English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

Φαρμακευτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 5949-44-0 συμπληρώματα Undecanoate Bodybuilding τεστοστερόνης

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Φαρμακευτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 5949-44-0 συμπληρώματα Undecanoate Bodybuilding τεστοστερόνης

καλής ποιότητας Φαρμακευτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 5949-44-0 συμπληρώματα Undecanoate Bodybuilding τεστοστερόνης πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Φαρμακευτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 5949-44-0 συμπληρώματα Undecanoate Bodybuilding τεστοστερόνης

Zhuhai LvXin Pharmaceutical Co.,Ltd

Verified Supplier

Zhuhai

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Trading Company, Seller

Telephone : 86-756-8800226

Room804, Yuehai International Apartment,Guofang Road Gongbei Zhuhai City,Guangdong,China (Mainland)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuhai
Μάρκα: LvXin
Πιστοποίηση: GMP

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bag
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Αφθονία στο κατάστημα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 5949-44-0 Μοριακός τύπος: C30H48O3
Καθαρότητας: >99% Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Ακατέργαστη στεροειδής τεστοστερόνη Undecanoate σκονών CAS 5949-44-0 των Η.Ε δοκιμής υψηλής αγνότητας για τα συμπληρώματα Bodybuilding 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

Όνομα: Τεστοστερόνη Undecanoate

1. CAS αριθ.: 5949-44-0
2. Μοριακός τύπος: C30H48O3
3. Δοκιμή: 97.0%~103.0%
4. Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη.
5. Χρήση: μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία της είναι να προαγάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μάζας και της δύναμης μυών, την αυξανόμενη πυκνότητα και τη δύναμη κόκκαλων, και την υποκίνηση της γραμμικής ωρίμανσης αύξησης και κόκκαλων.
 
 
Περιγραφή:

Το Andriol είναι ένα μοναδικό προφορικό προϊόν τεστοστερόνης, που αναπτύσσεται από το διεθνές φάρμακο σταθερό Organon. Ένα από τα πιό πρόσφατα αναπτυγμένα αναβολικά στεροειδή, Andriol διατέθηκε αρχικά στις αρχές στις αρχές του 1980 ′ s.


Αυτή η ένωση περιέχει 40 mg της τεστοστερόνης undecanoate, που βασίζονται στο πετρέλαιο (ελαϊκό οξύ) και που σφραγίζονται μέσα σε μια κάψα. Αφαιρώντας το βάρος εστέρα, αυτό εξισώνει σε μια δόση περίπου 25mg της ακατέργαστης τεστοστερόνης ανά ΚΑΠ. Το σχέδιο αυτού του στεροειδούς είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό των περισσότερων προφορικών στεροειδών. Τα φάρμακα διεξαχθε'ντα προφορικά γενικά εισάγουν το ρεύμα αίματος μέσω του συκωτιού.


Όταν σε μια στεροειδή ένωση δίνεται αυτός ο τρόπος χωρίς κάποια μορφή δομικής προστασίας, θα αναλύσει γρήγορα κατά τη διάρκεια του «πρώτου περάσματος». Αυτή η διαδικασία αφήνει πολύ λίγο στεροειδή άθικτο, απενεργοποιώντας βασικά το φάρμακο. Η προσθήκη μιας μεθυλικής ομάδας (γ-17 AA) στη δομή είναι ένας τρόπος να προστατευθεί από αυτήν την διαδικασία, εντούτοις η πίεση τοποθετείται επίσης στο συκώτι κατά συνέπεια. Σε μερικές περιπτώσεις αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ζημία στους ιστούς συκωτιού, έτσι οι σχεδιαστές αυτού του στεροειδούς επιδίωξαν έναν άλλο τρόπο να προστατεύσουν το μόριο τεστοστερόνης.
Με Andriol, αυτό ολοκληρώθηκε με την παραγωγή μιας μορφής τεστοστερόνης που θα απορροφώταν μέσω του λεμφατικόυ συστήματος. Αυτό οφείλεται στην πλούσια σε λίπη διαλυτότητά του που επέρχονται από τον εστέρα, και την αναστολή του στο πετρέλαιο.


Η κατοχή της ένωσης απορρόφησε αυτόν τον τρόπο ήταν πιθανά πολύ συμφέρουσα, δεδομένου ότι επιτρέπει στο στεροειδές για να παρακάμψει καταστρεπτικό τον πρώτου σταδίου μέσω του συκωτιού. Αυτό πρέπει να επιτρέψει στην ένωση για να εισαγάγει το ρεύμα αίματος άθικτο, χωρίς την ανάγκη για μια σκληρή χημική αλλαγή. Ο εστέρας διακόπτει μόλις είναι στην κυκλοφορία φυσικά, που παράγει τις ελεύθερες ενεργές φαρμακοκινητικές της προφορικής τεστοστερόνης. Στο σχέδιο αυτό το στεροειδές εμφανίζεται να είναι undecanoate ότι της ασφαλούς και προφορικά ενεργού μορφής ενός εντελώς συκωτιού τεστοστερόνης.


Σε χαρτί αυτό το φάρμακο φαίνεται όπως ένα μεγάλο προφορικό προϊόν τεστοστερόνης. Καθαρός, ασφαλής και κόσμοι εκτός από άλλα προφορικά παράγωγα τεστοστερόνης όπως το ακατέργαστο methyltestosterone. Αλλά όπως ακούμε πάντα στη ζωή, εάν κοιτάζει σε καλό για να είναι αληθινό, είναι πιθανώς. Υπάρχουν σίγουρα μερικά ζητήματα με Andriol. Το πρώτο πρόβλημα είναι εκείνη η βιολογική διαθεσιμότητα, αν και σαφώς οι κόσμοι εκτός από την προσπάθεια να ληφθεί η ευθεία τεστοστερόνη προφορικά, δεν είναι πιθανώς σημαντικοί δίπλα αλκυλοποιημένα στα c17alpha orals.


Κάποιος επίσης να πληρώσει τον τόκο στη «γλυκύτητα» αυτής της ένωσης όπως περιγράφεται από άλλα bodybuilding υλικά. Το Andriol μιλιέται συχνά για ως κάποιος τύπος μαγικού προϊόντος, το οποίο στο φθόνο που είναι μια μορφή κανονικής τεστοστερόνης επιτρέπει κάπως μόνο την ελάχιστη μετατροπή οιστρογόνου.
 
 
Εφαρμογές:

Οι αθλητές χαρακτηριστικά διαπιστώνουν ότι στις δόσεις λιγότερο από 240mg ανά ημέρα (6 κάψες) τα αποτελέσματα γενικά δεν βλέπουν καθόλου. 240mg του εστέρα τεστοστερόνης καθημερινά, του αρχικού αρσενικού ανδρόγυνου, και μόνο μιας πενιχρής επίδρασης. Όταν οι δόσεις πηγαίνουν υψηλότερες, ίσως 8-10 κάψες (320-400mg), νέα αύξηση μυών είναι μικρές για να συγκρατήσουν στην καλύτερη περίπτωση, αλλά κανένα απίστευτο ογκώδες κέρδος δεν αναφέρεται πάντα.
 
Η λογική οδηγεί μια για να θεωρήσει ότι μόνο μια λίγη τεστοστερόνη κάνει τον τρόπο της στην κυκλοφορία. Η τεστοστερόνη είναι μια ισχυρή ορμόνη ο της οποίας εστέρας ή μορφή διοίκησης. Εάν δραστηριοποιήθηκε στο ρεύμα αίματος, τα αποτελέσματα θα έπρεπε να προφερθούν. Όταν το ένα εγχέει έναν βασισμένο στο πετρέλαιο εστέρα τεστοστερόνης όπως το cypionate, μια δόση 400mg την εβδομάδα είναι περισσότερο από επαρκής για να δει τα αποτελέσματα. 400mg Andriol ανά ημέρα πρέπει σε ένα απίστευτο ποσό της Μασαχουσέτης.


Πού όλα πηγαίνει; Τα μεμονωμένα προβλήματα με την απορρόφηση μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στα πράγματα εδώ. Σαφώς υπάρχουν λίγα που λέγονται εκτός από το ότι αυτό το φάρμακο είναι απρόβλεπτο στη δυνατότητά του που απορροφάται και που χρησιμοποιείται από το σώμα. Ενώ μια ημέρα τη μεγάλη απορρόφηση, ίσως η επόμενη ημέρα παίρνετε πολύ ελάχιστα.


Οι μελέτες με τους άνδρες δεν ήταν όχι καλύτερες απ'ό, τι με τις γυναίκες, όπου πάλι αυτό το φάρμακο αποδείχθηκε για να απορροφηθεί απρόβλεπτα και να χρησιμοποιηθεί με τα επίπεδα αίματος που κυμαίνονται από 11.5 έως 60.1 nmol/L με 80mg δύο φορές καθημερινά.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Όνομα προϊόντων

Τεστοστερόνη Undecanoate

Άλλο όνομα

Andriol

Αριθμός καταλόγων CAS

 

EINECS

5949-44-0

Μοριακός τύπος

C30H48O3

Μοριακό βάρος

456.70

Μοριακή δομή

Φαρμακευτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 5949-44-0 συμπληρώματα Undecanoate Bodybuilding τεστοστερόνης

Δοκιμή

97.0%~103.0%

Εμφάνιση

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Συσκευασία

τσάντα φύλλων αλουμινίου 1kg/aluminium ή όπως απαιτείται

Χρήση

μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής

10g

Ναυτιλία

Από το σαφή αγγελιαφόρο

Κύριος χρόνος ναυτιλίας

Μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την πληρωμή

Επιλογές πληρωμής

Δυτική Ένωση, MoneyGram, T/T

Τιμή

Συζητημένος

 

 

ADWANTAGE ΜΑΣ: 
1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή: 
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Και το Purity≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων. 
2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας. 
3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά. 
3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. 
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους. 
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας. 
3) Υψηλός - η ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως υπηρεσία κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες. 


Μαζικές στεροειδείς σκόνες θετικό αναβολικό στεροειδές CAS 58-20-8 βάσεων τεστοστερόνης

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)