English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΝομικά προφορικά στεροειδή

Μυς που χτίζει τα αναβολικά συμπληρώματα στεροειδών οξικού άλατος Methenolone, νομικά προφορικά στεροειδή Primobolan

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

Μυς που χτίζει τα αναβολικά συμπληρώματα στεροειδών οξικού άλατος Methenolone, νομικά προφορικά στεροειδή Primobolan

καλής ποιότητας Μυς που χτίζει τα αναβολικά συμπληρώματα στεροειδών οξικού άλατος Methenolone, νομικά προφορικά στεροειδή Primobolan πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Μυς που χτίζει τα αναβολικά συμπληρώματα στεροειδών οξικού άλατος Methenolone, νομικά προφορικά στεροειδή Primobolan

Zhongshan Yuanyang Bio-pharmaceutical Technology Co., Ltd.

Active Member

Κίνα

Business type: Manufacturer

No.88, Road Xinwen, Zhongshan City, Guangdong Province, China

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Yuanyang
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 434-05-9
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Μυς που χτίζει τα αναβολικά συμπληρώματα στεροειδών οξικού άλατος Methenolone, νομικά προφορικά στεροειδή Primobolan


 
Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Όνομα προϊόντων: Οξικό άλας Methenolone 

Αλλιώς: nibal premobolan primobolan primobolone primonabol

Χημικό όνομα: 1 (5a) - androsten-1beta-μεθυλικός-17beta-ol-3-ένα οξικό άλας  
CAS αριθ.: 434-05-9
EINECS:  207-097-0
Δοκιμή: 99%min
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη κρυστάλλου
Μοριακός τύπος: C22H32O3
 
Μοριακό βάρος: 344.49
Χρήση: ένα στεροειδές για να βοηθήσει να καψει το λίπος και να διατηρήσει τον ιστό μυών. 
Λέξεις κλειδιά: Οξικό άλας Methenolone, primobolan, κέρδος μυών

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Το οξικό άλας Methenolone, είναι ένα άριστο προφορικό στεροειδές φάρμακο. Αντίθετα από τα περισσότερα άλλα προφορικά στεροειδή, Primobolan δεν είναι 17 που αλκυλοποιούνται και δεν έχει τα προβλήματα τοξικότητας συκωτιού. Το Methenolone είναι ίσως μόνο μισό ισχυρό από τη στοματική οδό όπως δί εγχύσεως, έτσι οι δόσεις πρέπει να είναι υψηλές, τουλάχιστον 100 και κατά προτίμηση 200-300 mg ανά ημέρα, αλλά εάν αυτή μπορούν να διατεθούν αυτό είναι ένα άριστο φάρμακο. Είναι ασυνήθιστο μεταξύ των προφορικών στεροειδών ως κατηγορία Ι, που δεσμεύει καλά στο δέκτη ανδρόγυνων.

Το Methenolone ανεξάρτητα από τον εστέρα είναι ένα πολύ ήπιο αναβολικό στεροειδές. Η αρρενογόνος δραστηριότητα αυτής της ένωσης είναι αρκετά χαμηλή, όπως είναι οι αναβολικές ιδιότητές της

Metenolone enanthate (είναι ένα βασισμένο στο (DHT) αναβολικό στεροειδές dihydrotestosterone. Είναι ένα παράγωγο εστέρα του methenolone που πωλείται συνήθως με τα εμπορικά σήματα Primobolan (μορφή ταμπλετών) ή την αποθήκη Primobolan (εκχύσιμη)

Το Φεβρουάριο του 2009, ο αθλητισμός που διευκρινίστηκε ανέφερε ότι ο Alex Rodriguez εξέτασε το θετικό για τα δύο αναβολικά στεροειδή, τεστοστερόνη και metenolone enanthate, παίζοντας για τους Texas Rangers το 2003. Υποστηρίζει ότι τους έχει αγοράσει πέρα από το μετρητή, στη Δομινικανή Δημοκρατία. Εντούτοις, «το boli,» όπως αναφέρθηκε σε το, είναι μια παράνομη ουσία στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το Primobolan είναι ένα από εκείνα τα αναβολικά στεροειδή που έχει μια λατρεία που όχι αντίθετα από την παλαιά αρχική έκδοση Masteron.


 
Εφαρμογές:

 

Το Primbolan είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο αναβολικό στεροειδές έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα των αποτελεσματικών steroidal κύκλων. Λόγω του που είναι ένα αρκετά αδύνατο ανδρόγυνο, με ένα άριστο σχεδιάγραμμα ασφάλειας, Primobolan χρησιμοποιείται καλύτερα ως τμήμα ενός τέμνοντος κύκλου. Το Primobolan μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο, ως τμήμα ενός συσσωρεύοντας ή κόβοντας κύκλου, που χρησιμοποιείται από τους αθλητές για να ενισχύσει την απόδοση και από τα πεπειραμένα bodybuilders που θέλουν ένα στεροειδές για να βοηθήσουν να καψουν το λίπος και να διατηρήσουν τον ιστό μυών. 

Η δόση για τα άτομα είναι κάπου στη σειρά 75-150mg καθημερινά. Κατά τη διάρκεια μιας κάνοντας δίαιτα ή κόβοντας φάσης, πιθανά η αρχική αίτησή της, ένα μη-αρωματίζοντας ανδρόγυνο όπως Halotestin ή το trenbolone μπορούν να προστεθούν παραδείγματος χάριν. Τέτοιοι συνδυασμοί θα ενίσχυαν τη διάπλαση χωρίς διατήρηση νερού, και η βοήθεια φέρνει έξω ένα σκληρότερο και καθορισμένο βλέμμα muscularity.

Αυτή η ένωση επίσης περιστασιακά χρησιμοποιείται με τα πιό ισχυρά ανδρόγυνα κατά τη διάρκεια των φάσεων συσσώρευσης κατάρτισης. Η προσθήκη της τεστοστερόνης, Dianabol ή Anadrol θα αποδεικνυόταν αποτελεσματική για παράδειγμα


Προδιαγραφές:

 

Δοκιμή

Πρότυπα

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Σημείο τήξης

139℃~ 145℃

139.5℃~ 142.5℃

Απώλεια στην ξήρανση

≤0.50%

0.32%

Συγκεκριμένη περιστροφή

+55°~ +58°

+57.2°

Δοκιμή

97~102%

98.55%

Συμπέρασμα

Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα επιχειρηματικά πρότυπα.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

 Είμαστε γνήσιος και legit προμηθευτής του ακατέργαστου στεροειδούς, και της έρευνας του ειλικρινούς αγοραστή για να καθιερώσουμε όρους τους μακροχρόνιους επιχειρήσεων. Υψηλός - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση, η ασφαλής ναυτιλία και η διακριτική υπηρεσία μεταπώλησης κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)