση

Κάποιος έχει εργαστεί πολύ σκληρά για χρόνια για να σας αποτρέψει από να είσαι σε θέση να αγοραστεί η υψηλή - ορμόνη ποιοτικής αύξησης στις χαμηλές τιμές έτσι ώστε αφήνεστε χωρίς άλλη επιλογή από για να αγοράσετε (αν και υψηλός - ποιότητα) HGH τους σε δεκαπλάσιες τιμές. Μπορείτε να υποθέσετε ποιων;

Αφ' ετέρου χαμηλής ποιότητας HGH είναι εύκολο να αγοραστεί on-line επειδή υπάρχει ακριβώς πάρα πολύ από το για καθένα που απομακρύνει – ακόμα και όταν έχουν τους απεριόριστους πόρους.

Μακροχρόνια απάντηση

Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση κατάλληλα, πρέπει να εξηγήσω εν συντομία για την ιστορία των σε απευθείας σύνδεση πωλήσεων HGH και κάποια πολιτική που περιβάλλει την. Εδώ πηγαίνει:

Καλοί χρόνοι

Προς το τέλος του 1990 ′ s και πρόωρος έως μέσο το 2000 ′ s ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί και να αγοραστεί υψηλός - ορμόνη ποιοτικής αύξησης σε απευθείας σύνδεση χωρίς μια συνταγή. Στη δύση (ΗΠΑ, Καναδάς, ΕΕ, Αυστραλία) ήταν τέλεια νομικό να αγοραστεί σχεδόν οποιαδήποτε ιατρική για την προσωπική χρήση. Ήταν εντάξει για να εισαγάγει την ιατρική από Aisa εφ' όσον δεν ταξινομήθηκε ως ναρκωτικό και ποσότητα δεν υπερέβη τι ένα μέσο πρόσωπο θα χρησιμοποιούσε μέσα σε 3 μήνες χρονικούς. Δεν υπήρξε κανένα χαμηλής ποιότητας εμπορικό σήμα στην αγορά επειδή υψηλός - η ποιότητα HGH ήταν εύκολα - διαθέσιμος. Υπήρξε ένα περιστασιακό πλαστό αντίγραφο αλλά εκείνο το πρόβλημα λύθηκε εύκολα με την εισαγωγή των επαληθεύσιμων αυτοκόλλητων ετικεττών αυθεντικότητας στα αρχικά κιβώτια HGH.

Μεταξύ του 1997 ως το 2007 το κινεζικό εμπορικό σήμα ορμονών αύξησης Jintropin ανήλθε στη δημοτικότητα στο σημείο που συναγωνίστηκε τα δυτικά μεγάλα εμπορικά σήματα pharma HGH στις εγχώριες αγορές τους. Το Jintropin ήταν κατά πολύ το ευρύτατα χρησιμοποιημένο HGH για τη non-medical χρήση. Οι άνθρωποι το χρησιμοποίησαν ελεύθερα για την αντι γήρανση, την παχιά απώλεια, γενικά καλά - όντας, κ.λπ. Ο κατασκευαστής (Gensci) δεν ήταν ντροπαλός για να το διαφημίσει υπό αυτήν τη μορφή.

Κακές στιγμές

Σαν δυτικό «μεγάλο pharma» είναι ένα από τα ισχυρότερα pilars «της παγκόσμιας δύναμης» που έχουν τους τρόπους τους τα πράγματα γίνοντα (επηρεάζοντας την πολιτική, κ.λπ.). Δεδομένου ότι οι δυτικές αγορές είναι η μόνη θέση όπου μπορούν να υπερτιμήσουν ένα προϊόν από δέκα φορές και να μείνουν ατιμώρητοι με το – είναι η μόνη περιοχή woth που κατακτά και που εξουσιάζει με οποιαδήποτε μέσα απαραίτητα. Για να είναι σε θέση να εξουσιάσουν τις πωλήσεις ιατρικής στις δυτικές αγορές, έπρεπε να αφαιρέσουν το 10 φορές φτηνότερο ασιατικό ανταγωνισμό. Έτσι έγινε:

Το σχέδιο Α ήταν να γίνει ο ίδιος τρόπος που οποιαδήποτε άλληδήποτε βιομηχανία πηγαίνει στα φτηνότερα ασιατικά προϊόντα – στερεοτυπώντας τους όπως χαμηλής ποιότητας ή/και επικίνδυνους. Αυτό δεν ελειτούργησε για την ορμόνη αύξησης επειδή οι χρήστες ενθαρρύνθηκαν να εξετάσουν το εργαστήριο Jintropin (και). Ήταν σε θέση να συγκρίνουν προσωπικά τα αποτελέσματα μεταξύ κινεζικού HGH και των δυτικών μεγάλων εμπορικών σημάτων pharma. Η φήμη του Jintropin αυξήθηκε ανεξάρτητα από αυτό που ρίχτηκε σε την – ρίξτε μια ματιά στο trends.google.com – ψάχνει για «Jintropin» και εξετάζει τη γραφική παράσταση κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Ακόμη και Sylvester Stallone πιάστηκε το στην Αυστραλία για τη χρήση του, η οποία ήταν μια τεράστια πλάτη ιστορίας έπειτα.

Το σχέδιο Β ήρθε σε 3 φάσεις. Πρώτα η βιομηχανία προπαγάνδας «μεγάλων μέσων» εξαπολύθηκε με το στόχο για να δαιμονοποιήσει την ανθρώπινη ορμόνη αύξησης ως επικίνδυνη ουσία και την εισαγωγή από την Ασία όπως πολύ κακή με κάθε τρόπο διανοητό. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου είχα θέσει τις επιφυλακές ειδήσεων google μου για να λάβω την καθημερινή αφομοίωση ειδήσεων σχετικά με στα το HGH θέματα. Σχεδόν κάθε ημέρα μια άλλη αθλητική προσωπικότητα πιάστηκε HGH. Τα ονόματα προσωπικοτήτων χρησιμοποιήθηκαν για να επιστήσουν την προσοχή στις ιστορίες, οι οποίες πήγαν έπειτα προς την περιγραφή πόσο φρικτή και επικίνδυνη η ορμόνη αύξησης είναι και πώς κάτι πρέπει να γίνει για να το σταματήσει.

Μετά από το demonization ήταν χρόνος για τη φάση 2, η οποία ήταν να κατασταθεί HGH παράνομο να εισαγάγει. Το 2007 η ορμόνη αύξησης ήταν ταξινομημένη για να είναι στην ίδια ομάδα με τα αναβολικά στεροειδή και έκανε παράνομος να αγοράσει χωρίς μια συνταγή ή να πωλήσει χωρίς μια άδεια. Το cWho μπορεί να λάβει μια άδεια στις δυτικές αγορές; Μόνο δυτικοί κατασκευαστές, τοπικά φαρμακεία και τοπικοί γιατροί. Οι τοπικοί γιατροί είναι ανίκανοι να ορίσουν τη μη εγκεκριμένη FDA (οποιοσδήποτε Ασιάτης) ιατρική ενώ τα τοπικά φαρμακεία δεν επιτρέπονται για να πωλήσουν μη εγκεκριμένο FDA (οποιοσδήποτε Ασιάτης) HGH. Κατά συνέπεια την προκαταρκτική εργασία τοποθετήθηκαν επιτυχώς – μετά το 2007 μόνο τα δυτικά μεγάλα εμπορικά σήματα pharma HGH επιτράπηκαν για να πωληθούν στις δυτικές αγορές.

Οι κανόνες άλλαξαν ολονυκτίς που κατέστησε τους μη-δυτικούς βασισμένους κατασκευαστές και τους πωλητές της ορμόνης αύξησης (το της οποίας livelyhood εξαρτήθηκε από τις πωλήσεις) παράνομους. Κατά συνέπεια ήρθε ο χρόνος για τη φάση 3, η οποία ήταν να πάει αφότου τώρα «εκριζώστε» τους πωλητές και τους κατασκευαστές. Σε περίπτωση κατασκευαστή Jintropin (Gensci) – μια ημέρα ήταν καλοί άνθρωποι για την παροχή υψηλή - το ποιοτικό προϊόν σε δεκαπλάσιες χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το μεγάλο pharma που έγινε HGH, η επόμενη ημέρα το CEO τους απεικονίστηκε στα μέσα ως «πείρος καρτέλ φαρμάκων» και θέλησαν για τη δοκιμή στις ΗΠΑ.

Αυτό που συνέβη αφότου αυτή είναι ακριβώς η εκπαιδευμένη εικασία μου (δεν έχω καμία σχέση με Gensci). Η δοκιμή για το CEO δεν συνέβη ποτέ αλλά κάποια σοβαρή πολιτική φάνηκε να περιλαμβάνεται. Το Gensci έχασε εν συντομία την άδεια στην Κίνα για να παραγάγει Jintropin, μερικά από τα χρήματά τους ήταν παγωμένα και ενδεχομένως «δημευμένος» ή χρησιμοποιημένα για να πληρώσουν που έπρεπε να πληρωθούν για να αφήσουν τα πράγματα να πάνε. Μετά από αυτόν, η άδειά τους αποκαταστάθηκε, όλα ήταν πίσω σε κανονικό με μια διαφορά – σταμάτησαν στις δυτικές αγορές.

Σαν μόνο εργαστήριο στην Κίνα ικανή την υψηλότερη ποιότητα HGH τότε, Jintropin Gensci αντιπροσώπευσε 80% των κινεζικών πωλήσεων αγοράς HGH. Το υπόλοιπο 20% πήγε στο μέσο βαθμό Ansomone από Ankebio και μερικούς άλλους μικρούς κατασκευαστές ικανοί το χαμηλότερο βαθμό somatropin.

Συνέπεια

Το κενό αριστερό HGH στις δυτικές αγορές γέμισε σύντομα από τα αμέτρητα νέα εμπορικά σήματα. Μερικοί απ' αυτούς μπορεί ή δεν να παραχθεί από την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τη διαδικασία Gensci (*cough* Hypertropin *cough*). Η μεγάλη πλειοψηφία των τώρα εξεταζόμενων εμπορικών σημάτων «μαύρων αγορών» HGH που είναι διαθέσιμα σήμερα είναι είτε πλαστό είτε χαμηλής ποιότητας «γενικό HGH» που ονομάζεται και μαρκαρισμένος ως πελάτης/μεταπωλητής θέλει (Riptropin, Kigtropin, Getropin, Taitropin, Glotropin, οποιος δήποτε-εσύ-μπορώ-σκέφτομαι-). Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα γίνονται για να κοιτάξουν σαν παράγονται στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη (Europharma, Eurobolic, ευρω-οποιοσδήποτε). Στέλνονται ακόμη και από την ΕΕ από η οποία τους εισήγαγε προηγουμένως από την Ασία στις χονδρικές ποσότητες.

Οι μικροί κατασκευαστές (συνήθως κινεζικά, κάποιος Ινδός) φαίνονται να ωφελούνται από το illegalization ασιατικού HGH πιό πολύ. Με το «γιγαντιαίο» Gensci που φράχτηκε από την πώληση, τα μικρός-χρονόμετρα πήραν μια πιθανότητα να καθιερωθεί. Δεδομένου ότι είναι υπόγεια εργαστήρια, οι πρακτικές και οι τεχνικές κατασκευής τους είναι άγνωστες. Πιθανότητες τους που είναι σε θέση να λάβει τον απαραίτητο multi-million εξοπλισμό δολαρίων και τους ειδικευμένους ανθρώπους απαραίτητους να παραγάγουν κατάλληλο υψηλό - η ποιότητα somatropin είναι λεπτή. Είναι σε θέση να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ένα μέρος της τιμής όταν συγκρίνεται με τον υψηλό - ποιότητα HGH. Η χαμηλή τιμή καθιστά αυτά τα εμπορικά σήματα ελκυστικά στους μεταπωλητές, οι οποίοι τα ωθούν επάνω στους αγοραστές τελών, οι οποίοι απογοητεύονται έπειτα από τα αποτελέσματα και μαθαίνουν να μένουν πάντα από HGH στο μέλλον. Τρέχω σε μια περιστασιακή ιστορία φρίκης των επίπονων κόκκινων μπορντουρών γύρω από τα σημεία εγχύσεων, τις μολύνσεις, τα αυξημένα αντισώματα HGH, κ.λπ.

Ακόμα κι αν δεν έχει υπάρξει καμία έλλειψη υψηλού - η ποιότητα Hypertropin στην αγορά από το 2007 και στα πρόσφατα έτη Gensci φαίνεται με να καθιερώσει Jintropin νόμιμα στη Ρωσία, το Μεξικό και μερικές άλλες χώρες «τρίτων κόσμων» από όπου πωλείται προφανώς στις δυτικές μαύρες αγορές πάλι, η ζημία στην εικόνα «κινεζικού HGH» να είναι δύσκολο να επισκευαστεί. Οι νέοι χρήστες τρέχουν αρχικά σε οποιαδήποτε από τα χαμηλής ποιότητας εμπορικά σήματα επειδή είναι πιό προσιτοί. Η κακή εμπειρία είναι ίση με έπειτα περισσότερες κακές αναθεωρήσεις για «κινεζικό HGH».

Επιπλέον η μεγάλη βιομηχανία pharma με όλους που είναι επεκτάσεις (FDA, legitscript, κ.λπ.) ακόμα επιθετικά ακολουθεί τους σε απευθείας σύνδεση πωλητές της ορμόνης αύξησης. Πηγαίνουν ακόμη και μέχρι να αναγκάσουν τους δυτικούς γραμματείς περιοχών για να δημεύσουν τις περιοχές αυτού που θεωρούν «φαρμακεία απατεώνων». Αυτό είναι αποτελεσματικά οποιοσδήποτε πωλητής από το σκυλί που δεν χορηγεί άδεια επίθεσής τους – το legitscript.com. Αισθάνεται σαν είναι κύριοι του Διαδικτύου και ο υπόλοιπος κόσμος δεν πειράζει. Γιατί; Επειδή μπορούν.

Από πρόσφατα το jintropin.com, το hypertropin.com και ακόμη και το ansomone.com appeart για να έχει λήφθουν off-$l*line από τους, ενώ δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται για να αφαιρέσουν το χαμηλό βαθμό εμπορικά σήματα HGH (riptropin.com, το kigtropin.com, το taitropin.com, το eurochem-labs.com και πολλά άλλα ακόμα on-line) ενδεχομένως επειδή χρησιμεύουν να αποδείξουν το σημείο τους: «Η μαύρη αγορά HGH είναι κακή και θα το δείτε για σας όταν το δοκιμάζετε».

Περίληψη

Κατάλληλο συνθετικό HGH ήταν σε ψυχαγωγική χρήση για σχεδόν 30 έτη και δεν έβλαψε ποτέ καθένα, εκτός από το μεγάλο pharma που έχασε έξω στο κέρδος λόγω του φτηνότερου ασιατικού ανταγωνισμού που υπονομεύει το υπερτιμώ πιάσιμό τους στις δυτικές αγορές. Κινεζικό κατασκευασμένο HGH είναι ίδιο ή ενδεχομένως ακόμα και ανώτερο από το δυτικό μεγάλο παραχθε'ν pharma HGH. Εάν για κανέναν άλλο λόγο που οφείλεται έπειτα στο απλό γεγονός ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των κινεζικών κατασκευαστών είναι μεγαλύτερος – δεν κρύβουν πίσω από τα πνευματικά δικαιώματα, άδειες και υπονομεύουν ο ένας τον άλλον από τις δίκες και τα νομικά εμπόδια. Το μάχονται έξω στην αγορά. Εάν θέλουν να διατηρήσουν τους πελάτες τους, θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους ανταγωνιστές τους ή να για πάντα. Το δυτικό μεγάλο pharma δεν ακολουθεί αυτήν την φιλοσοφία – πηγαίνουν για την πίεση, δολιοφθορά των competitiors, άδειες γιατί, εξαγοράζοντας τον ανταγωνισμό για να επιτύχει το συνολικό μονοπώλιο αγοράς, κ.λπ. Υποθέτω να είναι η διαφορά στη νοοτροπία μεταξύ της ανατολής και της δύσης και των διαφορετικών κοινωνικών συστημάτων κάθε πλευρά προέρχεται από.

Στο protec οι τρόποι τους, δυτικές εταιρίες πρέπει να κρατήσουν το φτηνότερο ασιατικό ανταγωνισμό στον κόλπο με οποιαδήποτε μέσα απαραίτητα. Δεν μπορούν ολοκληρωτικά ασιατικά προϊόντα απαγόρευσης (εάν θα μπορούσαν) επειδή 90% όλων εισάγεται από την Ασία. Ενώ πρέπει να κρατήσουν την πόρτα ανοικτή, οι ασιατικοί πωλητές HGH βρίσκουν τους τρόπους να γλιστρήσουν τα προϊόντα τους μέσα.

Αυτό είναι λίγο πολύ αυτό που λένε:

«HGH είναι πολύ κακό για σας και δεν πρέπει να έχετε acccess σε το – για την προστασία σας (εκτός αν αγοράζετε ένα μεγάλο εμπορικό σήμα pharma από τον τοπικό γιατρό σας σε δεκαπλάσια τιμή, δεδομένου ότι η υπόθεση HGH είναι καλή για σας).»

 

Ελπίδα για το μέλλον

Εάν ο καιρός έρθει, όταν μεγάλο pharma δεν ενδιαφέρεται πλέον (ή κτυπημένος) για την κυριαρχία πωλήσεων HGH των δυτικών αγορών, θα δούμε τη θέση της αλλαγής HGH σε αυτό που πρέπει πάντα να είναι – συμπλήρωμα υγείας. Μέχρι τότε, θα υπάρξουν μαύρες αγορές – κάποια ελευθερία που παρέχει την τεχνολογία είναι ήδη μια πραγματικότητα (Bitcoin, βαθύς Ιστός – σκαπάνη, i2p) ενώ περισσότερος είναι σχεδόν έτοιμος να εφαρμοστεί (ανοικτή bazaar, σκοτεινή αγορά). Ακόμη και ένας ολόκληρος λόρδος για να κοιτάξει αδιάκριτα ανώνυμο Διαδίκτυο αναπτύσσεται προς το παρόν.

Για τώρα τους χρήστες θα πρέπει να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες, πώς να κάνει τις δοκιμές εργαστηρίων σε όλα προτού να το βάλουν στους οργανισμούς τους και να αγοράσουν μόνο από τις πηγές με τις καλές αναφορές/φήμη (αλλά ακόμα τους εξετάζει για να είναι βέβαιος).

 

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding


 

Η ορμόνη αύξησης (GH ή HGH), που είναι γνωστή επίσης ως somatotropin ή somatropin, είναι μια ορμόνη πεπτιδίων που υποκινεί την αύξηση, κυττάρων την αναπαραγωγή και την αναγέννηση στους ανθρώπους και άλλα ζώα. Είναι ένας τύπος mitogen που είναι συγκεκριμένος μόνο για ορισμένα είδη κυττάρων. Η ορμόνη αύξησης είναι ένα 191 αμινο οξύ, single-chain polypeptide που είναι συντεθειμένο, αποθηκευμένο, και εκκριμένο από τα σωματοτροπικά κύτταρα μέσα στα πλευρικά φτερά του προηγούμενου βλεννογόνου αδένα.

 

Η GH είναι μια ορμόνη πίεσης που αυξάνει τη συγκέντρωση της γλυκόζης και των ελεύθερων λιπαρών οξέων. [1] [2] Υποκινεί επίσης την παραγωγή igf-1.

 

Η GH χρησιμοποιείται ως ιατρική συνταγή στην ιατρική για να μεταχειριστεί τις αναταραχές αύξησης των παιδιών και την ενήλικη ανεπάρκεια ορμονών αύξησης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μόνο διαθέσιμο νόμιμα από τα φαρμακεία, από συνταγή από έναν γιατρό. Τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικοί γιατροί έχουν αρχίσει ορίζω την ορμόνη αύξησης στους GH-ανεπαρκείς παλαιότερους ασθενείς (αλλά όχι στους υγιείς ανθρώπους) στη ζωτικότητα αύξησης. Ενώ νομική, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια αυτής της χρήσης για HGH δεν έχουν εξεταστεί σε μια κλινική δοκιμή. Αυτή τη στιγμή, HGH θεωρείται ακόμα πολύ σύνθετη ορμόνη, και πολλές από τις λειτουργίες της είναι ακόμα άγνωστες.

 

Στο ρόλο του ως αναβολικό πράκτορα, HGH έχει χρησιμοποιηθεί από τους ανταγωνιστές στον αθλητισμό από τουλάχιστον το 1982, και έχει απαγορευθεί από τη ΔΟΕ και NCAA. Η παραδοσιακή ανάλυση ούρων δεν ανιχνεύει τη νάρκωση με HGH, έτσι η απαγόρευση ήταν ανεκτέλεστη μέχρι το πρόωρο 2000s, όταν άρχιζαν να αναπτύσσονται οι εξετάσεις αίματος που θα μπορούσαν να διακρίνουν μεταξύ φυσικού και τεχνητού HGH. Οι εξετάσεις αίματος που διευθύνθηκαν από τη WADA στους 2004 Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, Ελλάδα στόχευσαν πρώτιστα σε HGH. [3] η χρήση για το φάρμακο για την αύξηση απόδοσης δεν εγκρίνεται αυτήν την περίοδο από το FDA.

 

Η GH έχει μελετηθεί για τη χρήση να αναθρέψει το ζωικό κεφάλαιο αποτελεσματικότερα στη βιομηχανική γεωργία και διάφορες προσπάθειες έχουν καταβληθεί να λάβουν την κυβερνητική έγκριση για να χρησιμοποιήσουν τη GH στην παραγωγή ζωικού κεφαλαίου. Αυτές οι χρήσεις είναι αμφισβητούμενες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μόνη FDA-approved χρήση της GH για το ζωικό κεφάλαιο είναι η χρήση μιας αγελάδα-συγκεκριμένης μορφής αποκαλούμενου η GH βοοειδούς somatotropin για την αύξηση παραγωγή γάλακτος στις γαλακτοκομικές αγελάδες. Οι λιανοπωλητές επιτρέπονται για να ονομάσουν τα εμπορευματοκιβώτια του γάλακτος όπως παράγονται με ή χωρίς βοοειδές somatotropin.

 


Λειτουργία

Κύριες διαβάσεις στον ενδοκρινή κανονισμό της αύξησης.
Τα αποτελέσματα της ορμόνης αύξησης στους ιστούς του σώματος μπορούν γενικά να περιγραφούν όπως αναβολικά (ενισχύοντας). Όπως τις περισσότερες άλλες πρωτεϊνικές ορμόνες, η GH ενεργεί με την αλληλεπίδραση με έναν συγκεκριμένο δέκτη στην επιφάνεια των κυττάρων.

 

Το αυξανόμενο ύψος κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας είναι η ευρύτατα γνωστή επίδραση της GH. Το ύψος εμφανίζεται να υποκινείται από τουλάχιστον δύο μηχανισμούς:

Επειδή polypeptide οι ορμόνες δεν είναι λιποδιαλυτές, δεν μπορούν να διαπεράσουν τις μεμβράνες κυττάρων. Κατά συνέπεια, η GH ασκεί μερικά από τα αποτελέσματά της με τη δέσμευση στους δέκτες στα κύτταρα στόχων, όπου ενεργοποιεί τη διάβαση MAPK/ERK. [35] μέσω αυτού του μηχανισμού GH υποκινεί άμεσα το τμήμα και τον πολλαπλασιασμό των chondrocytes του χόνδρου.


Η GH υποκινεί επίσης, μέσω της κάνοντας σήμα διάβασης jak-STAT, [35] την παραγωγή του ινσουλίνη-όπως παράγοντα 1 αύξησης (igf-1, στο παρελθόν γνωστή ως somatomedin Γ), μια ορμόνη ομόλογη στο proinsulin. [36] το συκώτι είναι ένα σημαντικό όργανο στόχων της GH για αυτήν την διαδικασία και είναι η κύρια περιοχή igf-1 παραγωγής. Igf-1 έχει τα growth-stimulating αποτελέσματα σε μια ευρεία ποικιλία των ιστών. Πρόσθετο igf-1 παράγεται μέσα στους ιστούς στόχων, κάνοντας το τι εμφανίζεται να είναι και ένας αδένας και μια ορμόνη autocrine/paracrine. Igf-1 επίσης έχει τα διεγερτικά αποτελέσματα στο osteoblast και chondrocyte τη δραστηριότητα για να προωθήσει την αύξηση κόκκαλων.


Εκτός από την αύξηση του ύψους στα παιδιά και τους εφήβους, η ορμόνη αύξησης έχει πολλά άλλα αποτελέσματα στο σώμα:

Αυξάνει τη διατήρηση ασβεστίου, και ενισχύει και αυξάνει τη μεταλλοποίηση του κόκκαλου
Μάζα μυών αυξήσεων μέσω sarcomere της υπερτροφίας
Προωθεί lipolysis
Πρωτεϊνική σύνθεση αυξήσεων
Υποκινεί την αύξηση όλων των εσωτερικών οργάνων αποκλείοντας τον εγκέφαλο
Διαδραματίζει έναν ρόλο homeostasis
Μειώνει τη λήψη συκωτιού της γλυκόζης
Προωθεί gluconeogenesis στο συκώτι
Συμβάλλει στη συντήρηση και τη λειτουργία των παγκρεατικών νησακιών
Υποκινεί το ανοσοποιητικό σύστημα
Deiodination αυξήσεων T4 T3

 

Ποιοτικός βαθμός Γενικό φαρμακείο HGH
Γενική ακολουθία αμινοξέος hgh 191aa
Γενικό τοπ hcolor hgh μπλε κορυφή hgh, κίτρινη κορυφή hgh, κόκκινη κορυφή hgh, πράσινη κορυφή hgh
Γενικές παρενέργειες hgh

Κοινή διόγκωση, κοινός πόνος, καρπικό σύνδρομο σηράγγων, διατήρηση νερού
 

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding

 

Καλύμματα/κορυφές HGH: Ποιο χρώμα είναι το καλύτερο;

Απάντηση:

Όταν HGH αναφέρεται από το χρώμα των καλυμμάτων φιαλιδίων είναι συνήθως γενική ορμόνη αύξησης που γίνεται από τα διάφορα εργαστήρια στην Κίνα. Υπάρχουν όχι περισσότερο από μια επικυρωμένα χούφτα εργαστήρια, ικανά την πραγματική ακολουθία αμινοξέος 191 somatropin. Ο απαραίτητος εξοπλισμός εργαστηρίων για να παραγάγει το HGH είναι μια πολυ επένδυση εκατομμύριο δολαρίων - απρόσιτη για ένα στεροειδές εργαστήριο «μπανιέρων». Επιπλέον, απαιτημένη ξέρει πώς περιλαμβάνει το γενετικό χειρισμό των βακτηριδίων E.Coli που εκκρίνουν έπειτα την ανθρώπινη έκδοση της ορμόνης αύξησης. Όταν somatropin συγκομίζεται, τα βακτηρίδια πρέπει να φιλτραριστούν έξω, το οποίο είναι πολύ δύσκολη επιχείρηση.

 

Έτσι που το χρώμα HGH ολοκληρώνει για να αγοράσει;

Η προσπάθεια να διακριθεί το γενικό HGH από το χρώμα των καλυμμάτων είναι όπως την προσπάθεια να κριθούν οι άνθρωποι από το χρώμα των σακακιών τους. Το χρώμα των καλυμμάτων μπορεί ελεύθερα και εύκολα να μεταστραφεί από τη batch στη batch. Αυτό οδηγεί στις ατελείωτες bodybuilding συζητήσεις φόρουμ όπου οι άνθρωποι εκθέτουν τα καλά και κακά αποτελέσματα από τις μπλε κορυφές, τις πράσινες κορυφές, τις κόκκινες κορυφές, τις κίτρινες κορυφές, κ.λπ.

Εάν αγοράζοντας γενικό HGH, ο μόνος τρόπος πραγματικά να σιγουρευτεί ότι τι είστε έτοιμος να χρησιμοποιήσετε δεν θα φέρει τη ζημία στο σώμα σας είναι στη δοκιμή εργαστηρίων αυτή εκ των προτέρων. Υπάρχουν δύο τύποι δοκιμών που μπορείτε να κάνετε. Είτε μια πλήρης ανάλυση εργαστηρίων της ουσίας (που γίνεται από ένα εργαστήριο ικανό τη δοκιμή) είτε χρησιμοποίηση του σώματός σας ως ινδικό χοιρίδιο, έγχυση ενός πλήρους φιαλιδίου και εκτελώντας μια δοκιμή ορών HGH/IGF. Δείτε «τον πραγματικό πλαστού HGH; Πώς να το εξετάσει;» σελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

 

Beware της ακολουθίας GH αμινοξέος 192 (Somatrem)

Είναι λιγότερο δύσκολο (και φτηνότερο) να παραχθεί το αμινοξύ 192 μιμητικό, το οποίο δεν είναι τεχνικά somatropin πραγματικά. Η διαφορά είναι 1 πρόσθετο αμινοξύ methionyl που συνδέεται με την ακολουθία. Ενώ γενικά τα αποτελέσματα της χρησιμοποίησης των 192 AA somatrem είναι παρόμοια με την επεξεργασία somatropin, το διαφορετικό μόριο μπορεί να επιφέρει τα σοβαρά ζητήματα υγείας. Είναι δυνατό ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος ανιχνεύει το somatrem ως ξένο και επιτίθεται σε το. Επειδή τα ξένα 192 και οι 191 ορμόνες αμινοξέος του σώματος είναι πολύ παρόμοια, μπορεί να οδηγήσει στο σώμα που επιτίθεται αυτό είναι HGH επίσης. Αυτός ο αυτοάνοσος όρος θα άφηνε ένα πρόσωπο χωρίς ορμόνη αύξησης - που το σώμα χρειάζεται για την αναγέννηση, το μεταβολισμό και τις διάφορες σημαντικές λειτουργίες.

 

Beware της χαμηλής αγνότητας HGH που περιέχει το βακτηριακό υπόλειμμα

Είναι πολύ απίθανο για ένα μικρό εργαστήριο να είναι ικανό το somatropin χωρίς βακτηριακό υπόλειμμα σε το. Εγχέοντας μια χαμηλή αγνότητα HGH παράγει συχνά τις επίπονες κόκκινες μπορντούρες γύρω από το σημείο εγχύσεων - που είναι μια καλή ένδειξη ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος έχει ανιχνεύσει το βακτηριακό υπόλειμμα δεδομένου ότι ξένο και τοποθετεί μια επίθεση. Ενδεχομένως αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει στο σώμα που απορρίπτει αυτό είναι φυσικά παραχθείσα ορμόνη αύξησης που οδηγεί έπειτα στα σοβαρά ζητήματα υγείας.

 

Ιστορία των χρωμάτων των κορυφών HGH

Πριν από την ύπαρξη των γενικών εργαστηρίων HGH στην Κίνα, οι κίτρινες κορυφές χρησιμοποιήθηκαν από Jintropin (φαρμακευτικά είδη GeneScience), οι μπλε κορυφές χρησιμοποιήθηκαν από Hypertropin (βιοεπιστήμες Neogenica) και οι πράσινες κορυφές χρησιμοποιήθηκαν για Igtropin (igf-1 μακρύ R3).

 

Το 2007, και Jintropin και Hypertropin μεταπήδησαν στη χρησιμοποίηση των πράσινων καλυμμάτων χρώματος. Το Igtropin (igf-1) μετονομάστηκε σε Revitropin και το χρώμα των καλυμμάτων άλλαξαν στο μπλε. Μερικά έτη αργότερα Revitropin μετονομάστηκε IGF3 και έχει χρησιμοποιήσει από τότε τα κόκκινα καλύμματα.

 

Εμπορικό σήμα που ενσωματώνεται στην ΚΑΠ

Μερικά εργαστήρια έχουν χρησιμοποιήσει περιοδικά το όνομα του εμπορικού σήματός τους που τυπώνεται στα καλύμματα φιαλιδίων. Αυτό έχει εγκαταλειφθεί πρόσφατα από τους περισσότερους επειδή μπορεί εύκολα να αντιγραφεί και περιορίζει επίσης τη δυνατότητα της επιχείρησης να διανείμει τα προϊόντα τους με τα εμπορικά σήματα cOem.

 

 


Huw πολύς μυς θα βάλω επάνω με τη χρησιμοποίηση της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης;

Μια από τις πολύ συχνά ερωτήσεις από τους χρήστες αρχαρίων είναι πόσο μυ θα βάλουν επάνω με τη χρησιμοποίηση της ορμόνης αύξησης.

 

Σύντομη απάντηση:

Το σώμα κάθε προσώπου αποκρίνεται διαφορετικά στο somatropin και τα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Εάν γίνεται στους βέλτιστους όρους κάποιος μπορεί να βάλει επάνω μεταξύ 20% – 30% του αδύνατου μυός κατά τη διάρκεια μιας 4-5 μήνες μακροχρόνιας θεραπείας HGH. Τα αποτελέσματα γίνονται αξιοπρόσεχτα μετά από περίπου 2 μήνες της χρήσης.

 

Μακροχρόνια απάντηση:

Το ποσό μυός που κερδίζεται με τη χρησιμοποίηση HGH εξαρτάται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής φυσικής πίεσής κάποιου (workout), της γενετικής, της διατροφής, της ηλικίας, της ποιότητας και της ποσότητας ύπνου, τρόπου ζωής, προηγούμενης χρήσης των στεροειδών ή του HGH, κ.λπ.

Από μια πολύ κατά προσέγγιση εκτίμηση ένας γενικός υγιής πρώτος χρήστης φορά HGH που είναι στη καλή φόρμα, επιλύει 3-5 φορές ανά εβδομάδα, ύπνοι τουλάχιστον 7 ώρες ανά νύχτα και τρώει μια πρωτεΐνη - πλούσια διατροφή μπορεί να αναμείνει να κερδίσει μεταξύ 20 – 30 τοις εκατό της μάζας μυών μέσα σε 4-5 μήνες. Ή εάν το έβαλα διαφορετικά – στη δόση 4IU ανά ημέρα, η ορμόνη αύξησης θα βοηθήσει μια ήδη ενεργό μεμονωμένη ώθηση μετά από το προηγούμενο όριο κτηρίου μυών του κατά 20% ως 30%.

Τα αποτελέσματα από τον πρώτο κύκλο HGH είναι πάντα τα πιό δραστικά - κανένας επόμενος κύκλος δεν θα ταιριάξει με την επιτυχία της αρχικής. Αυτό να είναι επειδή:

Στον αρχικό κύκλο το σώμα εκπλήσσεται από τα υψηλά επίπεδα HGH (και συνεπώς igf-1). Ώσπου να αναπτύσσει τη δυνατότητα να ελεγχθούν τέτοια επίπεδα του HGH/IGF, το ανώτατο όριο μυών έχει επεκταθεί ήδη κατά 20% – 30%.
Μετά από τον αρχικό κύκλο HGH (ή τη στεροειδή χρήση) η αύξηση «ανώτατο όριο» μυών είναι ήδη αρκετά υψηλή. Το σώμα σχεδιάζεται για να διατηρήσει ακριβώς αρκετό μυ όπως απαιτείται για τις καθημερινές ρουτίνες εργασίας του προσώπου. Ο υπερβολικός μυς αφαιρείται βαθμιαία.
Μια ενεργός μεμονωμένη χρησιμοποιώντας ορμόνη αύξησης για να χτίσει το μυ φθάνει τελικά στο «ανώτατο όριο μυών του» (το προσωπικό καλύτερό του) κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου HGH, αλλά σε τον το αποτέλεσμα να μην θεωρήσει ότι εντυπωσιακό μετά από την πρώτη φορά – το έχει δει πριν.
Πρώτοι χρήστες φορά HGH

Εάν ο στόχος σας είναι να χτίσετε το μυ και αυτό είναι ο πρώτος χρόνος σας που χρησιμοποιεί HGH είστε σε το για μερικούς καλούς χρόνους. Τίποτα δεν δίνει σε ένα άτομο το μεγαλύτερο κίνητρο workout όπως όντας σε θέση να ωθήσει μέσω του προηγούμενου ορίου κτηρίου μυών σας. HGH θα σας δώσει αυτού.

 

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding


Οι μυ'ες που κερδίζονται από την ορμόνη αύξησης θα είναι μονιμότεροι από τους μυς που κερδίζονται με τη χρησιμοποίηση των στεροειδών;

Σύντομη απάντηση

Τα στεροειδή + σωματική δραστηριότητα αυξάνουν γενικά τα κύτταρα μυών σας στο μέγεθος. Η ορμόνη αύξησης + σωματική δραστηριότητα αυξάνει τα κύτταρα μυών στο μέγεθος και τα πολλαπλασιάζει με την προώθηση της αύξησης νέων.

Ανεξάρτητα από το πόσο κερδίσατε τη μάζα μυών σας, το σώμα σας δεν θα κάνει πάντα αυτό είναι καλύτερο να ταιριάξει με τη μάζα μυών τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητάς σας. Η σκληρότερη/περισσότερο σωματική δραστηριότητά σας, ο μεγαλύτερος/ισχυρότερος/γρηγορότερα οι μυ'ες σας θα είναι. Όταν μειώνετε τη φυσική πίεσή σας, η μάζα μυών θα μειωθεί βαθμιαία για να την ταιριάξει με.

Μακροχρόνια απάντηση

Το ανθρώπινο σώμα είναι ιδιαίτερα ένα προσαρμοστικό, η ενεργειακή αποδοτική «μηχανή» αυτό σχεδιάζεται για να στηρίξει μόνο τόσο πολύ μυ όπως απαιτείται για την καθημερινή φυσική πίεση κάθε ατόμου. Ένα πρόσωπο που χρησιμοποιείται να κάνει τη βαριά φυσική εργασία (υλοτόμος, αθλητής, κ.λπ.) θα έχει την πολύ μεγαλύτερη μάζα μυών έναντι των μη φυσικά ενεργών ατόμων. Εάν ένα ενεργό πρόσωπο να μειώσει την καθημερινή physcal πίεσή του το σώμα του θα προσαρμοστεί βαθμιαία με τη μείωση της υπερβολικής μάζας μυών - ώστε να μη να την ταΐσει και φέρει γύρω εάν μην απαιτηθεί.

Οι ίδιες εργασίες ο άλλος τρόπος γύρω - εάν ένα φυσικά ανενεργό άτομο αρχίσει στη γυμναστική σε κανονική βάση το σώμα που του θα προσαρμοστεί βαθμιαία στη νέα δυσκολία με την ανάπτυξη περισσότερης μάζας μυών στη διαταγή αντιμετωπίζει το pysical επίπεδο δραστηριότητας προσώπων.

Η ταχύτητα και το intensivity της διαδικασίας οικοδόμησης μυών αυξάνονται με την εισαγωγή των στεροειδών ή της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης. Τα στεροειδή διογκώνουν γρήγορα τα υπάρχοντα κύτταρα μυών με την πρωτεΐνη και το νερό ενώ η ορμόνη αύξησης υποκινεί την αύξηση των νέων κυττάρων μυών εκτός από τη διόγκωση των υπαρχόντων.

Κανένα θέμα εάν η μάζα μυών κερδήθηκε με τη βοήθεια των στεροειδών, της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης ή της σκληρής δουλειάς μόνο, το σώμα δεν θα το μειώσει εάν μην απαιτηθεί πλέον. Στη θεωρία HGH οι χρήστες πρέπει να διατηρήσουν περισσότερη μάζα μυών λόγω της αύξησης σε ποσότητα κυττάρων μυών, αλλά δεν βασίζονται σε καθένα που παρατηρεί το:) εάν η σωματική δραστηριότητά σας πηγαίνει κάτω, έτσι οι μυ'ες σας - ανεξάρτητα από το πόσο κερδήθηκαν.

Μνήμη μυών

Στη θετική σημείωση υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως «μνήμη μυών». Μόλις αναπτυχθεί η μάζα μυών, ακόμα κι αν παίρνει μειωμένη λόγω της αδράνειας, θα πάρει γρήγορα αποκατεστημένη εάν η αύξηση επιπέδων δραστηριότητας πάλι. Ένα πρόσωπο που αρχίζει να χτίζει τη μάζα μυών από μηδέν να πρέπει να περάσει τα έτη για να φθάσει στο bodybuilding τύπο phisique, ενώ ένας παλαίμαχος bodybuilder που δεν έχει επιλύσει για χρόνια μπορεί να πάρει στη τοπ μορφή μέσα σε μερικούς μήνες της σκληρής δουλειάς (ή μερικές εβδομάδες εβδομάδων με HGH και τα στεροειδή).

Εκτός από τη ενεργειακή αποδοτικότητα το σώμα έχει μια άλλη αισθητικά ανεπιθύμητη κλίση - για να αποθηκεύσει την ενέργεια (λίπος) και να σας κρατήσει έτσι προετοιμασμένους για τις πιθανές κακές στιγμές (περίοδοι πείνας) που μπορούν ή δεν να έρθουν.

Το ανθρώπινο σώμα δεν φροντίζει για τη μόδα. Μπορούμε να θελήσουμε να φανούμε μυϊκοί με δίπλα σε μηδέν λίπος σωμάτων, αλλά το σώμα ενδιαφέρεται μόνο για να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Γιατί κίνηση μέσω του κέντρου πόλεων με ένα φορτηγό ρυμουλκών και σχεδόν μια κενή δεξαμενή του αερίου, όταν θα επιτρέψει μια μοτοσικλέτα με μια πλήρη δεξαμενή του αερίου σε σας για να οδηγήσει ευκολότερος, γρηγορότερος και μακρύτερος. Το σώμα στοχεύει να αφαιρέσει όλο τον περιττό μυ και να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος (για να σας αποτρέψει από να λιμοκτονήσει εάν τρέχετε στις δυσκολίες). Είναι ακριβώς το αντίθετο αυτού που επιθυμούμε:)

Εάν θέλετε να αποτρέψετε το σώμα σας από την αφαίρεση της υπερβολικής μάζας μυών, πρέπει να την χρησιμοποιήσετε - παραμονή ενεργός και να επιλύσετε σε κανονική βάση. Εάν θέλετε να αποτρέψετε το σώμα σας από την αποθήκευση του λίπους, πρέπει να του παρουσιάσετε ότι τα τρόφιμα είναι πάντα στην αφθονία - φάτε τα μικρά (πρωτεΐνη - πλούσιος, χαμηλός εξαερωτήρας) γεύματα, πολλές φορές ανά ημέρα.

Αναβολικό στεροειδές ορμονών αύξησης HGH 100iu φυσικό ανθρώπινο για Bodybuilding


 

Οι γενικές μπλε τοπ αναθεωρήσεις hgh από τα φόρουμόπως τα eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, φόρουμ UK-μυών, συμπεριλαμβανομένων των γενικών μπλε τοπ αναθεωρήσεων το 2011, γενικές μπλε τοπ αναθεωρήσεις το 2012, γενικές μπλε τοπ αναθεωρήσεις το 2013, γενικές μπλε τοπ αναθεωρήσεις το 2014 hgh hgh hgh hghγενική μπλε κορυφή hgh αναθεωρούν το 2015.

.cn, www.hygetropin.

Ποια άλλα HGH & στεροειδή & πεπτίδια πωλούμε;

 

Ανθρώπινος κατάλογος ορμονών αύξησης:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Μπλε τοπ HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit OEB 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Κόκκινη κορυφή HGH 100iu/kit Κίτρινο τοπ HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
PolyPeptides κατάλογος ορμονών: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 με DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL ΑΜ-2 10mg/vial ΑΜ-1 10mg/vial
Γόμφος-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Γόμφος-MGF 2mg/vial FAG 176-191 5mg/vial HGH  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Το Thymosin μειώνει 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
Κατάλογος Injectables εργαστηρίων Centrino: 
 
Testoviron 250mg/ml Στήριγμα 100 100mg/ml Λίρα Κύπρου 250 250mg/ml αποθηκών Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Ισορροπιες 200mg/ml Τολμηρά 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)