English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑκατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης

Ακατέργαστη δοκιμή Undecanoate σκονών τεστοστερόνης Undecanoate τεστοστερόνης

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

Ακατέργαστη δοκιμή Undecanoate σκονών τεστοστερόνης Undecanoate τεστοστερόνης

καλής ποιότητας Ακατέργαστη δοκιμή Undecanoate σκονών τεστοστερόνης Undecanoate τεστοστερόνης πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Ακατέργαστη δοκιμή Undecanoate σκονών τεστοστερόνης Undecanoate τεστοστερόνης

Hugeraw Health Technology Co.,Ltd

Site Member

jangsu

Business type: Manufacturer,Exporter

Telephone : 86-523-51904615

Area A ,No. 1 pharmaceutical high tech Industrial Park,Yao Cheng Avenue,Taizhou ,Jiangsu

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: jangsu
Μάρκα: hugerawsales06@hotmai.com
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: skype: ζήστε: hugerawsales06

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1G
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, γραμμάριο χρημάτων, paypal, μεταφορά τραπεζών
Δυνατότητα προσφοράς: 500 KG/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

 Ακατέργαστη δοκιμή Undecanoate σκονών τεστοστερόνης Undecanoate τεστοστερόνης

Γρήγορη λεπτομέρεια:
1. CAS αριθ.: 5949-44-0
2. Μοριακός τύπος: C30H48O3
3. Δοκιμή: 97.0%~103.0%
4. Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη.
5. Χρήση: μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία της είναι να προαγάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μάζας και της δύναμης μυών, την αυξανόμενη πυκνότητα και τη δύναμη κόκκαλων, και την υποκίνηση της γραμμικής ωρίμανσης αύξησης και κόκκαλων.


Περιγραφή:
Το Andriol είναι ένα μοναδικό προφορικό προϊόν τεστοστερόνης, που αναπτύσσεται από το διεθνές φάρμακο σταθερό Organon. Ένα από τα πιό πρόσφατα αναπτυγμένα αναβολικά στεροειδή, Andriol διατέθηκε αρχικά στις αρχές στις αρχές του 1980 ′ s.
Αυτή η ένωση περιέχει 40 mg της τεστοστερόνης undecanoate, που βασίζονται στο πετρέλαιο (ελαϊκό οξύ) και που σφραγίζονται μέσα σε μια κάψα. Αφαιρώντας το βάρος εστέρα, αυτό εξισώνει σε μια δόση περίπου 25mg της ακατέργαστης τεστοστερόνης ανά ΚΑΠ. Το σχέδιο αυτού του στεροειδούς είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό των περισσότερων προφορικών στεροειδών. Τα φάρμακα διεξαχθε'ντα προφορικά γενικά εισάγουν το ρεύμα αίματος μέσω του συκωτιού.
Όταν σε μια στεροειδή ένωση δίνεται αυτός ο τρόπος χωρίς κάποια μορφή δομικής προστασίας, θα αναλύσει γρήγορα κατά τη διάρκεια του «πρώτου περάσματος». Αυτή η διαδικασία αφήνει πολύ λίγο στεροειδή άθικτο, απενεργοποιώντας βασικά το φάρμακο. Η προσθήκη μιας μεθυλικής ομάδας (γ-17 AA) στη δομή είναι ένας τρόπος να προστατευθεί από αυτήν την διαδικασία, εντούτοις η πίεση τοποθετείται επίσης στο συκώτι κατά συνέπεια. Σε μερικές περιπτώσεις αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ζημία στους ιστούς συκωτιού, έτσι οι σχεδιαστές αυτού του στεροειδούς επιδίωξαν έναν άλλο τρόπο να προστατεύσουν το μόριο τεστοστερόνης.
Με Andriol, αυτό ολοκληρώθηκε με την παραγωγή μιας μορφής τεστοστερόνης που θα απορροφώταν μέσω του λεμφατικόυ συστήματος. Αυτό οφείλεται στην πλούσια σε λίπη διαλυτότητά του που επέρχονται από τον εστέρα, και την αναστολή του στο πετρέλαιο.
Η κατοχή της ένωσης απορρόφησε αυτόν τον τρόπο ήταν πιθανά πολύ συμφέρουσα, δεδομένου ότι επιτρέπει στο στεροειδές για να παρακάμψει καταστρεπτικό τον πρώτου σταδίου μέσω του συκωτιού. Αυτό πρέπει να επιτρέψει στην ένωση για να εισαγάγει το ρεύμα αίματος άθικτο, χωρίς την ανάγκη για μια σκληρή χημική αλλαγή. Ο εστέρας διακόπτει μόλις είναι στην κυκλοφορία φυσικά, που παράγει τις ελεύθερες ενεργές φαρμακοκινητικές της προφορικής τεστοστερόνης. Στο σχέδιο αυτό το στεροειδές εμφανίζεται να είναι undecanoate ότι της ασφαλούς και προφορικά ενεργού μορφής ενός εντελώς συκωτιού τεστοστερόνης.
Σε χαρτί αυτό το φάρμακο φαίνεται όπως ένα μεγάλο προφορικό προϊόν τεστοστερόνης. Καθαρός, ασφαλής και κόσμοι εκτός από άλλα προφορικά παράγωγα τεστοστερόνης όπως το ακατέργαστο methyltestosterone. Αλλά όπως ακούμε πάντα στη ζωή, εάν κοιτάζει σε καλό για να είναι αληθινό, είναι πιθανώς. Υπάρχουν σίγουρα μερικά ζητήματα με Andriol. Το πρώτο πρόβλημα είναι εκείνη η βιολογική διαθεσιμότητα, αν και σαφώς οι κόσμοι εκτός από την προσπάθεια να ληφθεί η ευθεία τεστοστερόνη προφορικά, δεν είναι πιθανώς σημαντικοί δίπλα αλκυλοποιημένα στα c17alpha orals.
Κάποιος επίσης να πληρώσει τον τόκο στη «γλυκύτητα» αυτής της ένωσης όπως περιγράφεται από άλλα bodybuilding υλικά. Το Andriol μιλιέται συχνά για ως κάποιος τύπος μαγικού προϊόντος, το οποίο στο φθόνο που είναι μια μορφή κανονικής τεστοστερόνης επιτρέπει κάπως μόνο την ελάχιστη μετατροπή οιστρογόνου.


Εφαρμογές:
Οι αθλητές χαρακτηριστικά διαπιστώνουν ότι στις δόσεις λιγότερο από 240mg ανά ημέρα (6 κάψες) τα αποτελέσματα γενικά δεν βλέπουν καθόλου. 240mg του εστέρα τεστοστερόνης καθημερινά, του αρχικού αρσενικού ανδρόγυνου, και μόνο μιας πενιχρής επίδρασης. Όταν οι δόσεις πηγαίνουν υψηλότερες, ίσως 8-10 κάψες (320-400mg), νέα αύξηση μυών είναι μικρές για να συγκρατήσουν στην καλύτερη περίπτωση, αλλά κανένα απίστευτο ογκώδες κέρδος δεν αναφέρεται πάντα.

Η λογική οδηγεί μια για να θεωρήσει ότι μόνο μια λίγη τεστοστερόνη κάνει τον τρόπο της στην κυκλοφορία. Η τεστοστερόνη είναι μια ισχυρή ορμόνη ο της οποίας εστέρας ή μορφή διοίκησης. Εάν δραστηριοποιήθηκε στο ρεύμα αίματος, τα αποτελέσματα θα έπρεπε να προφερθούν. Όταν το ένα εγχέει έναν βασισμένο στο πετρέλαιο εστέρα τεστοστερόνης όπως το cypionate, μια δόση 400mg την εβδομάδα είναι περισσότερο από επαρκής για να δει τα αποτελέσματα. 400mg Andriol ανά ημέρα πρέπει σε ένα απίστευτο ποσό της Μασαχουσέτης.
Πού όλα πηγαίνει; Τα μεμονωμένα προβλήματα με την απορρόφηση μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στα πράγματα εδώ. Σαφώς υπάρχουν λίγα που λέγονται εκτός από το ότι αυτό το φάρμακο είναι απρόβλεπτο στη δυνατότητά του που απορροφάται και που χρησιμοποιείται από το σώμα. Ενώ μια ημέρα τη μεγάλη απορρόφηση, ίσως η επόμενη ημέρα παίρνετε πολύ ελάχιστα.
Οι μελέτες με τους άνδρες δεν ήταν όχι καλύτερες απ'ό, τι με τις γυναίκες, όπου πάλι αυτό το φάρμακο αποδείχθηκε για να απορροφηθεί απρόβλεπτα και να χρησιμοποιηθεί με τα επίπεδα αίματος που κυμαίνονται από 11.5 έως 60.1 nmol/L με 80mg δύο φορές καθημερινά.

Η Co. τεχνολογίας υγείας Hugeraw, ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματικό ακατέργαστο εργοστάσιο σκονών στην Κίνα για πάνω από 10 έτη, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα supplying.2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
Συσκευασία & παράδοση
1) Οι περισσότερες από τις σκόνες είναι στο απόθεμα, τα φορολογήσιμα δείγματα είναι διαθέσιμα,
Το δέμα μπορεί besent έξω σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
Υψηλός - ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορα και παράδοση ασφάλειας. Αποστολή από DHL, TNT, τη FEDEX, HKEMS, το UPS, κ.λπ.

2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.

3) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα
   και ασφαλής, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.
   πέρασμα 100% στο UK, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλία πέρασμα 98% στη Γερμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.
 
 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το hugerawsales06@hotmail.com
 Skype: ζήστε: hugerawsales06

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)