English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταστεροειδή nandrolone

Καμία παρενέργεια Nandrolone στεροειδές Decanoate 360-70-3, φαρμακευτικά στεροειδή

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Καμία παρενέργεια Nandrolone στεροειδές Decanoate 360-70-3, φαρμακευτικά στεροειδή

καλής ποιότητας Καμία παρενέργεια Nandrolone στεροειδές Decanoate 360-70-3, φαρμακευτικά στεροειδή πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Καμία παρενέργεια Nandrolone στεροειδές Decanoate 360-70-3, φαρμακευτικά στεροειδή

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Νόμιμη πηγή στεροειδών της Κίνας

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Νόμιμη πηγή στεροειδών της Κίνας
Μάρκα: MARVEL PHARMA
Πιστοποίηση: GMP,EP,BP,JP,CP
Αριθμό μοντέλου: 360-70-3

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100g (αυτό μπορεί να χαμηλώσουν 10g για τη διαταγή δειγμάτων)
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ως σας που απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: Στείλετε μέσα 48, 5 -8 ημέρες εργασίας για την παράδοση
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/week
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: nandrolone decanoate για την πώληση Σχετικά προϊόντα: Abiraterone Anastrozole Andarine Trilostane Exemestane Oxandrolone Oxymetholone Androsterone 7-Keto-
Μορφή: κονιοποιημένα στεροειδή Κατηγορία φαρμάκων: Φαρμακευτικός βαθμός
Χρήση: Στεροειδές για τους κύκλους Bodybuilding Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Σκάφος: Νησιά Μάρσαλ Μαυριτανία Μαυρίκιος Μεξικό Μικρονησία Μολδαβία Μονακό Μογγολία Μαυροβούνιο Μαρόκο Μοζα Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου
Άλλο όνομα: Deca Durabolin, Nandro Deca

Το στεροειδές nandrolone Nandrolone decanoate για την πώληση Deca οδηγεί και ωφελεί τις παρενέργειες 360-70-3

 

Deca, επίσης γνωστό ως Deca Durabolin ή nandrolone decanoate, είναι ίσως το δεύτερο καλύτερο γνωστό εκχύσιμο αναβολικό στεροειδές μετά από την τεστοστερόνη. Φαίνεται ότι σχεδόν κάθε στεροειδής αρχάριος και πολλοί που βιώνονται με τους στεροειδείς κύκλους θεωρούν ότι για τα καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να πρέπει να περιλάβουν Deca. Εντούτοις, στην πραγματικότητα αυτή η ένωση δεν έχει καμία ειδική αναβολική ιδιότητα: άλλα εκχύσιμα στεροειδή μπορούν να κάνουν όλα για την αύξηση μυών ότι Deca μπορεί.

 

Εισάγετε στην εκτός εποχής περίοδό σας αύξησης, και με το σωστό σχέδιο σε ισχύ που πρόκειται να αυξηθείτε όπως ποτέ πριν. Προκειμένου να τραβήξετε από τέτοια αύξηση, πρόκειται να χρειαστείτε την αφιέρωση στην κατάρτισή σας, ένα υγιές θρεπτικό σχέδιο με την αφθονία των θερμίδων για να κεντρίσετε την αύξηση, και φυσικά, ο σωστός αναβολικός στεροειδής σωρός. Όταν είναι χρόνος να αυξηθεί, υπάρχουν πολύ λίγα αναβολικά στεροειδή που μπορούν να δανείσουν για αυτόν τον σκοπό όπως nandrolone-Decanoate στην πραγματικότητα, αυτή η ένωση είναι μάζα σε ένα φιαλίδιο. Πάρτε αυτό από τη μέση που το δικαίωμα από παίρνει πηγαίνει Nandrolone-Decanoate μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου, μπορεί να εξυπηρετήσει έναν σκοπό, αλλά η προσθήκη της μάζας είναι η αρχική λειτουργία της και ο σκοπός συζήτησής μας σήμερα.


Για δεκαετίες, nandrolone-Decanoate είναι μέρος πολλών εκτός εποχής σχεδίων, και στα μάτια πολλών είναι μια βάση σε οποιοδήποτε μαζικό αυξανόμενο σχέδιο. Οι εικόνες εσείς βλέπουν των ατόμων με τους σωρούς του μυός πάνω από τους σωρούς του μυός, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι nandrolone-Decanoate ήταν μέρος του σχεδίου τους. Υπάρχουν πολλά στεροειδή in-which πρέπει να επιλέξουμε για τις ανάγκες μας, αλλά nandrolone-Decanoate όπως την τεστοστερόνη, αν και σε έναν μικρότερο βαθμό είναι απλά ένα από εκείνα τα στεροειδή που βρίσκεται στο οπλοστάσιο όλοι. Για εκείνους που είναι άγνωστοι με αυτήν την ορμονική ένωση, το ξέρετε πιθανώς το καλύτερο από το διασημότερο εμπορικό φίρμα της Deca-Durabolin. Deca-Durabolin είναι απλά ένα εμπορικό σήμα nandrolone-Decanoate, το εμπορικό φίρμα που δίνεται σε το από Organon.


Nandrolone-Decanoate – τα βασικά:
Nandrolone-Decanoate είναι 19 ούτε αναβολικό στεροειδές, με Nandrolone όντας το στεροειδές που συνδέεται με τον ογκώδη εστέρα Decanoate. Σχεδιασμένο για το αποκλειστικό σκοπό της αυξανόμενης μάζας, λειτουργεί κατά ένα μεγάλο μέρος με την αύξηση της αιμογλοβίνης και της κόκκινης αρίθμησης κυττάρων αίματος καθώς επίσης και εντυπωσιακά την προώθηση της διατήρησης αζώτου. Μέσω αυτών των λειτουργιών, ενισχύουμε τη γενικές αναβολικές δραστηριότητα και τις ικανότητες αναγέννησης με αυτόν τον τρόπο που οδηγούν σε μια πιό μυϊκή διάπλαση.
Ένα παρά πολύ αργό να ενεργήσει στεροειδές, αποτελέσματα δεν θα παρατηρηθεί πολύ γρήγορα, αλλά μέσω της σταθερής συμπλήρωσης, ο νέος ιστός θα ενισχύσει ωραία. Δεν είναι καμία έκπληξη που αυτό το στεροειδές είναι ένα τέτοιο αργό να ενεργήσει στεροειδές σε τελευταία ανάλυση, ο ογκώδης εστέρας Decanoate παρέχει στην ορμονική ένωση μια ενεργό ημιζωή που είναι 15 ημέρες στη διάρκεια. Σχεδόν όλοι που το συμπλήρωμα θα χρειαστεί καλές 4-6 εβδομάδες της χρήσης προτού να παρατηρήσουν τα αποτελέσματα, αλλά μόλις γίνουν αξιοπρόσεχτοι εσείς να βρούν ότι αρχίζουν επάνω σε μια πολύ παρακαλώντας μόδα.
Με την ίδια την φύση του, όπως μπορείτε να δει αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές καλοταιριασμένο για την αργή ακόμα ακόμη και αύξηση, αλλά παρέχει άλλα οφέλη σχεδόν που οποιοσδήποτε αθλητής θα απολαύσει σε εκτός εποχής του. Η εκτός εποχής κατάρτιση μπορεί να είναι πολύ βάναυση τα μεγάλα βάρη ώθησης με τη δύναμη και την αρχή σε κανονική βάση μπορούν να είναι εξαιρετικά φορολογώντας στο σώμα, αλλά οι καλές ειδήσεις είναι nandrolone-Decanoate μπορούν να παρέχουν την τεράστια κοινή ανακούφιση. Μέσω του άμεσου τρόπου δράσης της, αυτή η ορμονική ένωση θα προωθήσει τη σύνθεση κολλαγόνων και θα ενισχύσει την ορυκτή περιεκτικότητα σε κόκκαλα με αυτόν τον τρόπο που παρέχει την κοινή ανακούφιση. Για μερικούς, αυτό είναι αρκετά λόγος να συμπληρώσει με nandrolone-Decanoate.


Επιτυχής χρήση:
Η συμπλήρωση με nandrolone-Decanoate δεν είναι αρκετή προκειμένου να συμπληρώσετε επιτυχώς πρέπει να ξέρετε ότι τι για να κάνετε προκειμένου να μεγιστοποιήσετε είστε κέρδη καθώς επίσης και διατηρείτε την ασφάλεια. Κατωτέρω έχουμε απαριθμήσει αυτές τις ακριβείς πληροφορίες, που παρέχουν σε σας τα μέσα έναν σωρό που περιλαμβάνει αυτό ισχυρά 19 ούτε αναβολικό στεροειδές. Εάν κρατήσετε σε αυτές τις οδηγίες, θα αυξήσετε ασυζητητί τη μάζα στο πλαίσιό σας όλες μυών κρατώντας τις παρενέργειες στον κόλπο.


• Δόσεις nandrolone-Decanoate:
- 100mg την εβδομάδα θα είναι αρκετά να προωθήσει την κοινές ανακούφιση και την άνεση.
- 200mg την εβδομάδα θα είναι η ελάχιστη χορήγηση της δόσης για βασισμένα τα στην απόδοση αποτελέσματα, δηλ. αύξηση.
- 400mg την εβδομάδα θα είναι η μέγιστη δόση πιό πολύ θα χρειαστεί πάντα για την απόδοση.
- 500-600mg την εβδομάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα, αλλά αυτό αυξάνει την πιθανότητα παρενέργειας και πρέπει μόνο να προσπαθηθεί από την ελίτ και να καλά-βιωθεί.

 

• Τεστοστερόνη:
- Όταν συμπληρώνετε με nandrolone-Decanoate, όπως είναι με όλα τα αναβολικά στεροειδή, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης σας θα κατασταλθεί σε αυτήν την περίπτωση θα κατασταλθεί εντελώς από τη μια ενιαία χορήγηση της δόσης. Μια ενιαία έγχυση 100mg nandrolone-Decanoate είναι όλη που παίρνει για να καταστείλει όλη την παραγωγή τεστοστερόνης. Για αυτόν τον λόγο, είναι επιτακτικό ότι συμπληρώνετε με κάποια μορφή εξωγενούς τεστοστερόνης όταν συμπληρώνετε με την ένωση Nandrolone. Η αποτυχία να κάνει έτσι θα οδηγήσει σε έναν χαμηλό όρο τεστοστερόνης, και αυτό δεν είναι απλά καλό για την υγεία σας. Περαιτέρω, η τεστοστερόνη είναι ένα φανταστικό, ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο και γενικά καλά-ανεχθε'ν αναβολικό στεροειδές το σώμα που σας εξοικειώνεται πολύ με και θα ενισχύσει μόνο τα συνολικά αποτελέσματά σας.

 

• Ανασταλτικοί παράγοντες Aromatase:
- Nandrolone-Decanoate αρωματίζει σε έναν βαθμό περίπου 20% το ποσοστό τεστοστερόνης. Περαιτέρω, αυτό είναι ένα στεροειδές που φέρνει μια φύση προγεστερονών και από αυτά τα γνωρίσματα μπορεί να οδηγήσει σε Gynecomastia. Με τη χρήση ενός ανασταλτικού παράγοντα Aromatase, Gynecomastia μπορεί να αποφευχθεί Το Arimidex και Letrozole και οι δύο θα κάνουν το τέχνασμα. Περαιτέρω, ένας ανασταλτικός παράγοντας Aromatase θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της διατήρησης νερού που μπορεί να εμφανιστεί με αυτό το στεροειδές.

 

• Συνολική χρήση:
- Κατά συμπλήρωση με nandrolone-Decanoate, 8 τον εβδομάδες της συνολικής χρήσης πρέπει να είναι το ελάχιστο χρονικό πλαίσιο της χρήσης. Οποιαδήποτε χρήση λιγότερο από 8 εβδομάδες θα παράσχει πολύ λίγα δεδομένου ότι αυτό είναι ένα τέτοιο αργό να ενεργήσει στεροειδές, και θα είναι απλά ένα χάσιμο χρόνου. Για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά σας, 10-12 εβδομάδες της συνολικής χρήσης θα είναι πολύ βέλτιστες, με 16 εβδομάδες γενικά που είναι το μέγιστο χρονικό πλαίσιο της χρήσης.

 

• Αναστολή:
- Όποτε αποφασίζετε να διακόψετε την αναβολική στεροειδή χρήση, δεν θέλετε στην τελική χρήση ακόμα συμπληρώνοντας με nandrolone-Decanoate. Σαν στεροειδές με έναν πολύ μακροχρόνιο χρόνο δραστηριότητας, εάν εσείς η τελική χρήση με μια μεγάλη ποσότητα ακόμα πρόσφατα στο σύστημά σας αυτό μπορεί να κάνει την αποκατάσταση μια παρά πολύ δύσκολη διαδικασία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλη η χρήση nandrolone-Decanoate πρέπει να τελειώσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες προτού να διακοπεί όλη η αναβολική στεροειδής χρήση πολλοί θα βρούν 4 εβδομάδες για να απαιτηθούν.

 

Συστάσεις δόσης Decanoate Nandrolone για τους κύκλους Bodybuilding

 

Τα πολυάριθμα άτομα μπορούν να το βρούν πραγματικά δύσκολο να βρούν την κατάλληλη δόση Nandrolone Decanoate που παίρνει στον κύκλο τους. Υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες που on-line δίνουν τις ακριβείς συμβουλές και πολλά από τα άρθρα προτείνουν τις χαμηλότερες δόσεις από τι πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι χρήσεις αποφασίζουν συχνά να υπεραποζημιώσουν με την τεστοστερόνη και shortchange τις δόσεις Deca τους εξαιτίας του γεγονότος ότι η ορμόνη είναι τόσο suppressive στη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Προκειμένου να επιτευχθούν τα θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να κρατήσετε τη συνολική ορμονική ισορροπία. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε προβλήματα, πρέπει να κρατήσετε τα επίπεδα οιστρογόνου σας στα κανονικά όρια και να προσφέρετε στο σώμα την απαραίτητη ποσότητα τεστοστερόνης. 

 

Τα πολυάριθμα άτομα είναι απληροφόρητα των πιθανών αποτελεσμάτων της χρησιμοποίησης μερικών ιδιαίτερων δόσεων Nandrolone Decanoate. Πολλά bodybuilders χρησιμοποιούν αυτό το στεροειδές στους εκτός εποχής κύκλους συσσώρευσης ώστε να προωθηθούν το μέγεθος και η αύξηση μυών. Σε περίπτωση που η συσσώρευση δεν είναι ο κύριος στόχος του bodybuilder, οι χαμηλότερες δόσεις Nandrolone Decanoate μπορούν να είναι πραγματικά ευεργετικές.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ: Deca Durabolin | Nandrolone Decanoate | Nandrolone Phenylpropionate | Σχέδια κύκλων | Κύκλος δοκιμής Deca | Οδηγίες δόσης | Πριν από & μετά από τα αποτελέσματα | Αναφερόμενα κέρδη| Παρενέργειες | Deca Durabolin για την πώληση | ΗΠΑ & Καναδάς | Ηνωμένο Βασίλειο | Deca 200 | Deca Durabolin 300

 

Εκτός εποχής δόσεις Nandrolone Decanoate:
Είναι αρκετό να πάρει 300-400mg Nandrolone Decanoate την εβδομάδα στον εκτός εποχής. Για αυτό, θα πρέπει να πάρετε μια έγχυση κάθε εβδομάδα. Για να αυξήσει την αποδοτικότητα του στεροειδούς, η πλειοψηφία των bodybuilders θα χωρίσει την έγχυση σε 2 μικρές ίσες εγχύσεις μεγέθους την εβδομάδα. Αυτός ο στόχος θα μειώσει το συνολικό όγκο εγχύσεων. Μπορείτε να αυξήσετε τη δόση σας σε περίπτωση που ανέχεστε 300-400mg χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τις υψηλές δόσεις, πρέπει να ξέρουμε ότι τα περισσότερα άτομα θα υποστηρίξουν 60mg την εβδομάδα χωρίς οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα. Είναι αρκετό να κολλήσει με 400mg. Είναι πιθανότερο να βιωθούν οι αρνητικές παρενέργειες σε περίπτωση που αυξάνετε τη δόση. Σε μερικές περιπτώσεις, τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να ξεπεράσουν τα θετικά αποτελέσματα σε βάρος, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να διαφέρει από ένα άτομο σε άλλο.

 

Δόσεις για την κοπή πριν από έναν διαγωνισμό
Το Nandrolonehormone μπορεί να προσδιοριστεί στους πολυάριθμους ανταγωνιστικούς bodybuilding κύκλους διαγωνισμού, ακόμα κι αν η πλειοψηφία των bodybuilders φορά `τ θεωρεί Nandrolone Decanoate ένα τέμνον στεροειδές. Οι άνθρωποι μπορούν να βρούν αυτό το στεροειδές για να είναι πραγματικά χρήσιμο, ακόμα κι αν δεν προσφέρουν τα ρυθμίζοντας αποτελέσματα Trenbolone, Anavar ή Winstrol. Οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν τα πολυάριθμα οφέλη με τη λήψη των δόσεων 200-300mg Nandrolone Decanoate σε εβδομαδιαία βάση. Ακόμα κι αν αυτό το στεροειδές έχει μια ισχυρή δυνατότητα στη συντήρηση του αδύνατου ιστού, υπάρχει ένα άλλο όφελος που είναι πολύ σημαντικότερο.

 

Κατά τη διάρκεια του απαιτητικού τέμνοντος κύκλου της bodybuilding περιοχής, το σώμα χρειάζεται πολλή ανακούφιση, η οποία μπορεί να παρασχεθεί από ένα τις χαμηλές δόσεις Nandrolone Decanoate. Σκληρό να κάνει δίαιτα που συνδυάζεται με τη σκληρή περίοδο άσκησης μπορεί πραγματικά να κουράσει το σώμα. Εκτός από την προσφορά μιας ισχυρής θεραπευτικής ανακούφισης, οι χαμηλές δόσεις Nandrolone Decanoate θα βελτιώσουν επίσης τη μυϊκή αντοχή σε όλες τις απαιτητικές περιόδους άσκησης.

 

Άλλες χρήσεις των κύκλων Nandrolone Decanoate
Τα πολυάριθμα άτομα φορούν την άποψη Nandrolone Decanoate `τ όπως επαρκές για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης εξαιτίας του γεγονότος ότι θεωρείται πρώτιστα ως στεροειδές συσσώρευσης. Πολλοί αθλητές προτιμούν αυτό το στεροειδές εξαιτίας του γεγονότος ότι το καταλαβαίνουν δυνατότητα `s. Δεν θα είναι οποιοδήποτε πρόβλημα σε περίπτωση που ο αθλητής δεν πρέπει να αυξηθεί. Δεν θα αυξηθείτε ποτέ σε περίπτωση που δεν καταναλώνετε την υψηλή ποσότητα θερμίδων και παίρνετε τις σημαντικές δόσεις Nandrolone Decanoate. Το άτομο θα πάρει τις δόσεις Deca Dorabolin για να λάβει απλά μια θεραπευτική ανακούφιση σε αυτήν την κατάσταση. Αυτό είναι ο κύριος σκοπός, ακόμα κι αν το στεροειδές βελτιώνει επίσης τη μυϊκή αντοχή. Θα είναι αρκετά να καταναλώσει 100-200mg Nandrolone Decanoate σε εβδομαδιαία βάση. Για να λάβετε τα αληθινά οφέλη, πρέπει να κολλήσετε με τη δόση 200mg. Δείτε τους καλύτερους σωρούς Deca Durabolin και τις δόσεις κύκλων εδώ.

 

Πόσο καιρό θα έπρεπε ο κύκλος σας να είναι;
Αφότου έχετε επιλέξει τη δόση σας για Nandrolone Decanoate, το επόμενο βήμα θα είναι να καθιερωθεί το ολόκληρο χρονικό πλαίσιο της χρήσης. Εξετάζοντας το σημαντικό εστέρα Decanoate που συνδέεται με το στεροειδές, μπορούμε να δηλώσουμε ότι Nandrolone Decanoate ενεργεί πραγματικά αργά. Επομένως, αυτό δεν συστήνεται για τη βραχυπρόθεσμη χρήση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το στεροειδές για ένα ελάχιστο 8 εβδομάδων προκειμένου να συγκεντρωθούν τα οφέλη, ανεξάρτητα από τις δόσεις που εσείς επίλεκτοι. Εντούτοις, τα περισσότερα άτομα θα διαρκέσουν συνήθως το στεροειδές για 10-12 εβδομάδες. Αυτό είναι το τέλειο χρονικό πλαίσιο, ακόμα κι αν μερικοί μπορούν να πάνε επάνω σε 16 εβδομάδες.

 

Σεξουαλικές παρενέργειες από τη χρήση Nandrolone
Η περίπτωση CycleIn δόσης Decanoate Nandrolone εσείς αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε σεξουαλικά σχετικές παρενέργειες, όπως η στυτική δυσλειτουργία ή το Los του λίμπιντο, εσείς διενεργεί συχνά τις ανάρμοστες προσαρμογές. Τα περισσότερα άτομα θα θεωρήσουν πιθανώς το γεγονός ότι η δόση τεστοστερόνης τους έχει μειωθεί κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Αυτά τα άτομα θα αυξήσουν συνήθως το επίπεδο τεστοστερόνης, αδιάφορο εάν οι δόσεις Nandrolone τους Decanoate είναι στη σειρά χαμηλών σημείων. Ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε μερικές περιπτώσεις, το πρόβλημα θα πάρει ο πιό χειρότερα σοι περισσότερες από τις καταστάσεις.

Μπορείτε να εξετάσετε το γεγονός ότι τα επίπεδα ορμονών σας είναι θιγμένα σε περίπτωση που έχετε τη βίωση μερικών προβλημάτων. Επιδεινώνετε απλά το πρόβλημα σε περίπτωση που προσθέτετε περισσότερη τεστοστερόνη. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις σεξουαλικά σχετικές παρενέργειες σε περίπτωση που φοράτε `τ κατορθώνετε να ελέγξετε τα επίπεδα οιστρογόνου σας. Τα επίπεδα οιστρογόνου σας δεν πρέπει να είναι ούτε πάρα πολύ υψηλά ούτε πάρα πολύ χαμηλά προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε σεξουαλικά σχετικά ζητήματα.

Εντούτοις, ποιος είναι ο τέλειος τρόπος να λυθεί αυτό το ζήτημα; Πρέπει ακριβώς να σιγουρευτείτε ότι έχετε την ικανοποιητική τεστοστερόνη στο σώμα σας. Το επόμενο βήμα θα είναι να διατηρηθεί ένα κανονικό επίπεδο οιστρογόνου στο σώμα σας. Θα αποφύγετε σίγουρα όλες τις παρενέργειες εάν κατορθώσετε να σεβαστείτε αυτές τις δύο πτυχές. Χτυπήστε εδώ για να βρείτε Deca Durabolin για την πώληση.

 

Κύκλος Nandrolone Decanoate, Dianabol και τεστοστερόνης
Σε περίπτωση που αντικαθιστάτε την τεστοστερόνη, το Nandrolone Decanoate και τον κύκλο Dbol με το sustanon, αυτός ο κύκλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια μιας δοκιμής.

Τεστοστερόνη Cypionate Deca Durabolin Dianabol Ostarine MK-2866 Aromasin N2Guard εβδομάδας
1 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
2 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
3 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
4 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
5 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
6 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
7 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
8 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
9 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
10 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
11 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
12 600mgs/week 400mgs/week - ΑΠΌ 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day

 

Η ημιζωή Nandrolone Decanoate σχεδόν έξι ημέρες, εντούτοις αυτό απαιτεί περίπου 21 ημέρες για να γίνει απελευθερωμένες από τον οργανισμό σας. Πραγματικά, διάφοροι αθλητικοί τύποι έχουν το θετικό για τους μήνες μεταβολίτη μετά από την τελική έγχυσή τους, επομένως να είστε πάντα προσεκτικός με τη δόση Nandrolone σας decanoate την εβδομάδα και δοθείτε τα μέρη του χρόνου προτού να εμφανιστεί μια πιθανή δοκιμή.

 

Καμία παρενέργεια Nandrolone στεροειδές Decanoate 360-70-3, φαρμακευτικά στεροειδή


Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Nandrolone Decanoate/Nandro Deca/DECA/Durabolin
Χημικό όνομα Decanoate Nandrolone: 4 estren-17beta-ol-3-ένα decanoate
Συνώνυμα Durabolin: 19 nortestosterone 17 decanoate nortestoterone 19 decanoate  
Μοριακός τύπος DECA: C28H44O3
Μοριακό βάρος Decanoate Nandrolone: 428.65
Durabolin CAS αριθ.: 360-70-3
EINECS DECA: 206-639-3 
Δοκιμή DECA: 99% λεπτό.
Εμφάνιση Decanoate Nandrolone: λευκό ή λευκό στρειδιών για να χλωμιάσει - κίτρινη κρυστάλλινη σκόνη 
Χρήση Durabolin: φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Είναι μια αρσενική ορμόνη, αναβολικά φάρμακα ορμονών.
Πρότυπα Durabolin: USP28 BP2003

 

Αποθήκευση: Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση
Συσκευασία: Διακριτικοί τρόποι συσκευασίας για την επιλογή σας.           
Παράδοση: Παραδώστε έξω μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή.
Πληρωμή: Δυτική ένωση, T/T, γραμμάριο χρημάτων.

 

Καυτός πωλητής:

ορμόνες. Dianabol, μίγμα τεστοστερόνης, Sustanon 250, οξικό άλας Trenbolone, στήριγμα δοκιμής, Nandrolone Decanoate, DECA, Deca-Durabolin, ισορροπιες EQ, οξικό άλας Methenolone, Primobolan, Stanozolol, Winstrol, winny, Oxandrolone, Anavar, Finaplix, τεστοστερόνη Enanthate, Methandienone, παχύς καυστήρας, Masteron, Sildenafil (βιάγκρα), Tadalafil, Orlistat. 

 

Περιγραφή:

Deca Durabolin, επίσης γνωστό ως Nandrolone Decanoate, είναι ίσως το δεύτερο καλύτερο γνωστό εκχύσιμο αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές μετά από την τεστοστερόνη. Χρησιμοποιημένος για τη συσσώρευση. Το Nandrolone είναι η ορμόνη βάσεων, αλλά είναι καλύτερο - γνωστός με το εμπορικό φίρμα Deca Durabolin, το οποίο περιέχει Nandrolone Decanoate. Αυτή η δημοφιλής προετοιμασία παίρνει την ορμόνη nandrolone και προσθέτει μια αλυσίδα εστέρα decanoate. Αυτή η αλυσίδα εστέρα είναι συνημμένη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και εξυπηρετεί τους διπλούς σκοπούς. Ο κύριος σκοπός είναι να γίνει η διαλυτή ουσία πετρελαίου ορμονών, έτσι μπορεί να τεθεί amp ή multi-dose ένα φιαλίδιο. Ο δεύτερος σκοπός αυτής της αλυσίδας εστέρα είναι slow-release το στεροειδές με την κράτηση Deca από την αλληλεπίδραση με τους δέκτες ανδρόγυνων έως ότου διασπιέται μακριά η αλυσίδα εστέρα από τα ένζυμα στο σώμα σας. Δεδομένου ότι το nandrolone decanoate δεν μπορεί να συνδεθεί με έναν δέκτη ανδρόγυνων έως ότου έχουν διασπάσει τα ένζυμα στο σώμα σας από τον εστέρα decanoate, προκαλεί το στεροειδές slow-release στο σύστημά σας κατά τη διάρκεια πολλών ημερών. Για την ιατρική χρήση, η κύρια λειτουργία του εστέρα είναι να επιτραπεί η ορμόνη για να εγχθεί μόνο μιά φορά κάθε 3 εβδομάδες. Εντούτοις, τα bodybuilders μπορούν να εγχύσουν την εβδομαδιαία έκδοση durabolin Deca ή τόσο συχνά όσο κάθε τρεις ημέρες.

 

Εφαρμογές:

Το Nandrolone decanoate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης, για την καταπραϋντική αγωγή των επιλεγμένων περιπτώσεων του μαστικού καρκινώματος στις γυναίκες και ως προσθήκη στη συγκεκριμένη θεραπεία και τα διαιτητικά μέτρα στους παθολογικούς όρους που χαρακτηρίζονται από ένα αρνητικό άζωτο ισορροπήστε.

 

Το Nandrolone decanoate είναι ένα εκχύσιμο είδος του αναβολικού στεροειδούς nandrolone. Ο εστέρας decanoate παρέχει μια αργή απελευθέρωση του nandrolone από την περιοχή της έγχυσης, συνέχεια μέχρι και 3 εβδομάδες. Το Nandrolone 200 έγχυση USP παρέχει το nandrolone decanoate. Στις ανθρώπινες δοκιμές το nandrolone έχει αποδειχθεί για να επηρεάσει θετικά το μεταβολισμό ασβεστίου και για να αυξήσει τη μάζα κόκκαλων στην οστεοπόρωση. Esterification της ομάδας βήτα-υδροξυλίου 17 αυξάνει τη διάρκεια της δράσης του nandrolone. Οι εστέρες Nandrolone στο πετρέλαιο που εγχέεται ενδομυϊκά απορροφώνται αργά από τη φάση λιπιδίων, κατά συνέπεια Nandrolone 200 μπορεί να χορηγηθεί σε διαστήματα 3-4 εβδομάδων. Το Nandrolone 200 περιέχει το nandrolone decanoate σε μια 10ml λύση για την έγχυση (nandrolone 200mg decanoate/μιλ.). Το Nandrolone 200 είναι μια κιτρινωπή ελαιούχος λύση για την ενδομυϊκή έγχυση.

 

Deca για 5 γραμμάρια 25 μιλ. @ 200mg/ml
σκόνη 5 γραμμαρίων
16.25ml πετρέλαιο σουσαμιού
1.25ml BA 5%
3.75ml BB 15%

 

Προδιαγραφή:

Καυτό ημιτελές στεροειδές υγρό πώλησης

Συγκέντρωση

Τεστοστερόνη Enanthate (Primoteston)

250mg/ml/300mg/ml 

Propionate τεστοστερόνης

100mg/ml

Τεστοστερόνη Cypionate

250mg/ml/300mg/ml

Τεστοστερόνη Sustanon 250

200mg/ml/250mg/ml

Τεστοστερόνη Supertest 450 

450mg/ml

Nandrolone Decanoate (DECA) 

200/250/300mg/ml

Οξικό άλας Trenbolone 

100mg/ml

Trenbolone Enanthate (παραβολή)

200mg/ml 

Propionate Drostanolone (Masteron)

100mg/ml

Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)

200mg/ml/300mg/ml

Οξικό άλας Methenolone (Primobolone)

100mg/ml

Methandienone (Dianabol) 

50mg/ml

Stanozolol (Winstrol)

50mg/ml

Anomass

400mg/ml

Ripex

225mg/ml

Tritren

180mg/ml

                                   Επαφή: το marvelpharma@yahoo.com


 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: 

1. Η επιχείρησή μας είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται στις ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες και τα εκχύσιμα στεροειδή στη ηπειρωτική Κίνα. Όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.


2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες.


3. Τα προϊόντα μας είναι υψηλού - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Τα ελεύθερα δείγματα είναι διαθέσιμα.


4. Καλά διακριτική συσκευασία. Γρήγορα και ασφαλής παράδοση από DHL, TNT, τη Fedex, HKEMS, το UPS, κ.λπ.


5. Εύκαμπτοι και Untraceable όροι πληρωμής.


6. Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24/7 σε απευθείας σύνδεση έγκαιρη και χρήσιμη υπηρεσία μεταπώλησης.

 


 
Πλεονέκτημα ΘΑΥΜΑΤΟΣ PHARMA:
PHARMARVEL είναι οι καλύτερες στεροειδείς πηγές από το νότο της Κίνας, έχουμε το εργοστάσιο της κκπ στην Κίνα, έτσι η ποιότητα μπορεί να ελεγχθεί sterictly στην Α.Ε. Pharma θαύματος που η στεροειδής πηγή είναι πάντα η σημαντικότερη και συχνά η ερώτηση που ρωτιέται. Τώρα η καλύτερη πηγή σκονών της Κίνας στεροειδής έχει εμφανιστεί στην ύπαρξη. Εάν θέλετε να αγοράσετε αγοράστε τα νομικά στεροειδή, PHARMARVEL είναι η καλύτερη επιλογή πηγής για σας. Μη εύκολός του για τα bodybuilders να βρούν legit που η στεροειδής πηγή από Διαδίκτυο, μέρη τους ήταν, ακόμη και αγοράζουν από τα αποκαλούμενα νομικά στεροειδή UK, νομικά στεροειδή ΗΠΑ, νομικά στεροειδή Αυστραλία, νομικά στεροειδή Καναδάς, νομικά στεροειδή Γαλλία, έχουν ακόμα τη μεγάλη πιθανότητα όντας.
 
Θαυμάζω ότι Pharma μπορεί πάντα να κάνει:
1. Πάντα παρέχετε τις στεροειδείς σκόνες υψηλής αγνότητας και τοπ ποιότητας στους πελάτες μας.
2. Τα προϊόντα συσκευασίας με τους μοναδικούς τρόπους να σιγουρευτεί το υψηλό τελωνείο περνούν το ποσοστό επιτυχίας.
3. Παρέχετε τους εύκαμπτους και untraceable όρους πληρωμής.
4. Η γρήγορη αποστολή θα είναι τακτοποιημένη αιτία που έχουμε πάντα ικανοποιητικό στο απόθεμα.
5. Η καλή υπηρεσία μεταπώλησης είναι διαθέσιμη αφότου λάβατε τα προϊόντα.
 
Ακατέργαστη στεροειδής σκόνη ΤΟΠ ποιότητας για την πώληση:

Mesterolone
 Mestanolone
Mesterone/MethylTestosterone
Κιτρικό άλας Clomifene
Tamoxifen
Κιτρικό άλας Tamoxifen
Metandienone
Οξικό άλας Methenolone
Methenolone Enanthate
Finasteride
 Dutasteride
Trenbolone
Οξικό άλας Trenbolone
Trenbolone Enanthate
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone 
Metribolone
Tibolone

 

 


Πρόσωπο επαφών:   Κα Michelle
Ταυτότητα Skype:               Ζήστε: marvelpharma
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:     Το MarvelPharma@yahoo.com
Ιστοχώρος:                RawSteroid-Powders.com

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)