English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈνζυμα

Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

καλής ποιότητας Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

Qingdao Allforlong Bio-Tech Co., Ltd. 

Verified Supplier

Qingdao Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Agent, Importer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-532-85171967

No.389,7Th,Haibin Road,Jiaonan,Qingdao,China

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Qingdao Κίνα
Μάρκα: Allforlong
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001
Αριθμό μοντέλου: Βαθμός τροφίμων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1ton
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10.0kg, 20kg/bag ή συσκευασμένος με το τύμπανο ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000tons
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μοριακός τύπος: C12H22O11•2H2O Αγγλικό όνομα:: Δ (+) - Trehalose αφυδατώνει
CAS Όχι.: 6138-23-4 Εμφάνιση: άσπρο κρύσταλλο σκονών

Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

1. Γρήγορη λεπτομέρεια:

◆Trehalose είναι φυσικά εμφανισμένο disaccharide και ανακαλύφθηκε αρχικά σε ένα βακτηρίδιο που αυξάνεται στη σίκαλη από Wigglers το 1932. Η έρευνα ακολουθούμενη έδειξε ότι trehalose υπάρχει ευρέως σε φυσικό, συνήθως στις εγκαταστάσεις και τα μικρόβια. Είναι μια non-reducing ζάχαρη που αποτελείται από τα μόρια γλυκόζης ρυμούλκησης που συνδέονται κοντά, τον α-1,1-glycosidic δεσμό και είναι μια από τη σταθερότερη ζάχαρη στον κόσμο. 
  Κατά τη διάρκεια της έρευνας της αφυδάτωσης των εγκαταστάσεων τα κύτταρα, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι trehalose μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν τη μεμβράνη κυττάρων, την πρωτεΐνη και άλλα μόρια από τη ζημία επάνω στην ξήρανση, και να κρατήσουν το φυσικό βιολογικό χαρακτήρα μετά από rehydration των ξηρών εγκαταστάσεων. Μερικά έντομα που μπορούν να κρατήσουν ζωντανός ακόμη και υπό τους όρους hyperthermia, βαθύς-ψυχρότητα, αφυδάτωση, κ.λπ., αποδίδονται κατά ένα μεγάλο μέρος στην ύπαρξη του trehalose ως κύρια compoments. Έχει αποδειχθεί από τα άφθονα πειραματικά αποτελέσματα που trehalose μπορεί να διαμορφώσει ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα γύρω από την πρωτεΐνη και άλλα βιομόρια, προστατεύοντας αποτελεσματικά τα biologicals υπό τους σκληρούς όρους όπως hyperthermia, βαθύς-ψυχρότητα, hypertonia, που αφυδατώνει, και να κρατήσει άθικτα τα βιολογικά χαρακτηριστικά τους.

 

2. Περιγραφή:

 

◆ Μοριακός τύπος: C12H22O11·2H2O

◆ Αγγλικό όνομα: Δ (+) - Trehalose αφυδατώνει

◆ CAS ΑΡΙΘ. : 6138-23-4

◆ MDL ΑΡΙΘ.: MFCD00071594

◆ Μοριακό βάρος: 378.3                                 

◆ Περιγραφή: άσπρο κρύσταλλο σκονών, διαλυτότητα στο νερό: 68.9g/100g (20℃), διαλυτό στην καυτή αιθανόλη, αδιάλυτη στον αιθέρα

◆ Φυσικές παράμετροι: σημείο τήξης: 97-99 βαθμός Γ (λιτ.)

◆ Δείκτης διάθλασης: 181 βαθμοί (C=7, H2O)

 

3. Εφαρμογές:

◆Medical βιομηχανία
1. Το Trehalose έχει εφαρμοστεί επιτυχώς στα προϊόντα αίματος όπως το εμβόλιο, το λεμφοκύτταρο και άλλα cytokines για να σταθεροποιήσει τις δραστηριότητές τους. Το Trehalose μπορεί όχι μόνο να συντηρηθεί σε μια περιβαλλοντική θερμοκρασία, αλλά και να αποτρέψει κάποια ζωτικής σημασίας ασθένεια όπως η ηπατίτιδα Β και AIDS που προκαλούνται από το μολυσμένο πόρο αίματος από το μετασχηματισμό. 
2. Η ένωση ερευνητικών Ταμείων τεταρτημόριων, Αγγλία, διαπίστωσε ότι τα εμβόλια και άλλα θερμοκρασία-τρωτά biologicals που απαιτούν συνήθως την κρύα αποθήκευση σε 4 ℃ είναι σταθερά σε 45℃ μετά από το μίγμα με το trehalose. Κατά συνέπεια, το κόστος της αποθήκευσης και της μεταφοράς θα μειωθεί πολύ διατηρώντας την υψηλή δυνατότητα του εμβολίου που υποβάλλεται σε μια μακρινή μεταφορά απόστασης.
3. Σε Καλιφόρνια, την Αμερική, ο John Calau και οι συνάδελφοί του έχουν ισχύσει επιτυχώς trehalose να συντηρήσουν το αιμοπετάλιο αίματος με την αφυδάτωση των κυττάρων και του hyophilization, και το αιμοπετάλιο μπορεί να συντηρηθεί για πολύ καιρό σε μια περιβαλλοντική θερμοκρασία και ένα παρουσιασμένο ποσοστό επιβίωσης 85%.
4. Το Trehalose μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τους βιολογικούς παράγοντες όπως το ένζυμο, η μεμβράνη κυττάρων, organelle, το αντίσωμα και ο ιός, και να καταστήσει την έρευνα ζωή-επιστήμης καταλληλότερη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η έρευνα για την προστατευτική λειτουργία του trehalose στο ένζυμο περιορισμού, ligase DNA και την πολυμεράση DNA έχει διεξαχθεί, και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλα τα ενζυμικά δείγματα με την προσθήκη του trehalose, που κρατήθηκε 35 ημέρες σε 70℃ ή 9 μήνες σε 37℃, διατήρησαν σχεδόν 100% των αρχικών δραστηριοτήτων τους. Οι κινεζικοί επιστήμονες εξέτασαν τρία διαγνωστικά ένζυμα που προετοιμάστηκαν με το trehalose όπως disccant για να δοκιμάσουν την ανθρώπινη χοληστερόλη ορών, και να διαπιστώσει ότι trehalose θα μπορούσε να κρατήσει 90% της δραστηριότητάς τους μετά από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση σε μια περιβαλλοντική θερμοκρασία.
5. Η χρησιμοποίηση trehalose ως lyophilization protectant μπορεί αποτελεσματικά να διατηρήσει τη δραστηριότητα του εμβολίου για τα κατοικίδια ζώα και τα πουλερικά και του ιός-εμβολίου για το άτομο, παραδείγματος χάριν, μειωμένο εμβόλιο ιών ηπατίτιδας Α, επιδημικό εμβόλιο εγκεφαλίτιδας Β. Και η εμβολιασμένη αποδοτικότητα του εμβολίου μπορεί να κρατηθεί χωρίς μεταφορά αποθήκευσης και παγώματος χαμηλής θερμοκρασίας.
◆Food βιομηχανία
1. Πρωτεϊνικά υλικά
  Χρησιμοποιώντας trehalose στα πρωτεϊνικά τρόφιμα, για να αναμίξει πρώτα με τα δύο υλικά σε ένα ορισμένο proportation, έπειτα ξηρό από τη θερμότητα. Μετά από αυτόν, η κυψελοειδής ή 3 διαστασιολογημένη μοριακή δομή της πρωτεΐνης ανακτήθηκε εντελώς για την προσθήκη του trehalose, και οι πρωτόγονες ιδιότητες αποκαταστάθηκαν μετά από rehydration.
2. Non-protein υλικά
  Για τα non-protein υλικά, όπως τα φρούτα, παχύ σιρόπι των λαχανικών, καφές, σιρόπι της ντομάτας και ούτω καθεξής, η προσθήκη του trehalose ήταν διαφορετική με την ανωτέρω μέθοδο, αλλά με το ποσοστό του trehalose στην ξηρά ουσία της non-fat σειράς από 1: 10 έως 1: 100 για να πραγματοποιήσει τη δοκιμή. Παραδείγματος χάριν, εάν η στερεά ξηρά περιεκτικότητα σε ουσίες στο παχύ σιρόπι της ντομάτας ήταν 28%, η προσθήκη του trehalose ήταν 10%, δηλ., για 100g trehalose προστέθηκε στη στερεά ξηρά ουσία 1kg του παχιού σιροπιού της ντομάτας και το μίγμα μεταφέρθηκε αντίστοιχα επάνω στο γυαλί ή ανοξείδωτος για την ξήρανση στη θερμοκρασία 50℃~80℃to λάβετε το αλεύρι ντοματών. Δεδομένου ότι αυτός trehalose μπορεί τέλεια να προστατεύσει τη δομή κυττάρων της ντομάτας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η πλήρης γεύση του αλευριού ντοματών εκτιμήθηκε εύκολα μετά από re-hydration.
βιομηχανία ◆Cosmetics
1. Με βάση την ιδιοκτησία της διατήρησης του κυττάρου και βιομορίων οι δραστηριότητες, trehalose μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευνοϊκά ως desiccant για τα καλλυντικά. Τα καλλυντικά προϊόντα με την προσθήκη του trehalose έχουν μια σχετικά υψηλή σταθερότητα και μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα και να κάνουν τη θρεπτική ουσία derma ακόμη και υπό όρος της βαθύς-ψυχρότητας, της ξήρανσης και της ισχυρής υπεριώδους ακτίνας. 
2. Έξοχοι UV προστατευτικός και ενυδάτωση γονίδιο-Trehalose
Το Trehalose είναι ένα είδος φυσικής ζάχαρης που υπάρχει σε πολλές εγκαταστάσεις ερήμων, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα στρώμα των διαφανών μητρών σε περίπτωση που οι εγκαταστάσεις παίρνουν ξηρές, ώστε να προστατευθεί η εσωτερική δομή των εγκαταστάσεων προτού να έρθει η βροχή. Και οι εγκαταστάσεις θα αναβιώσουν ως εκ θαύματος όταν έρχεται η βροχή.
3. Τα μέρη των μελετών και των πρακτικών δείχνουν ότι trehalose μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει την εξωτερική μεμβράνη σωματικών κυττάρων, να ενεργοποιήσει το κύτταρο και να κάνει τη βελτίωση δερμάτων ώστε να διατηρηθούν το δέρμα υγιές, φυσικό και το bouncy. Υπό υψηλής θερμοκρασίας, την βαθύς-ψυχρότητα, τους ξηρούς και ισχυρούς όρους υπεριώδους ακτινοβολίας, το σωματικό κύτταρο μπορεί εύκολα να χάσει την υγρασία και το προκαλούμενες cutinization και ζημία στο δέρμα. Υπό τέτοιους όρους, trehalose θα διαμορφώσει μια ειδική προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια κυττάρων για να διατηρήσει την υπάρχουσες διατροφή και την υγρασία του δέρματος και απο:τρέπω το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία ή την τακτοποίηση melamin, κατά συνέπεια να αντισταθεί αποτελεσματικά στο φαινόμενο γήρανσης δερμάτων. Η βλέννα που αιμορραγείται από τη μεμβράνη μπορεί tenderly να θρέψει το δέρμα και να το κρατήσει φωτεινό, λαμπρό και τρυφερό.

5.  Προδιαγραφές:

           

Στοιχείο

Προδιαγραφή

Τύπος

2H2O (dihydrate)

Περιγραφή

Άσπρο κρύσταλλο με ένα γλυκό γούστο, ουσιαστικά odorless

Δοκιμή

Περισσότερο από 98%

Απώλεια στην ξήρανση

Λιγότερο από 2,0% (60℃, 5h)

Συνολική τέφρα

Λιγότερο από 0,06%

Μόλυβδος

Λιγότερο από 1mg/kilo

Αρσενικό

Λιγότερο από 1mg/kilo

Κολοβακτηρίδιο

Λιγότερο από 30 MPN/100g

pH

5.0 - 6.7

Συνολικές αεροβικές αριθμήσεις

Λιγότερο από 400 CFU ανά γραμμάριο

Σαλμονέλες

Αρνητικός

Συσκευασία

 2kg, 5kg, 1okg, 20kg

 

6. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

◆Allforlong αυστηρά πραγματοποιεί ISO9001: 2000 και HACCP και περασμένος την εξέταση και την επαλήθευση της οργάνωσης προσδιορισμού το 2008. Το παράγοντας τμήμα είναι αρμόδιο για να αποτρέψει και να ελέγξει την ποιότητα του προϊόντος. Έχουμε καθιερώσει αυστηρά το ακολουθώντας σύστημα προϊόντων και έχουμε ασκήσει τον τυποποιημένο ποιότητα έλεγχο από το υλικό στο ολοκληρωμένο προϊόν. Εμείς επίσης οργάνωση το τμήμα ποιοτικής δοκιμής που είναι αρμόδιο για την ανίχνευση των δειγμάτων κάθε διαδικασίας, έτσι ώστε αμέσως ανακαλύψτε το πιθανό ποιοτικό πρόβλημα και πάρτε έπειτα τις προφυλάξεις.

Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική  Βαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτικήΒαθμός τροφίμων δ (+) - Dihydrate Trehalose διατήρηση απόγειου σκονών Trehalose, αντιοξειδωτική

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Chemical Online Marketplace

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)